Reklama

Reklama

Mike (Jesse Eisenberg), hulič trávy s nezájmem o cokoli, co se v jeho okolí děje, žije v malém ospalém městečku se svojí přítelkyní Phoebe (Kristen Stewart). Jeho jedinou náplní dne je práce v marketu a obstarání kvalitního „matroše". Nikdy by ho asi nenapadlo, že by mohl řešit mnohem závažnější věci ...až tedy do jedné noci, kdy se u jeho auta objeví neznámí lidé... Mike záhy zjišťuje, že je spícím agentem. K jeho smůle ale agentem určeným k likvidaci. Všichni mu jdou po krku a Mikovi nezbývá nic jiného, než v sobě najít kuráž a začít bojovat. Nakonec to nebude ani tak těžké, všechny schopnosti z výcviku mu zůstaly. Horší to bude se vzpomínkami, ty se mu totiž za tu dobu doslova vykouřily z hlavy. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (16)

Trailer 3

Recenze (241)

Aljak odpad!

všechny recenze uživatele

Bez urážky, ale toto bola nehorázna chujovina! Sledovať dvoch feťákov, a tajného agenta, ktorý bojuje proti všetkému a všetkým. No ďakujem pekne, toto naozaj nie je môj šálok kávy. Nechápem také plytvanie Jesseho a Kristen na takéto absurdné a trápne akčné filmy. Odpad som už dlho nedal, ale tu sa inak proste nedá... ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Utrpenie pozerať, vhodné maximálne pre masochistov. Na Eisenberga je pohľad skutočne bolestný, s tým ksichtom sa hodil maximálne do prvých častí Prci, prcičiek. Veľmi sklamaný som z Kristen Stewart. Je to nevyrovnaná osobnosť a žiaľ aj herečka. V súkromnom živote sa najprv tvári, že je v šťastnom páre s Pattinsonom, aby ho podviedla s režisérom a onedlho už je v nejakom lesbickom páre a vyzerá jak chalan. Herecky ma potešila vo Svete podľa Mallory ale predovšetkým v Still Alice, kde ukázala, že má veľký potenciál. Nanešťastie ale berie braky typu Sils Maria, Na ceste a toto je vrchol ničotnosti. So špiónskou témetikou vyšli v krátkom čase dve komédie Spy a Kingsman, obe kvalitné a vtipné. Tvorcovia tejto paródie na dobrý film by sa mali pozrieť najprv, čo už bolo natočené, čo môže pobaviť, čo je zábavné. Pár frkov zhúleného žida ani tisíce výstrelov ako v Terminátorovi z filmu kvalitný snímok neurobia. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Nepochopil som, čo to vlastne malo byť. Paródia na Jasona Bourna alebo Jamesa Bonda? Vážny thriller? Ak dáme stranou fakt, že neznášam Jesseho Eisenberga, Bill Pulman hrá snáď svoju najhoršiu rolu, v príbehu je chaos a celkovo nejasné žánrové zaradenie, tak mi ostáva len sympatická K. Stewart. Dialógy sú však hrozné a celkovo mi z toho vychádza hovadina a je jedno z akej strany sa na to pozerám. Až záverečné titulky ukázali, že režisér to pravdepodobne nemyslel vážne... Nemám veľmi čo pochváliť a aj tých 95 minút bolo nekonečných. Strata času i nervov. 40%. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Můj zhulenej chlapeček tě zabije a ty to víš." Mně by patrně nevadilo, kdyby mě někdo aktivoval těmi kecy o Mandelbrotově množině či Echo sboru, protože pak by se ze mne stal zabiják, kterým už určitě dávno jsem. Jenom si to nepamatuju a to ani nehulím jako Mike. No nic. Kácel bych subjekty, porcoval je, střílel bych do nich odrazem o letící pánvičku a kdyby mi po boku stála holka do nepohody Phoebe, tak by mě žádná armáda nedokázala zastavit. Zkrátka jsem Mikeovi trošku záviděl a to nic nemění na tom, že tohle byla jenom ujetá hovadina spolehlivě zabíjející čas. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Velmi kvalitně odvedená práce po akční stránce filmu, která tu funguje i přes všechnu ujetost filmu naprosto skvěle. Ovšem přihlédneme-li k tomu, že má jít i o komedii, je to z tohohle pohledu docela průser. Zasmál jsem se jednou u konce při žádosti o ruku, ale vtipy jinak nikde. Naprosto. Kristen a Jesse to však hodně zachraňují, postavy jsou uvěřitelné a dá se jim fandit. Nic úžasnýho a myslí si, že tu byl větší potenciál ohledně příběhu, ale ten nikdo nevyužil. Je to jen zběsilý boj ve městě a to je všechno... ()

Galerie (74)

Zajímavosti (15)

  • Děj filmu se odehrává ve fiktivním městečku Liman v Západní Virginii. (noelcoward73)
  • John Leguizamo (Rose) se při natáčení týden nemyl. Jeho postava chodí neustále bez trička a trup má celý potetovaný. Vytváření všech jeho tetování zabralo čtyři hodiny, pokud se však nemyl a nepotil, tetování vydrželo déle - a on tak nemusel každý den trávit 4 hodiny v maskérně. (Ajjinka)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama