Reklama

Reklama

Mike (Jesse Eisenberg), hulič trávy s nezájmem o cokoli, co se v jeho okolí děje, žije v malém ospalém městečku se svojí přítelkyní Phoebe (Kristen Stewart). Jeho jedinou náplní dne je práce v marketu a obstarání kvalitního „matroše". Nikdy by ho asi nenapadlo, že by mohl řešit mnohem závažnější věci ...až tedy do jedné noci, kdy se u jeho auta objeví neznámí lidé... Mike záhy zjišťuje, že je spícím agentem. K jeho smůle ale agentem určeným k likvidaci. Všichni mu jdou po krku a Mikovi nezbývá nic jiného, než v sobě najít kuráž a začít bojovat. Nakonec to nebude ani tak těžké, všechny schopnosti z výcviku mu zůstaly. Horší to bude se vzpomínkami, ty se mu totiž za tu dobu doslova vykouřily z hlavy. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (241)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Takže moja obľúbenkyňa pobehuje v seconďáckom oblečení a pri tom jej sekunduje večne zhulený expredstaviteľ tvorcu Facebooku. To, že je Kristen Stewart sexy v každom políčku filmu a to, že si Jesse Eisenberg strihol ďalšiu zo svojich zvyčajne nezvyčajných úloh neodvráti fakt, že všetky tie príbehové zápletky, popretkávané pomaly matrixovskými akčnými scénami, zahadzujú všetok ten herecký talent do hnoja. Škoda, lebo nádej na akčnú komédiu roka, sa v tomto prípade vytráca z minúty na minútu. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Svého času jsem snímku přiklepl čtyři hvězdičky a po dnešní repríze na tom nebudu nic měnit. Ona je to tedy strašná kravina, ale tvůrci se nesnažili vytvořit dojem, že by po divákovi chtěli, aby zbytečně přemýšlel a předložili mu zběsilou akční jízdu naplněnou různými stupni odživotnění. Divákům hledajícím umělecký zážitek nebo těm, pro něž je návštěva zubaře traumatem už týden předem, bych film rozhodně nedoporučoval, pokud si ale chcete dopřát mentálně nenáročnou akční oddechovku, při které pochopíte, že nože nejsou tím nejnebezpečnějším kuchyňským vybavením, oblečte si pláštěnku a jděte do toho. P.S. Vydýchal jsem i tu paní s nedomykavým horním rtem. / Poučení: Ve zkušených rukou může být i jogurt vražednou zbraní. ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Trailer vypadal dost slušně, proto jsem se na to také dost těšil. Bohužel výsledek není podle mých představ a hlavním mínusem je dost nevyužitý potenciál. Tady se mohlo z takového tématu vytřískat daleko více. Když už se tu ale něco dělo, stálo to za to. Ale zaujala mě myšlenka auta se stromem. :-) Slabší čtyři. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Nějak nechápu, pro kterou cílovou skupinu byl film American Ultra určen. Pro huliče? Pro fanoušky akčních filmů, nebo možná pro fanoušky konspiračních teorií? Při sledování snímku jsem měl dojem, že to neví ani sám režisér, který nám podává zmatenou směsici filmového odpadu, průměrných vtipů a hereckých výkonů. American Ultra je dalším snímkem, který v rozsáhlé bažině průměrných filmů zcela zapadne, přičemž po něm po pár letech neštěkne ani pes. ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Nevěrohodné nudné a pitomé... horší než akční výplach ze 70 let.... granát s vlastním odpočtem? Hádám... zase český dabing? Na to jaký byl nadupaný trailer" scéna s panvičkou je jediné ultra troff čeho se ve filmu dočkáte, ano skutečně... Velké zklamání. 41% Film co stál 12mega? Nestál ani za 5.. Projekt X je hodně špatný příklad proč to tomu debilovy dali... Ani videoklip bych si od něj nenechal natočit... Další ukázkově nevyužitej a promarněnej potencionál... Aby jste se u akčního výplachu nudily. Tak to bude asi něco ULTRA ŠPATNĚ! ()

Galerie (74)

Zajímavosti (15)

  • Jessemu Eisenbergovi napadlo, že by měl mít ve filmu dlouhé vlasy. Nemyslel si totiž, že by se postava Mikea starala o nějaký sestřih. Nakonec nosil dlouhou paruku. (Ajjinka)
  • Scenárista Max Landis prozradil, že si název filmu napsal na ruku lihovým fixem na jedné house party, kde jej vymyslel. (Ajjinka)
  • U části závěrečných titulků je použita animace, kterou vytvořil zesnulý Gary Leib, undergroundový kreslíř, animátor a muzikant. Hlavní postavu tvoří opičák Apollo Ape, což je použito i v komiksu, který vytváří Mike Howell (Jesse Eisenberg). (noelcoward73)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama