Reklama

Reklama

Mike (Jesse Eisenberg), hulič trávy s nezájmem o cokoli, co se v jeho okolí děje, žije v malém ospalém městečku se svojí přítelkyní Phoebe (Kristen Stewart). Jeho jedinou náplní dne je práce v marketu a obstarání kvalitního „matroše". Nikdy by ho asi nenapadlo, že by mohl řešit mnohem závažnější věci ...až tedy do jedné noci, kdy se u jeho auta objeví neznámí lidé... Mike záhy zjišťuje, že je spícím agentem. K jeho smůle ale agentem určeným k likvidaci. Všichni mu jdou po krku a Mikovi nezbývá nic jiného, než v sobě najít kuráž a začít bojovat. Nakonec to nebude ani tak těžké, všechny schopnosti z výcviku mu zůstaly. Horší to bude se vzpomínkami, ty se mu totiž za tu dobu doslova vykouřily z hlavy. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (16)

Trailer 4

Recenze (241)

ywo666 

všechny recenze uživatele

Toto je presne to, čo som chcel vidieť. Ale malo to byť vtipnejšie, s lepšími akčnými scénami a hlavne lepšie zrežírované. Nima (čo je to do boha za chlapské meno???) má svetlé momenty. Ale sú v menšine. Prevažujú scény kde si človek hovorí. To je pičovina. Alebo. To sa dalo spraviť lepšie. Jesse sa snažil. Akurát si nie som istý, či bol práve vhodný do tej úlohy. A o čo šlo do boha Topherovi Gracovi som absolútne nepochopil. Očividne sa počítalo s dvojkou. Druhý ofajč sa ale konať nebude. Film má aktuálne 55%. A viac si ani odo mňa nezaslúži. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Trailer vypadal dost slušně, proto jsem se na to také dost těšil. Bohužel výsledek není podle mých představ a hlavním mínusem je dost nevyužitý potenciál. Tady se mohlo z takového tématu vytřískat daleko více. Když už se tu ale něco dělo, stálo to za to. Ale zaujala mě myšlenka auta se stromem. :-) Slabší čtyři. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Utrpenie pozerať, vhodné maximálne pre masochistov. Na Eisenberga je pohľad skutočne bolestný, s tým ksichtom sa hodil maximálne do prvých častí Prci, prcičiek. Veľmi sklamaný som z Kristen Stewart. Je to nevyrovnaná osobnosť a žiaľ aj herečka. V súkromnom živote sa najprv tvári, že je v šťastnom páre s Pattinsonom, aby ho podviedla s režisérom a onedlho už je v nejakom lesbickom páre a vyzerá jak chalan. Herecky ma potešila vo Svete podľa Mallory ale predovšetkým v Still Alice, kde ukázala, že má veľký potenciál. Nanešťastie ale berie braky typu Sils Maria, Na ceste a toto je vrchol ničotnosti. So špiónskou témetikou vyšli v krátkom čase dve komédie Spy a Kingsman, obe kvalitné a vtipné. Tvorcovia tejto paródie na dobrý film by sa mali pozrieť najprv, čo už bolo natočené, čo môže pobaviť, čo je zábavné. Pár frkov zhúleného žida ani tisíce výstrelov ako v Terminátorovi z filmu kvalitný snímok neurobia. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Jesse Eisenberg už dávno není tím roztomilým Zuckerbegrem, zato Kristen Stewart je pořád stejně divná jako ve Stmívání (pořád neumí zavřít pusu, pořád má divný pohledy a pořád se neumí učesat normálně). Přiznávám, že jsem z týhle komedie (ehm) trochu rozpačitá. Kdyby ústřední duo hráli neznámí herci, bylo by mi to asi milejší. Takhle se bohužel nemůžu od těch dvou odpoutat a srážím tuhle naprosto průměrnou americkou komedii (ehm vyhulenou) do dvouhvězdičkovýho pekla, protože mě nebaví, jak tvůrci všechno vsadili na dvě hvězdná jména a zbytek dovycpali vatou. Ano, nápad s tajným tajným (!) agentem je naprosto supr, ale já se u American Ultra nudila jako už dlouho ne. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Totálně ujetá exoťárna na druhou a to je bez debaty. Dobrý je že Eisenberg co by vraždící stroj funguje na výbornou, ale mám problém ho přijmout jako Lexe Luthora. Film utíká velice rychle, je to hlavně zapříčeno výborným obsazením, za druhý vtipnýma hláškama (Mike vyřídí hlavní arci zmrda na dálku) a za třetí velice slušnou a velice brutální akcí. Z těch zlých vyčnívá Goggins který se nemůže pomoct a furt se směje, i když on neni zase tak přímo zlej. Mezi Mikem a Phoebe to jiskřilo a to před tím obchoďákem, bylo jak z pohádky, z nějaký totálně šílený pohádky. Příběh je v pohodě, sou tady dvě věci který sem nečekal takže za ty a ještě za bizardní titulky, letí ta pátá hvězdička. A taky za to, že místní vele odborníci co mají nos na horu, zase kurví hodnocení svými artovými řečmi. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (15)

  • John Leguizamo (Rose) se při natáčení týden nemyl. Jeho postava chodí neustále bez trička a trup má celý potetovaný. Vytváření všech jeho tetování zabralo čtyři hodiny, pokud se však nemyl a nepotil, tetování vydrželo déle - a on tak nemusel každý den trávit 4 hodiny v maskérně. (Ajjinka)
  • Jessemu Eisenbergovi napadlo, že by měl mít ve filmu dlouhé vlasy. Nemyslel si totiž, že by se postava Mikea starala o nějaký sestřih. Nakonec nosil dlouhou paruku. (Ajjinka)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama