Reklama

Reklama

Kurňa, co to je?

(pořad)
Komedie / Soutěžní
Česko, 2013, 45 min

Scénář:

Jiří Bláha

Účinkují:

Pavel Zedníček, Jakub Zedníček, Martin Trnavský, Tereza Bebarová, Bára Munzarová, Marcela Mikysková, Olga Blechová-Matušková, Jakub Smolík (více)

Obsahy(1)

Páni Zedníčci v akci. Strejda Pavel, synovec Kuba. Jaké tajemné předměty s nimi odhalíme v novém zábavném pořadu? (oficiální text distributora)

Recenze (90)

Mukl007 

všechny recenze uživatele

Ať si kdo chce co chce říká, ať si mamka slzy utírá, tohle je pokus o Kufr a basta. Záměřně píši pokus, protože originální Kufr byl fenomén své doby a ne vše, co v minulosti fungovalo bude fungovat i nadále. Čmaňa už není nejmladší, hosté jsou tak vtipní, až to bolí a nejhorší ze všeho je reinkarnace Aleše Ulma v podobě Jakuba Zedníčka. To je prostě hnus. Jedna hvězdička tedy pouze z nostalgie, protože za nic jiného si to nezaslouží, není to vtipné, není to nové, tak proč bych se na to měl vlastně dívat? ()

Alan_Shearer 

všechny recenze uživatele

Ty krávo, Čmaňa si musel vydělat na svatbu na Floridě, tak se necháva zaprodat týhlectý Barrandovský skvadře retardů. Zedníčka mam rád, je to dobrej kluk, ale trapnějši verze Kufru se nepovedla a jak to tak bývá, cokoliv co vyjde ze studií nejhorší televize ever, stojí za vyliž prdel. Tleskači diváci, drtivá většina hostů jsou profesionální béčkové celebrity, otravnej moderátor, a tak ti teda, drahý pane Čmaňo, uděluju 15% hihi. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tyhle podobně laděné „zábavné pořady“ byli zábavné tak před 10-15 roky, ale teď už moc šancí na úspěch nemají. Je to vesměs pořád dokola to samé, jen se změní moderátoři, nebo se prostě jen přesunou na jinou televizi, změní jméno a jede se vesele dál. Zedníčka mám rád a tento pořad jsem viděl hned několikrát. Žádná velká sláva, ale zabít čas se u toho alespoň na chvíli dá. Jednu hvězdu navíc přidám za „čerstvě“ tragické úmrtí mladého Kuby… ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Nová podoba Kufru proč né! Byl jsem příjemně překvapen, když jsem na to náhodou narazil. Zedníček je stále stejný a jak mu kdysi napsala jedna divačka lítá tam jak utržený plakát. Jen aby ten pořad byl života schopný a Železný ho brzo nezrušil stejně tak Videostop já jsem rád, že tyhle staré pořady mají "comeback". Je jen málo pořadů, který mají svůj smysl i dnes. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

To bych taky rád věděl co to je?! Ach tááák....recyklace pořadu "Kufr", který léta letoucí brázdil obrazovky veřejnoprávní televize, než ho navždy odnesl čas. Tohle teda byla pořádná nuda. Ani nejsem schopný odhadnout, jestli se pořad z televizních prvohor a s obehraným formátem, vyplatí vydávat za něco nad čím strávíte necelou hodinku vašeho života. TV Barrandov jde od katastrofy ke katastrofě, a protože je to v podstatě úpadková tv, tak ani nečekejte žádné bombastické studio nebo mimořádné hosty. Posbírali tam pomalu třetí ligu celebrit, a to prosím na úvodní vydání soutěžního pořadu, kdy jim jde v podstatě o první a velmi důležitý divácký dojem. Tohle je dost hrubé podcenění situace a věřím tomu, že divák už na další díl svůj čas neobětuje. Pavel Zedníček & Jakub Zedníček matný dojem příliš nevylepší, protože prvně jmenovaný ničím nepřekvapí a druhý se ještě má co učit. Výsledkem je slaboučká, nudná a úplně ubohá soutěž, které ze zvědavosti divák asi šanci dá, ale pak rychle přepne jinam, ačkoliv ani na jiných televizních kanálech ho nečeká nic zajímavého. Mé hodnocení: 0% ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama