Reklama

Reklama

Kurňa, co to je?

(pořad)
Komedie / Soutěžní
Česko, 2013, 45 min

Scénář:

Jiří Bláha

Účinkují:

Pavel Zedníček, Jakub Zedníček, Martin Trnavský, Tereza Bebarová, Bára Munzarová, Marcela Mikysková, Olga Blechová-Matušková, Jakub Smolík (více)

Obsahy(1)

Páni Zedníčci v akci. Strejda Pavel, synovec Kuba. Jaké tajemné předměty s nimi odhalíme v novém zábavném pořadu? (oficiální text distributora)

Recenze (90)

tron 

všechny recenze uživatele

Pozerám, že to tu moc veru obľúbené nie je :-) No, čo už, zasa raz pôjdem proti väčšine. Mne sa to páčilo. Nie nejako prehnane a určite to nie je žiadna moja srdcovka alebo čo, ale tento strašne zastaraný (v podstate až unikátnym spôsobom zastaraný) projekt ma vždy, keď ho vidím, vráti neomylne do čias detstva, kedy bol svet okolo mňa temný, ale dieťa si to ešte príliš neuvodomovalo a hlavne snívalo o letných prázdninách, Transformeroch, Dinobotoch, He-Manovi, gumidžúse kúpenom v potravinách a samolepkových albumoch Jurský park. Miestami je to také ohavné a zlé, až je to fakt dosť veľká sranda. Inokedy len nuda. Ale Zedníček bol moderátorom a hercom môjho detstva (Kufr, Nováci...) a táto jeho relácia mi to zakaždým spoľahlivo pripomenie. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Kurňa, co to je, Čmaňo? Soutěžící se dobře baví, moderátor přitom dostává záchvaty smíchu a i to publikum se na pokyn dokáže zasmát, tak proč já nic? Pokoušel jsem se naladit na tento pořad, ale vlnová délka mého smyslu pro humor se v žádném bodě neprotnula s tím, co jsem viděl a slyšel. To je škoda, protože já se bavím rád. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Že prý se to takhle jmenuje proto, že Pavel Zedníček pořád říká "kurňa". Tak..., ještěže neříká: "No, ty kráááávo, to mi poser záda na štorc!" Asi by to jako název zrecyklované soutěže vypadalo divně. I když, je možný, že by to třeba zaujalo ještě víc. Dnes je to možná zábavnější, než tenkrát KUFR s Alešem Ulmem, ale pořád je to pro mě jaksi nekoukatelné. Ovšem věřím, že běžný divák pocítí trochu závan starých časů a dotek divácky obyčejnejší zábavu i vkusnější, což je výhoda. Tenhle formát zkrátka funguje napříč časem a komu se to nelíbí, ať si vzpomene na HUBO BUBO a podobný pokusy. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Je to taková jednoduchá pitomost, ale rozhodně se jedná o nadprůměr co se Českých televizních pořadů týče. A to na Barrandově zvláště. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

"Kurňa, co je to?" Čo je toto za sprostosť? Čo to tam starý Čmaňa vyvádza? Prečo robí zo seba takého otravného blbečka? A čo to má za parťáka? Toho pomotaného, mladého, vlasatého, škaredého chalaniska. Aha, to je jeho synovec Jakub. Pavlovi Zedníčkovi zrejme dochádzajú prachy, preto sa rozhodol, že skusí oživiť zašlú slávu televíznej zábavno-súťažnej relácie "Kufr", ktorú pred rokmi moderoval. Koncept zostal takmer rovnaký akurát sa posunula kvalita spracovania a úroveň hostí o pekných pár priečok smerom nadol. Takže ešte raz sa pýtam: "Kurňa, co je to?" a po zvážení si sám aj odpovedám: Je to odpad! ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Mě tedy tento pořad neuráží. Obdoba legendárního Kufru, resp. jeho reinkarnace. Zedníček si moderování stále užívá, působí nenuceně, jen tu chybí Aleš Ulm. Za něj je zde neadekvátní náhrada. Pořad je nenáročnou podívanou, takovou "oldschoolovkou". ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Kurňa Zedníčku, máš to za potřebí? A co ti vlastně ten kluk tak hrozného provedl, že jej vláčíš tímto? Vždyť udržovat vyhasínající třpyt dřívějších sérebrit můžeš i sám! - a krom toho, oni stejně vyhasnou... ODPAD ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

To bych taky rád věděl co to je?! Ach tááák....recyklace pořadu "Kufr", který léta letoucí brázdil obrazovky veřejnoprávní televize, než ho navždy odnesl čas. Tohle teda byla pořádná nuda. Ani nejsem schopný odhadnout, jestli se pořad z televizních prvohor a s obehraným formátem, vyplatí vydávat za něco nad čím strávíte necelou hodinku vašeho života. TV Barrandov jde od katastrofy ke katastrofě, a protože je to v podstatě úpadková tv, tak ani nečekejte žádné bombastické studio nebo mimořádné hosty. Posbírali tam pomalu třetí ligu celebrit, a to prosím na úvodní vydání soutěžního pořadu, kdy jim jde v podstatě o první a velmi důležitý divácký dojem. Tohle je dost hrubé podcenění situace a věřím tomu, že divák už na další díl svůj čas neobětuje. Pavel Zedníček & Jakub Zedníček matný dojem příliš nevylepší, protože prvně jmenovaný ničím nepřekvapí a druhý se ještě má co učit. Výsledkem je slaboučká, nudná a úplně ubohá soutěž, které ze zvědavosti divák asi šanci dá, ale pak rychle přepne jinam, ačkoliv ani na jiných televizních kanálech ho nečeká nic zajímavého. Mé hodnocení: 0% ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Já se tedy musím ptát stejně jako Zedník. Kurňa, co to je? Jen moje slušnost mi velí, abych slovo ,,kurňa" nenahradil sprostším synonymem. Podobné hry jsme hrávali na prvním stupni ZŠ, tam si myslím, že je také jejich jediné místo. S tímhle pořadem se tvůrci hrubě netrefili do současné doby. Viděl jsem úplnou náhodou část jednoho dílu, kde jsem z hostů neznal vůbec nikoho. Humor není v pořadu vůbec žádný. Věřím, že tento pořad z obrazovek velmi rychle zmizí. I po tom málu, co jsem viděl si troufnu zahrát na proroka. ODPAD! ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad (Soutěž). Vcelku podařená, modernější obdoba populární české soutěže Kufr | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 50% (2*) | ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Pavel Zedníček zkouší po slavném Kufru další pořad o hádání. Tentokrát je to s celebritami a poněkud slabší. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že z tohohle se mi malinko zvedá kufr, aneb recyklace prastaré zábavné šou, která v novém pojetí dopadá držkou tvrdě na drsný asfalt. Mám takový pocit, že Zedníček už by si měl sbalit kufry a táhnout do ..důchodu. Někdy se zkrátka nevyplácí tahat mrtvoly z hrobů a zamčených kufrů odstavených aut. Kdysi možná fungovaly kufry, riskující Rosáci a televarieté. ale generace, která tyto pořady sledovala, již z velké části vyhynula, popř. leží na smrtelné posteli někde v LDNce a neví o světě. Trapná záležitost. 15% ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Dávám stejné hodnocení jako Kufr kdysi na ČT s čímž je tento pořad identický. To byl dobrý zábavný pořad. Úsměvné je , že tato recyklace je ve zběsilém tempu všech účastníku jako naše výkonová doba. To přímo volá po hnutích Hyge, Slow movement apod. ()

Dr.film 

všechny recenze uživatele

Reinkarnace soutěže Kufr, která v "devadesátkách" běžela na ČT. Takhle Barrandov vystrkuje drápy do vysílacího prime-time! :o) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tyhle podobně laděné „zábavné pořady“ byli zábavné tak před 10-15 roky, ale teď už moc šancí na úspěch nemají. Je to vesměs pořád dokola to samé, jen se změní moderátoři, nebo se prostě jen přesunou na jinou televizi, změní jméno a jede se vesele dál. Zedníčka mám rád a tento pořad jsem viděl hned několikrát. Žádná velká sláva, ale zabít čas se u toho alespoň na chvíli dá. Jednu hvězdu navíc přidám za „čerstvě“ tragické úmrtí mladého Kuby… ()

Reklama

Reklama