Reklama

Reklama

Doug Harris (Josh Gad) je milý, ale absolutně nespolečenský typ. Brzy se má ženit, ale čelí velkému problému: chybí mu svědek. Zůstávají poslední dva týdny, než si vezme dívku svých snů (Kaley Cuoco), a proto podle rady známého navštíví Jimmyho Callahana (Kevin Hart), majitele a generálního ředitele Best Man, Inc., společnosti, která poskytuje nejlepší svědky pro sociální nevyspělé muže v nouzi. Co následuje, je veselá svatební šaráda, při níž se Doug a Jimmy, nyní jeho falešný svědek, tajně snaží utajit tento „podvod". Netrvá dlouho a mezi dvěma muži se vytvoří neočekávané a postupně se prohlubující pouto. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (148)

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak i přesto,že vod filmu sem moc nečekal,a ani sem zprvu nechtěl kousek ani vidět,sem překvapenej,jak dobrá a svižná je to komedie.Pravda je,že konec sem předpověděl už v půlce filmu,ale to ostatní bylo fakt peprný(fotbal,pes).Pochvala jednoznačně.80%. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Dokonalý svědek? Proč ne, když nemáte žádné přátele a kamarády. Pouze kapsu plnou prachů. A na to slyší Jimmy, který vlastní agenturu právě pro tyto účely. Situace plná nečekaných zvratů na sebe ale dlouho čekat nenechají. 75% ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Válel jsem se u toho smíchy, takže je jedno jak triviální děj to má... za 5. ... Strč mu prst do ř*ti. Ne mě, ale tomu psovi! ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Určitá odvodená kvalita déjà vu nie je jediným hriechom tejto lenivej, otupujúco rutinnej, veľmi príležitostne zábavnej komédie. 5/10 ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Zajímavá myšlenka, slušné obsazení, ucházející hudba a v neposlední řadě i pár povedených frků- to je Wedding Ringer. Není to veledílo, na které by se s úctou vzpomínalo ještě za desítky let, ale je to přesně ten druh filmu, který si pustíte, když se chcete odreagovat a nad ničím moc nepřemýšlet. Ono zde ani není nad čím. Příběh je prostý, což ale není u takto přímočaré komedie na škodu. Ba naopak, je to jen ku prospěchu věci. Dalo se z toho určitě vyždímat víc, ale stejně tak to mohlo dopadnout mnohem hůř. Já zklamán nebyl a solidně si u snímku odpočinul. 60 % Oblíbená část- sezení na skleněném stole ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Tento film není zrovna dokonalý, ale ve své rovině ve které chce zaujmout to plní velice dobře. Ústřední dvojka srší vtipem, je tu hezká Kaley Cuoco a dokonce to má i příběh, který se ke komedii hodí. ( 19.2.17/PC ) ()

otík 

všechny recenze uživatele

Taková ta americká blbůstka, která naštěstí není nijak sprostá, je docela úchylná, ale občas opravdu dokáže pobavit. Hart je snesitelný, Gad dobrý. Rozhodně to není průšvih. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Kevina Harta a jemu podobné černošské komiky moc nemusím, ale můžu bláznivé komedie vyhnané do nejzaších extrémů. Několik scén se opravdu povedlo, několik zas působí lacině a trapně. Hodně je z toho cítit Sandlerovina, ale jsem moc liný než abych si to ověřoval :-). Každopádně zlatá malina pro Penny, Penny, Penny rozhodně sedí ;-). ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Tuctová komédia s presne nalinajkovaným dejom, ale neskutočne mi sadla. Zaujímavá myšlienka svedka na objednávku, dve topové scénky, topová babička, a uletené obsadenie. Celkovo to ani nemohlo dopadnú inak. A to som to zo začiatku chcel pozerať len kvôli Penny. Dobre som sa pobavil. 3 z 5 ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Ať žijou předvídatelné komedie. Kaley chválabahu má vlasy a černej svědek je pořízek jak prase. Celkem jasná tuctovka, která určitě neurazí a je na zvednutí nálady jak dělaná. Jedinou vadu na kráse to mělo, že se člověk nesmál od začátku do konce, což bych u komedií předpokládal, protože doprčic vždyť to jsou komedie... No nic tak třeba příště ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Vtipné, svatební, kamarádské, parťácké, užívací, podivínské. Upřímně jsem to čekala daleko horší, ale musím říct, že jsem se fakt bavila, nějaké scény byly teda vážně komické. Prostě taková pohodovka, co vás nakopne, nic vám nevezme a v závěru budete ještě závidět šílenou sebranku narychlo posbíraných kamarádů. ..tak takovouhle studenou svatbu teda ne.. ()

venison 

všechny recenze uživatele

O třídu horší vykrádačka "Hitche", ale pointa se mi zamlouvala - nebyla to typická USA happárna ;-) Humor, který občas urazí a občas nadchne ;-) ()

WincKruspe 

všechny recenze uživatele

Myslím, že pro tenhle film se skvěle hodí jedno slovo. Klišé. Vážně, ten film ničím nepřekvapí pokud se snažíte trochu předvídat děj. Nebýt toho obsazení, tak je hodnocení nejsíš asi v šedým. ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Cítim sa hrozne!" – „Kašli nato! Keby si vedel, čo o tebe babka hovorí, podpálil by si ju naschvál." Klasická americká komédia (tentoraz to výnimočne nemyslím v zlom), ktorá striedavo baví i nudí. Tých zábavných miest však bolo určite viac, hlavne pri aplikácii "párty trikov" priamo na svadbe som sa rehotal ako kôň. Na jedno pozretie a zabitie nudy celkom fajn film. 50 % ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Kevin Hart ubral na své kulometné otravné ukecanosti, a táhne celý film. Některé gagy jsou výborné, a ač zápletka je stokrát omleté " jak loser bez přátel ke štěstí přišel", ději to nevadí. Zklamala Caley Cuoco, nejenže skoro nehraje, ale ani nezdobí, což je na pováženou. Zato potěšila banda podivínů a opravdu jsem se dobře bavil. Jako nenáročnou oddechovku můžu jen doporučit. ()

Georgex 

všechny recenze uživatele

Bláznivá komedie s poměrně originálním nápadem, ušitá na míru užvaněnému černošskému komikovi Kevinu Hartovi. Upřímně nepatřím zrovna mezi jeho fanoušky, nicméně jedno musím uznat, tato role mu opravdu sedla a při zdatném sekundování jeho bláznivého týmu svědků, to skvěle funguje a já se chvílemi skvěle bavil. Ano, je to recyklace gagů a stokrát viděných vtipů třetí kategorie, ale úlohu zábavné blbiny na odreagování to splnilo. Moje hodnocení 60%. ()

Reklama

Reklama