Reklama

Reklama

Doug Harris (Josh Gad) je milý, ale absolutně nespolečenský typ. Brzy se má ženit, ale čelí velkému problému: chybí mu svědek. Zůstávají poslední dva týdny, než si vezme dívku svých snů (Kaley Cuoco), a proto podle rady známého navštíví Jimmyho Callahana (Kevin Hart), majitele a generálního ředitele Best Man, Inc., společnosti, která poskytuje nejlepší svědky pro sociální nevyspělé muže v nouzi. Co následuje, je veselá svatební šaráda, při níž se Doug a Jimmy, nyní jeho falešný svědek, tajně snaží utajit tento „podvod". Netrvá dlouho a mezi dvěma muži se vytvoří neočekávané a postupně se prohlubující pouto. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (148)

terordemon 

všechny recenze uživatele

Typická svadobná komédia s klasickou príbehovou kostrou plná zaužívaných amerických stereotypov. Takýchto filmov sú hromady. Potešia aspoň poriadne bláznivé, vedľajšie postavy, zložené s rôznych podivných indivíduí. Vďaka nim je to aspoň trochu zábavné. 55% ()

zekon 

všechny recenze uživatele

Slušná US komedie s dobrým nápadem. Nicméně trhák to není, na nudný letní večer k růžovému vínu vhodná je. ()

camomilla 

všechny recenze uživatele

***SPOILER*** Pane boze! Bez te "ukrutne zabavne scenky se psem" by to neslo? Nebyt tam, tak je to docela v pohode komedie s dobrym napadem na jedno zkouknuti. Vlastne si uz ani nevybavuju nic, cemu jsem se smala, ale uteklo to prijemne. ()

Signore 

všechny recenze uživatele

5/10 Tato komedie byla pro mě zajímavá ze dvou důvodů: 1. Vlastně velmi nemorální průběh vyústí ve velmi morální poselství a 2. Šlo pro mě o první setkání s Kevinem Hartem, přičemž to bylo - čistě ve vztahu k jeho partu - setkání velmi příjemné. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Protivný černoch dokáže zaručeně zkazit kdejakou komedii. Ne každý je totiž Eddie Murphy a já na ty jejich blbé škleby někdy už prostě nemám. Hlavní hrdina je navíc docela odporný tlouštík. Takže to zachraňují Penny z Třesku a především půvabná sympaťačka Olivia Thirlby v žalostně maličké roli. Námět sám je ovšem geniální. Nepochybuji o tom, že taková živnost by v USA musela dobře vynášet. ()

KuceraJohny 

všechny recenze uživatele

Tento snímek je tak na slabší tři hvězdy. Je to vcelku příjemná komedie, ale vůbec se nechytá na zbytek žánrovek a tak není divu, že jsem si ho všiml až teď. Pravděpodobně i v budoucnu na něho zapomenu a řeknu si jenom, jo to jsem vlastně už viděl. Obsazení není v ničem výjimečné, Kaley Cuocco sice splnila svou roli a Kevin Hart mě opět bavil, ale jinak zbytek je tu zbytečný. Olivia Thirlby však dokázala přes svůj malý čas získat mé sympatie a Nicky Whelan zde vypadá vyloženě jako anděl krásy. Jinak zbytek nestojí ani za zmínku což je blbý když hlavní postavu tu hraje Josh Gad. Když se odprostíme od herců, tak musím říct, že námět je to super a s jinými lidmi by to byl jistě názeř, ale pod taktovkou Garelicka je to spíš nakonec jen film, který je plný, nutno říct zábavných, scének. Příběh tu v podstatě nenavazuje a místo plynulého děje hází vždy jednu scénku za druhou, ale snaží se z nich vyždímat co nejvíce. Což sice kazí celkový dojem z filmu, ale na druhou stranu aspoň se párkrát zasmějete. ()

Dusty56 

všechny recenze uživatele

Parádní komedie. Kevin Hart ve svý nejlepší formě, Josh Gad mu slušně sekunduje a konečně někdo odmítl Penny. Bavil jsem se od začátku až do konce. 80% ()

leafroller 

všechny recenze uživatele

"Svatby jsou jenom nafouklé mejdany pocházející z ženských fantazií a očekávání, které si vytvoří v dětství." A ten film je o tom, jak to má přežít muž. Tak fajn, není to jen o tom, ale hlavně o tom. Tenhle film je prostě pro holky a zároveň není. Ukazuje totiž absurditu svatební mašinérie zámožných lidí. Je zde vtipně zmíněna Hlava rodiny, ve které zazní okřídlený citát o tom, že svatba stála víc, než dům, ve kterém se odehrála. K tomu asi není, co víc dodat. Zasmál jsme se a to i na podruhé. ()

lebrond 

všechny recenze uživatele

Jak už jsem psal u Top Five s Chrisem Rockem, černošská komedie není pro každého a ne každý jim dokáže holdovat. Kevin Hart se konečně začíná objevovat i v rolích, které nejsou jenom o neustálém opakování slova f*uck. Dokonalý svědek mě potěšil pro nenásilný humor a skvělé herecké obsazení. Sice závěrečné scény se mohly trochu doladit, ale Hart s Gadem pobavili. ()

tompolicky 

všechny recenze uživatele

Náhodou.....docela prímová, odpočinková, lehká a místy i velmi vtipná komedie na letní večer. Jasně, tady se nedá hovořit o oscarových hereckých výkonech, scénáři na nominaci Zlatých glóbů apod. S ohledem na rozpočet filmu a cílovou skupinu diváků je to fajn snímek, který pobaví. Co však je bezva, je sound track k filmu, je velmi dobře namíchaný, skladby začnou vždy ve velmi vhodnou chvíli, řada z nich je notoricky známých, jiné jsou "nové" bezva, připomínalo mi to skladbou sound tracky k Pařbě ve Vegas. ()

k.rakonos 

všechny recenze uživatele

Dalo se z toho dostat víc. Víc humoru, méně přehnaných scén, osciluje to někde (pro mě) mezi dvěmi až třemi hvězdami, ale hodnotím třemi, protože pro komedii přece jen trochu přimhouřím oko. Ústřední mužské duo nenudí, hlavně černošský herec jakoby vypadl z oka Ediemu Murphymu, jak jeho mladší bratr :-) ()

Reklama

Reklama