Reklama

Reklama

Recenze (4)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Za mě spokojenost! Předchozí Der Hexer jsem už pozapomněl, což nebylo vůbec na škodu. Tahle wallaceovka je spíše konverzační, klidně by se mohla odehrát na jevišti (což je připomenuto i v závěru filmu). Přesto je příběh napínavý, plný zvratů, vraždění a chvílemi i napětí. Autoři si neodpustili vtípky s odkazem na původní literární předlohu i Jamese Bonda. Má to šmrnc, humor tak akorát, rozlehlý dům s tajnými chodbami i fajn hudbu. Jen gothica tentokrát zůstala stranou, tak zase příště... ()

pepua 

všechny recenze uživatele

Neues vom Hexer je volné pokračování filmu Der Hexer a pokud jste jej viděli, víte, kdo onen Kouzelník je a kdo mu pomáhá, tudíž z tohoto pohledu je příběh lehce ochuzen o jedno tajemství. Jinak se toto pokračování povedlo, opět totiž platí, že se děj odvíjí ve svižném tempu. Výborné německé krimi… ()

Reklama

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Po vraždě Lorda Curtaina nachází policie na místě vizitku Hexera (čaroděje). Scotland Yard žádá o pomoc australského inspektora Wesbyho (Heinz Drache ). Ten brzy zjistí, že se jednalo pouze o imitaci pravého Hexera. Proto přicestuje Arthur Milton (René Deltgen ) - skutečný Hexer - ze svého sydneyského domova, aby pomohl očistit své jméno... Klasická wallaceovka ve výborné Vohrerově kvalitě - navíc s vynikajícími herci v čele s Klausem Kinskim (kvalitou - bohužel ne kvantitou výstupů). ()

Flego 

všechny recenze uživatele

23. wallaceovka má síce dobrý rozbeh aj vďaka charizmatickému Klausovi Kinskému v úlohe komorníka, neskôr sa utápa v dialógoch a postavách. Humor je prítomný aj v tomto príbehu, za všetko treba spomenúť, že jedna z postáv drieme nad knihou s názvom Neues vom Hexer. ()

Galerie (39)

Reklama

Reklama