Reklama

Reklama

Scooby-Doo a strašidelné svátky

  • USA Scooby-Doo! Haunted Holidays (více)
Animovaný / Rodinný / Krátkometrážní
USA, 2012, 22 min

VOD (1)

Obsahy(1)

V tomto vánočním speciálu se Scooby-Doo a jeho parta účastní svátečního průvodu, při kterém objeví opuštěnou strašidelnou věž s hodinami a pohnutou minulostí. Mezitím v ulicích straší za doprovodu silné vánice zlověstný sněhulák, který vyhrožuje, že nechá nadobro zavřít místní hračkářství. (HBO Europe)

Recenze (6)

Marina111 

všechny recenze uživatele

Presne taký, aký si ho pamätám z detstva - nelogický, trhnutý, od veci... a milý, príjemný, relaxačný. Scooby-dooby-dooooooo! :D ()

Reklama

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Fakt úžasne prepracovaný (myslím animačne) záporák. Bol naozaj úžasný. Nie som fanúšik Vianoc ale toto bol naozaj príjemný, vianočne ladený kraťas. Kašlem na to, ja tomu capnem rovno 5* nech nežerem. Chcela som dať 4 ale šak čo... ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Jedným slovom nostalgia, pamätám ešte časy keď som poziciaval kazety scoobyho záhad a zbožňoval ich. S odstupom času aj celovečerné filmy.. ktoré už boli o niečo slabšie. Ale späť ku vianočnému scoobymu, ktorý bežal na nemenovanom programe v telke. 20 minútový kratší film, ktorý má zaujal a doslova dostal celý. Po dnešných starších už klasických rozprávkach, skvelá zmena. Dobrá vianočná detektívna záhada. A Snehuliak ako strašiak výborný. Bavilo. 5* ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Fred přidělí sobě, Shaggymu a Velmě krycí jména Ascot One / Ascot Boy, Fuzzface a Glasses Girl. (LUKICKK)

Reklama

Reklama