Reklama

Reklama

Hovory o lásce dvě

(studentský film)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Dokumentární
Česko, 2013, 9 min

Režie:

Pavla Sobotová

Scénář:

Pavla Sobotová

Obsahy(1)

Nemám rád, když děti pláčou, to ve mně dělá bouři, strašnou bouři. Já mám rád, když se děti smějou. To bude vždycky a musí to tak bejt. Děti nesměj bejt smutný. (FamuFest)

Recenze (3)

Radko 

všechny recenze uživatele

Pútavé rozprávanie muža o jeho láske k maličkým dievčatkám. Pútavé asi ako článok podobného obsahu kdesi v obrázkovom magazíne/ týždenníku, ktorý bežný čitateľ prečíta, odloží a už sa k nemu nevráti. Obrazy tvoria len ilustráciu k príbehu. Presne ako v časopise typu Slovenka alebo Život. Mimochodom, v minulotýždňovom Živote bol článok o transsexuáloch. Ladením aj ilustráciami akoby bol rodným dvojčaťom filmu Hovory o láske dva. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Upřímná zpověď. Znám případ, kdy měl člověk pedofilního zaměření devítiletou holčičku a najednou si sbalil kufry a chtěl odejít. Manželka nechápala proč, tak jí řekl o své sexuální orientaci zaměřené na děti. Byla v šoku, ale žili spolu dál s tím, že nikdy nesmí být s holčičkou o samotě. V místnosti by měl být alespoň strýček. Takže v tomto má asi hrdina dokumentu naivní představy (chce založit rodinu). Jak začnou být výrůstající děti takové medvídkové, žádný pedofil neodolá. Navíc některé ženy mi říkali, že by se radši rozvedli. ()

standsiller 

všechny recenze uživatele

Niekto síce sedí v popoludňajšom mestskom parku s nohou cez nohu tlačiac na svoje zvrátené črievko, ale aspoň má peknú nástenku. ()

Reklama

Reklama