Reklama

Reklama

Die seltsame Gräfin

  • angličtina The Strange Countess
Trailer 1

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (5)

Flego 

všechny recenze uživatele

Pre chorobu režiséra Josefa von Bákyho musel prevziať kormidlo filmu Jürgen Roland ( v titulkoch nie je uvedený ) a na konečnom výsledku je to poznať. 9. wallaceovka je miestami trochu rozháraná, navzdory tomu ide o zľahka nadpriemerný film s množstvom postáv, slušným obsadením a dejovými zvratmi. ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Mysteriózní výhrůžky smrtí znepříjemňují život Margaret Reddle (Brigitte Grothum). Poté, co příjme místo sekretářky u hraběnky Leonory Moron (Lil Dagover), začne jí jít o život skutečně. Co za tím vězí? Wallaceovka Josefa von Báky. Šílený Klaus Kinsky skáče po své cele a buší do zdi. Nejlepší výkon Brigitte Grothum. Celkově minimálně průměr, i když Vohrer to umí lépe. ()

Reklama

petrik11 

všechny recenze uživatele

Bolo to dobré, síce hádam až bizardná zápletka, ale taká bola doba. Inšpektor SY sa bil ako lev a jeho údery mi pripomínali smrteľné chvaty dr. Justiceho z časopisu Pif. ()

fragre 

všechny recenze uživatele

Tak tohle už bylo místy nechtěně srandovní, slabší kus wallaceovské série. Jen Klaus Kinski byl vzorný šílenec, který bil o mříže(popř. polstrovanou stěnu cely) jak lvové a vůbec celý ten kus zachranil. Hodně, ale hodně slabé 3*. ()

El Indio 

všechny recenze uživatele

Jediný důvod proč jsem na tohle koukal je účast Klause Kinskiho. Ten, ač tu hraje cvoka, mezi ostatní postavy zapadá skvěle, protože v tomhle filmu se chovají jako cvoci úplně všichni. Tvorbu Edgara Wallace neznám, tak nevim jak moc vážně jsou tyhle filmy myšleny, každopádně většinu času mi to připadalo spíš jako nějaká bizarní komedie, než seriózní detektivka. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama