Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Chlapec a dívka se do sebe zamilovali. Ovšem té noci, kdy se setkali, byla dívka opilá a on ji zneužil. A ačkoliv si ona skoro nic nepamatuje, vybavuje si něco, co by mohlo poznamenat jejich vztah navždy. (Filmbox)

Recenze (9)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Milostné vztahy po portugalsku. 1) Pro 42letého scénáristu, střihače, režiséra a producenta Luíse Dioga, původně režiséra festivalových krátkých filmů, je Pecado fatal celovečerní debut._____ 2) Líbil se mi 27letý Miguel Meira (Nuno), vzděláním architekt, narozený v Portu a 32letý João Guimarães (Nunův přítel Miguel). ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavý příběh, nečekaná komplikace změní vše co vypadalo slušně, herecký to ušlo ale možná jiní herci změna příběhu ani ne ale spíše přitvrdit, jinak se na to dalo koukat působivé. ()

Reklama

kocik1 

všechny recenze uživatele

Portugalská romantika bez sladké princezny a kladného prince. Byť k ději bych nějaké připomínky měla, Je ta civilnost v tomhle žánru pohlazením po duši. ()

kolemjdouc

všechny recenze uživatele

Snímek měl výbornou kameru.A děj?Když Miguel popisuje Saře jak a co se vlastně stalo a její reakce až do hysterie mě trhala uši.Vlastně se dozví že jaksi provokovala. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama