Reklama

Reklama

Kouzelník

(studentský film)

Obsahy(1)

Úsměvná pocta němému filmu. Groteska z produkce Střední školy aplikované kybernetiky a jejího studenta, všestranného Jiřího Česáka, který napsal a natočil příběh o dvou hrdinech a tajemném kufru. (Cinema Open)

Recenze (4)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Film, kterej má být poctou němým groteskám, kterej vypadá jako kdyby ho natočil člověk, co viděl podobné záležitosti tak maximálně dvakrát a to ještě v docela podroušeném stavu, tady se dokonale nepovedlo ani na chvíli napodobit ´auru´ filmů dvacátých let, ke kterým odkazuje a nevyužívá snad jediný filmařsky vhodný postup, nebo záměrnou chybu, jako třeba chybějící okénka filmu, nebo zrychlené pohyby. Jako amatérská záležitost filmových NEstudentů kyberny asi ok, ale jinak... [ praktická maturitní zkouška ; střední škola aplikované kybernetiky ] ()

Savel 

všechny recenze uživatele

Ale joo, na postprodukční cvičení střední školy dobrý, dost možná i na jedna mínus...na vysokych skolach jsou k videni remeslne amaterstejsi kousky...ale na konkurenci filmové databáze je to slaboučký ()

ZHODNOTITEL 

všechny recenze uživatele

Na to, že je to z roku 12 to není vůbec špatné. Dnes by to muselo být určitě promakanější, ale věřím, že tehdá to byl skvost. Příjemné, milé a komické. Formát 4:3 dobrá volba. ()

Reklama

Reklama