Reklama

Reklama

24 hodin

  • Česko Hra o dítě (více)
Trailer

Obsahy(1)

Někteří zločinci ovládají své řemeslo tak dokonale, že za sebou zanechávají pouze vyděšené oběti neschopné vypovídat. Mezi takové patří i Joe (Kevin Bacon) a Cheryl Hickeyovi (Courtney Love), kteří s Joeovým bratrancem Marvinem vymysleli bezchybný plán, jak vymámit peníze z bohatých rodin. Drze, brutálně a hlavně úspěšně vydírají bezmocné rodiče. Ale tentokrát si vybrali špatnou rodinu. Rodinu, která se rozhodla, že vezme záchranu dcery do svých rukou... (Magic Box)

(více)

Recenze (76)

Matty 

všechny recenze uživatele

Je mnoho nudných a hloupých filmů. Tohle je jeden z nich. Pokud vás zajímají konkrétní díry v logice, podívejte se na diskuzi k filmu. Zde spoilerovat nehodlám. 50% ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Kvality snímku se ukáží hned na začátku. Zkušený únosce má další oběť a "zapomene" si ověřit třeba to, že jeho činnost by mu mohl zkomplikovat nějaký detail, například nemoc dítěte. Ztráta času. I herci byli špatní. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Ottman: 1. Main Titles [1:32] ,2. Goodbyes [1:27] ,3. Abduction [3:11] ,4. Plan of Seduction [8:15] ,5. Cat in Heaven [0:55] ,6. Inconvenient Girl [5:31] ,7. The Mood for Love [5:26] ,8. He Will Kill [4:42] ,9. Hotel Visitors/Screw Up [4:26] ,10. Like Mother Like Daughter [1:25] ,11. Paralysis [4:25] ,12. Does He Know?/Dust [2:16] ,13. It's Showtime [8:18] ,14. Temporary Reunion [3:20] ,15. Bad Game [2:20] ,16. Crazy Rescue [7:19], ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Rád dávam rodiny dokopy.“ Neviem, aká je Charlize Theronová v civile a je mi to jedno - ako herečka je asi taká kvalitná, ako ja. Takže situáciu sa snaží spasiť aspoň chudáčisko Kevin Bacon. Záporné postavymu vždy išli na jednotku (DIVOKÁ RIEKA, SPÁČI, MUŽ BEZ TIEŇA), tentokrát ale dopláca na okolité problémy (rušivá dokumentárna kamera, blbá motivácia zlosynov, tradične mizerný Stuart Townsend, tradične nezaujímavá Dakota Fanningová a logické nedorozumenia – čo by sa stalo, ak by niekomu išli digitálky o tri minúty dopredu?). Naopak, svetlom v oceáne nudy je Pruitt Taylor Vince (IDENTITA, CONSTANTINE) na tému „Nemám rád, keď dievčatká plačú“. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Průměrný thriller postavený na profláklých otravných hollywoodských klišé, které z očekávaného možného napětí nakonec dělají stokrát přežvýkanou a viděnou selanku, dobrou leda tak pro zabitý zimní sobotní večer. Zase jeden promarněný námět v marném filmu. Škoda. Prostě průměrný film - nic víc, nic míň... Dvě a půl hvězdičky - za ten konec s palcem dolů... ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Po přečtení komentářů, které ve většině případů snímek zcela kriticky potopily a nešetřily negativy v každé větě, jsem přemýšlela, jestli se na něj mám vůbec dívat. Zvítězila touha vidět Kevina Bacona. Jeden z případů, kde nechápu slabé hodnocení a tak velkou kritiku. Mně se Hra o dítě líbila, a zvláště Kevin opět předvádí svého ukázkového "Bad boye," tak jak to umí jen on. Rovněž mě zaujala výrazně fungující chemie mezi ním a Charlize Theron. V některých scénách mě zkrátka dostal. Když spojí to své drsňáctví a nebezpečnost s sexy pohledy a sváděním, tak mě dostává pokaždé:) I když film jistě oplývá spoustou klišé, či, jak zde většina zdůrazňuje, haldou nelogičností (já si jich všimla jen v pár scénách) jedná se pro mě o, možná průměrně vydařený, ale nenudící film, který rychle uteče. "Napadlo tě někdy, že chlap jako já tohle nedělá pro peníze?" ()

castor 

všechny recenze uživatele

Určitě ne nezajímavý thriller, který začne dosti svižně, aby i dosti matně skončil. Může za to především okoukaný a nedopečený scénář, který má několik logických lapsů. Jenže pokud je něco před půlnocí a vám se nechce zrovna příliš přemýšlet, je možné, že si tuhle nenáročnou látku užijete. „Profesionální“ únosce dětí má spadeno na dcerku úspěšného lékaře, jeho neobjevné techniky ale zdaleka neuspokojí divákovo očekávání. Pomáhá mu v tom zvrhlá manželka a ňoumovitý bratranec. Podprůměrný mexický tvůrce zvolil „dynamické“ tempo, které se přelévá do tří různých prostorů a náležitě pošlapal i své herecké star – Charlize Theron ještě pod tlakem situace herecky ujde, ale její životní partner Stuart Townsend i Courtney Love doplácejí na chatrně napsané postavy. Nenudil jsem se, ale Trapped jakoby se bál vystoupit z průměru, i když má na place Kevina Bacona, který by si za všechny svoje psychopaty zasloužil absolutorium. A poklonu si zaslouží i mladičká Dakota Fanning, což ale není zásluha Mandokiho. Oddychovka, co jede na půl plynu!! A mohla být mnohem víc drzá.. takhle slabší 3*. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Jednalo by se o lehce nadprůměrný thriller, nebýt dvou "ale". Začnu tím menším, ne až tak podstatným: dabing Kevina Bacona. Čím si tenhle charismatický chlapík vysloužil hlásek vhodný tak leda do travesty show? Pravda, nejméně jednou v kariéře hrál bisexuála... Druhá výtka je velké, gigantické, monstrózní "ALE": svatá prostato, co ty lochny v logice příběhu? Zaslouží přes hubu jen scénárista nebo také autor literární předlohy? Podobné ažury v konstrukci děje lze stěží odpustit u školního divadelního představení, rozhodně ne u kvalitně obsazeného filmu (byť v koprodukci s těmi zatracenými dederóny). A cenu Nejdebilnější únosci v dějinách filmu získávají.... Kevin Bacon, Courtney Love a Pruitt Taylor Vince! Gratulujeme šťastným vítězům, pojďte si převzít hlavní cenu - květákový mozeček! Vyloženě protrtkaný potenciál... 44% ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Průměrný thriller s dobrým hereckým arzenálem. Okouzlující Charlize Theron, svůdný ir Stuart Townsend, mrcha Courtney Love, padouch, který se chce pomstít Kevin Bacon, využívajíc k tomu svého bratrance a vynikající malá hvězdička, která stále umí zazářit Dakota Fanning. Určitě se nudit nebudete, i když podobný příběh jste slyšeli už mnohokrát. Vsadím se, že ale ne s těmito postavami, které umějí dát šťávu i mrtvému broukovi ( viz ohraný příběh ). Oceňuji také, že Stuart v roli lékaře-pilota, při pilotování nenechal spuštěné motory, protože by neslyšel ani .... Každopádně mohl trošku více plachtit a ne tak strmě padat, jehož letadlo to mělo zvládnout....ale z filmu jsme neměli možnost zjistit jak dobrým pilotem je - takže ho odhaduji známkově tak na tři mínus. Ale to už je o něcěm jiném. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Nebylo to nějak moc špatný,ale v několika scénách mi chování postav přišlo tak neuvěřitelně dementní,že jsem kroutil hlavou! Jeden příklad:Únosci si mají volat každou půl hodinu.Pokud se jeden neozve,má druhý zabít tu holku!Uplyne půl hodiny a deset vteřin od posledního telefonátu a únosce už chce holce zlomit vaz. - - jo,kdyby se jen nechtěně opozdil o minutu,holka už by byla mrtvá a celej plán v řiti! No prostě kravina a navíc tak špatně natočenou honičku jsem dlouho neviděl. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

V kine určite veľký prúser, na dvd mierny podpriemer, ako film týždňa na nejakej komerčnej televízii rozčarovanie, ale ako malý filmík na neskorý večer sa tento akože triler dá pozreť bez ujmy na zdraví. No a keďže spadám do poslednej diváckej kategórie, dávam mu vysoko nadhodnotených 60%. Asi iba zo súcitu. Jeho akčný záver mu bohužiaľ veľmi ubližuje, ako taká atmosféra je v čudu a celkový dojem z 24 Hodín je u mňa podobný asi ako pri ľubovolnom kanadskom televíznom filme. ()

meave 

všechny recenze uživatele

Slušné obsadeniechýbalo mi však niečo, čo by robilo z toho príbehu čosi viac, ako len obyčajný film o naštvaných ľudoch a bojujúcich rodičoch. Niečo, čo by mnou pohlo, iné emócie ako len obava z rozuzlenia, ktorá zase nie je až taká nervydrásajúca, keďže fungujú určité zažité konvencie. Napriek všetkej snahe sa vo mne nič nepohlo a práve to bolo sklamaním. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Nelekněte se vypočítavého názvu – nejde o ten seriál, ale zdlouhavý a překombinovaný thriller s Charlize Theron, Courtney Love či Kevinem Baconem v hlavních rolích, v němž rodině lékaře unesou astmatickou dcerku, ale on, ani manželka se nemíní vzdát. DVD: Před filmem trailery na čtyři jiné filmy, v bonusech na dalších pět a na tento film, a také alternativní konec (0:54) a film o filmu (19:44, rozhovory s herci a tvůrci, proložené záběry z filmu i z natáčení) – s CZ titulky. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Obsazení vypadalo lákavě a tak jsem se s chutí vrhl na tento thriller, jenže velmi záhy se ukázalo, že tentokrát to bylo asi to jediné – čím mě dokázal film zaujmout. Samozřejmě pokud nepočít sexy Charlize Theron, která je v černém prádélku k nakousnutí. Bohužel se tvůrcům moc nedařilo udržet přijatelnou atmosféru a místy to byla neskutečně nezáživná nuda. Snad kdyby se výrazněji zkrátila stopáž… 40% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Koukám, že jsem býval pěkně nekritický týpek, když jsem i k tomuto filmu kdysi dávno choval nějaké sympatie. Na tři hvězdičky, kterými jsem ho původně ohodnotil totiž neměl ani náhodou. Celý scénář na mě působil poněkud naivně, Stuart Townsend mě vůbec nebavil a logika místy silně pokulhávala. Hlavnímu záporákovi připravil scénárista dvě základní výhrůžky: "Když mě zastřelíš, tvá dcera zemře." a pro intimnější chvíle: "Když mi ho uřízneš, tvá dcera zemře.", a na tom se podle mého celovečerák postavit nedá. Dva kousky hlavně za Kevina Bacona A Charlize Theron. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ máte radi Charlize Theron, nie je čo riešiť. Je to síce béčková jazda, no dobrých momentov sa tu nájde dosť. ()

Reklama

Reklama