Reklama

Reklama

Nebe existuje

  • USA Heaven Is for Real (více)
Trailer 2

Film natočený na motivy bestselleru ze špičky žebříčku deníku New York Times, Nebe existuje, vypráví skutečný příběh otce z malého města, jenž musí nalézt odvahu a víru, aby se se světem podělil o synův výjimečný zážitek, který mu změnil život. Na Cenu Akademie® nominovaný Greg Kinnear (Nejlepší herec ve vedlejší roli – Lepší už to nebude, 1997) se představuje v roli Todda Burpa, jehož syn Colton tvrdí, že ve chvíli, kdy se ocitl na pokraji smrti, navštívil nebe. Colton podrobnosti ze své neskutečné cesty popisuje s dětskou nevinností a se samozřejmostí vypráví o věcech, které se staly před jeho narozením... O věcech, které nemohl vědět. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (133)

kedl 

všechny recenze uživatele

Jednou jsem takhle potkal Černou vdovou a Artemesii a dali jsme si pořádně do těla. Polohy střídali, neremcaly, na klíně seděly, užívaly si, byla to prostě jízda na kterou v životě nezapomenu. Při vyprávění známým a kamarádům o mém dobrodružství, jsem byl otázán, jestli to myslím vážně a jestli to nebyl jenom jeden z vlhkých snů. S tím filmem je to stejný. Vážně si byl v nebi? Tvůj bratr seděl Ježíšovi na klíně? HaHa!! BumBum!!! Ten film se bere tak strašně vážně, až to bolí!!® ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nemám nic proti křesťanům a jejich víře a i když se jejich vyznání příčí mému racionálnímu uvažování, dokážu jejich přístup respektovat. Nicméně téměř vždy, když se snaží svou víru převést na filmové plátno, to skončí katastrofou. Stejně jako tady. Chlapeček prodělá posmrtnou zkušenost, pokecá s Ježíšem, anděly a příbuznými, vrátí se do života, poví o tom tatíkovi, shodou okolností vesnickému kazateli, tomu z toho hrábne a začne to cpát úplně všem a všude, Samozřejmě k tomu používá spoustu vzletných proslovů a chová se jako afektovaný idiot. A aby toho nebylo málo, do role jeho senzibilního synka vybrali asi to nejneschopnější dítko školkou povinné, které jeho věřící rodiče na casting přivedli. Nepředvedli se ani Greg Kinnear a Kelly Reily. Těch 10% dávám za docela příjemný, všemi barvami hrající vizuál. ()

Reklama

Mitin 

všechny recenze uživatele

Jedna z věcí, co se mi na filmu líbila, byla taková příjemná, klidná atmosféra s ne moc známými herci, kteří perfektně zahráli své postavy. Zvlášť Colton byl zahraný vážně perfektně! Poklidná atmosféra je také to, co film zvedá, i když je místy celkem nudný. Film se film pomalu rozjíždí a celý plyne pomalinku, nikam nespěchá. I přesto, že vlastně tak dlouhý není. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Kineara mám ráda ale tady mu role absolutně nesedla..On je herec do akcí které mají spád .Zde se musel očividně brzdit.A už hodněkrát jsem se přesvědčila že někdy bestseller vydávaný za bestseller není totéž..Vždy se něčemu pomůže a kvalita zůstane upozaděna.U knih je to klasika.Jako když se filmu vyrobí trailer z pát dobrých scén a film se rovná absolutní nule.Tady je to to samé.Syn něco viděl a na tom se postaví příběh..... ()

Themilhaus 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nebyl na filmy s božskou temátikou, nevěřím na něj a návštěvi kostela také neprovozuji. I přesto všechno mne film velmi zaujal a oslovil, nebyl tolik k této víře tlačen a bylo to bráno z jakýmsi nadledem i pro ty co se naklání jiným pravdám či ateismu. Určitě zajimavý kousek z trochu pro mne nezvyklou a jinou tématikou. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (6)

  • Film zarobil 101 miliónov dolárov oproti rozpočtu 12 miliónov dolárov, čím sa stal v tom čase druhým najlepšie zarábajúcim kresťanským filmom všetkých čias za Umučením Krista (2004) a údaj platný ku 1.1.2024 je stále platný. (Arsenal83)
  • The Guardian nespochybnil film, ale vyjadril skepticizmus ohľadom zobrazenia príbehu vo filme. Červené značky, o ktorých Colton Burpo (Connor Corum) tvrdí, že mal Ježiš na rukách a nohách, sú dobre známe. Chlapec mohol ľahko uhádnuť, že jeho otec-kazateľ sa bude modliť, alebo mu to mohol povedať ošetrujúci personál. (Arsenal83)

Reklama

Reklama