Reklama

Reklama

Hranice pašeráků

Trailer

Obsahy(1)

Mladý americký zamilovaný pár, Michael (Shawn Lock) a Olivia (María Gabriela de Faría) si užívá nádhernou dovolenou v Mexiku až do chvíle, kdy je Olivia unesena drogovým dealerem. Michael musí během 12 hodin převézt obrovské množství drog do USA, jinak Olivii zabijí. Policie mu je na stopě, snaží se využít převaděče a sám poznává skrytou pravdu a odhaluje zločiny. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

Saxos 

všechny recenze uživatele

Pohádka o Májklovi, hrdinném amíkovi. Začalo to velikou smůlou. Láska k svůdné Mexičance, o které bohužel netuší, že ho chce se svojí bandou využít k přepašování jednoho balíčku bílého prášku. Pro větší složitost drogy jsou již ukradeny drogovému kartelu. Májkl se své role zhostí dobře. Sice ho nejdřív okrade další svůdná Mexičanka, členka hodnějšího mexického gangu, ale vše špatné k něčemu dobré. Získá kontakt na převaděče, ty ho samozřejmě okradou taky a tak je v pohodě všechny pozabíjí. Čemu se ten Májkl ve státech vlastně věnoval. Že by student, nebo nějaký úředník, prodavač USA párků, nebo model, nevíme, nevíme. Akce pokračuje. Spojíme se s policií, zničíme gangy na obou stranách čáry a samozřejmě proradnou a zrádnou čubku vydáme spravedlnosti. Aby toho nebylo málo, zlodějku si odvezeme domů a budeme s ní vychovávat kupu dětí. No fuj. To byla nálož. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

"Tady máš pět kilo koksu a koukej s tim bejt za 12 hodin v San Diegu. Jinak Ti odkrouhnu holku. " To je tak v kostce celá zápletka jinak nemastného neslaného béčka. Jednoduchost by ani tak nevadila, ale rejža tady vsadil na docela zásadní zvrat a pak to začal všechno motat pátý přes devátý. K tomu si přidejte prakticky nulovou akci a nijak závratné tempo. Co se herců týče, tak ti naopak docela ušli. Hlavní hrdina by se sice spíš hodil do nějaký holčičí upíroviny, ale snažil se a nepůsobil nijak groteskně. No a pak je tu pár docela okoukaných známých ksichtů, kteří film tahají alespoň trochu nahoru. Jinak Goss na plakátu je hodně matoucí. Jestli tu strávil minutu čistého času, tak je to moc. 25% ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Celkem klasický akční film, kde se mladík snaží o to, aby zachránil svou milovanou. Je v tom naivita, není v tom zbytečný macho, který všechno zvládne lusknutím prstu, ale je tu hrdina, který si musí všechno protrpět, a to až do konce. Ale pak je zde ještě má naději na to, že zítřky budou lepší. Fajn průměr. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Zirili mohl natočit koukatelnej kousek ve stylu Time rush nebo blbinu ve stylu Asian Connection, tohle se spíš blíží tomu druhému, ale bez sádla zato se zbytečným Gossem, bez akce, bez nápadu, bez ničeho.10% ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Extrémne nesympatický gringo, ktorý sa zapletie pod nesprávnu sukňu. Tá skoro zakrýva peknú riťku, ktorá patrí mexickým cojones a preto ten šuhaj tasí zapaľovač. V skutku nepozerateľnej kamere, kde Paul Cristo ju jednoducho nevie držať poriadne nič nevidno a už tak bezduchá stopáž je naťahovaná obyčajným behom, naháňačkou po schodoch a podobne. Od čias Trafficu a podobným ťažkotonážným kúskom vieme o Mexiku svoje, tie stereotypy tam sú a dovolenka jednoducho neprichádza v úvahu, ale zobrazovať mi to cez partiu debilných surferov a ešte horšou filmárskou zostavou je neúcta. Nudná, s otravnou kamerou do Mexického zálivu rútiaca sa Hranica pašerákov. (videné 01.10.2020, Filmbox archív) ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama