Reklama

Reklama

Čjornaja roza

  • Rusko Чёрная роза (více)
Trailer

Videa (2)

Trailer

Recenze (6)

kinderman 

všechny recenze uživatele

Když film o ruském policejním důstojníkovi, který "vyšetřuje" ve Státech, pak jedině Rudé horko. Když Alexandra Něvského, pak jedině toho od Ejzenštejna. Když prkenné neherectví a kožený obličej, pak raději nějakou lepší seagalovku. Stejně jsem do toho předem ztraceného diváckého boje šel jen kvůli Kristanně Loken. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Ruský policejní důstojník Vladimir Kazatov (Alexander Nevsky) je pozván do Los Angeles, aby pomohl s vyšetřováním vražd ruských žen... Film v ničem nepřekvapil, protože se jedná o levnou produkci s neoriginálním příběhem. Akce je nevýrazná a je jí málo. Matthias Hues vypadal stále jako drsňák a mohl dostat mnohem větší prostor. Roman Srednev, který hrál v miniroli vyhazovače Borise v klubu, byl pořádný obr, protože Alexander Nevsky (1.98 m) vedle něho vypadal drobně. [Emily Smith] Myslela jsem, že jsi velký. [Vladimir Kazatov] Nesnáším být malý. V anglickém znění lze snímek najít na YouTube. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak jak píše kolega vegetol určitá snaha se tomu upřít nedá, ale to samo o sobě nestačí. Rusáci si tady prostě zahráli na velký haury a hele my si natočíme film v jú es ej (!) To je machrovinka co? Bohužel jenom dost stupidní a totálně předvídatelná kriminálka na strašně provařený téma. tohle už tu prostě bylo stokrát a jednou, tak se omlouvám, že tomu nezatleskám. Byl jsem na to zvědavej hlavně kvůli Huesovi kterej si svůj part nijak nesouvisející z hlavním dějem odbyde hned na začátku, takže pokud jste jeho ortodoxní fans tak si dejte prvních 5 minut a zbytek jebat. Ta scéna v bance je stejně z přehledem to nejlepší na co lze ve filmu narazit.20% ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Alexandra Něvského mám vcelku rád. Herec je to sice špatný, ale jeho výkonům nelze upřít snahu a jistou dobrosrdečnost. To samé v podstatě platí i o jeho filmech. Black Rose je zcela evidentně projekt, na kterém mu záleželo a Něvský se jako každý ambiciózní herec-bodybuilder rozhodl režírovat. Arnold i Petr Jákl by mohli vyprávět. A nedopadlo to nijak úžasně. Jeho režie je statická a těžkopádná. Film má sice solidní tempo a ani trochu nenudí, ale spíš než film za 7 milionů dolarů, působí jako levná Kanadská televizní kriminálka. Příběh je nepříjemně jednoduchý a závěrečné odhalení vraha spíš legrační. Navíc kdo vraždí jde odhadnout hodně dopředu. Nepomůže ani to, že všechny střelné rány, záblesky ze zbraní i krev jsou CGI. Vypadá to nepříjemně falešně a celý film to zbytečně shazuje. Co se týče Hollywoodských herců, moc se tady neohřejí. Jediný, koho si divák užije, je Kristana Loken, která spolu s Něvským tvoří ústřední vyšetřovací duo. Black Rose není žádná katastrofa a pokud by film běžel v neděli večer na TV Barrandov, určitě bych nepřepnul. Koneckonců je to pořád zábavý béčko na jedno použití. Pokud chtěl ale tohle Něvský pouštět v ruských kinech, obávám se, že hrubě přestřelil. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

V Los Angeles někdo vraždí ruské šlápoty , dává jim do úst ´´černé růže,, (proč to s těmi růžemi dělá se nedozvíme) a píše tam jakési vzkazy v azbuce (ani proč tohle dělá se nedozvíme). Jelikož je policie neschopná (nedokázala by nikoho zatknout snad ani kdyby se u nich na stanici přiznal a dodal důkazy) požádají o pomoc z Ruska tak dostanou místního policajta. Ten to později společně s jednou ženskou vyšetřuje a mezitím po nich vrah jde. Totálně průměrný thriller možná tak do televize, ale do kina ani náhodou. 40 procent za ty Rusky, které až na tu bordelmámu byly kočky a Kristannu a 20 navrch za film. Herečka z Terminátora 3 Vzpoura Strojů a Bloodrayne (v té sračce i někdo hrál smutné). ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama