Reklama

Reklama

Od soumraku do úsvitu

(seriál)
  • USA From Dusk Till Dawn: The Series
Trailer 3
USA, (2014–2016), 22 h 42 min (Minutáž: 41–49 min)

Hudba:

Carl Thiel

Hrají:

D.J. Cotrona, Zane Holtz, Madison Davenport, Wilmer Valderrama, Robert Patrick, Brandon Soo Hoo, Samantha Esteban, Jake Busey, Jamie Tisdale, Don Johnson (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Děj seriálu Od soumraku do úsvitu se točí kolem bankovního lupiče Setha Gecka (D.J. Cotrona) a jeho násilného a nepředvídatelného bratra Richarda Gecka (Zane Holtz), kteří jsou hledaní nejen FBI ale také texaskými rangery Earlem McGrawem (Don Johnson) a Freddiem Gonzalezem (Jesse Garcia), kvůli bankovní loupeži a několika mrtvým.
Zatímco jsou na útěku do Mexika, potkávají bývalého pastora Jacoba Fullera (Robert Patrick) a jeho rodinu a vezmou si je jako rukojmí. Zmatek nastane ve chvíli, kdy si uprchlíci i se svými zajatci udělají zajížďku do striptýzového klubu, který provozován hladovými upíry... až do rána se musí udržet na živu (AXN)

(více)

Recenze uživatele Terva k tomuto seriálu (1)

Od soumraku do úsvitu (2014) 

DÍL PRVNÍ - CITÁT - Od počátku věků jsme žili ve stínu Měsíce - dnes povstaneme. Režie Robert Rodriguez podle filmového scénáře Quentina Tarantina. CITÁT - Bratři Geckovi jsou zpět........... DÍL DRUHÝ - CITÁT - Zabiješ čas dřív, než on zabije tebe........... Tak jsem se bál, že forma seriálu bude nudná a prodlužovaná, ale zatím to jede. DÍL TŘETÍ - CITÁT - El Rey dává bezpečí a ochranu. Místo, kde se nemusíte bát.......... Já věřím v boha, ale ty teď musíš věřit v pohanskou sílu novodobé technologie. Kdo viděl film, tak tuší, kam to všechno směruje a je jasné, že to bude trochu delší cesta. Prodlužování situací, které ve filmu neměly prostor a hlavně spousta vysvětlujících flashbacků nás drží při sledování. Okolo 35 minuty třetího příběhu se Richie (Zane Holtz) a Monika (Samantha Esteban) baví o filmu Sharkyho mašina s Burtem Reynoldsem. DÍL ČTVRTÝ - CITÁT - Oči jsou zdroj naší energie. Věta "Tak tuláci, jdeme se toulat" z úst George Clooneyho je lepší než zde z úst DJ Cotrona. DÍL PÁTÝ - CITÁT - Preferuji Starý Zákon........... Konečně se v tomto díle dostanou tam, kam to celé směřuje. Otevřeno Od soumraku do úsvitu. DÍL ŠESTÝ - CITÁT - Jsme tu, brácho, tak vítej v ráji......... Tak jsem čekal, zda si barmana v baru Titty Twister nezahraje opět Dany "Machete" Trejo, ale bohužel. Sice je mu barman trochu podobný, ale není to ono. Já vím, jsem ovlivněn filmem. DÍL SEDMÝ - Tady se objevuje Santánico Pandemonium, kterou zde hraje nádherná Eiza González. Její tanec není tak povedený, jako ve filmu, ale je tu zpestřen o hudební doprovod houslí v podání Vanessy Del Fierro - a je to nádhera. Až teprve tady v sedmém díle očekávejte gore scény a nějaké napětí. CITÁT - Zničte orgán krve a zemřou..........DÍL OSMÝ - CITÁT - Pocta je tvá......... Zde vyplouvá na povrch pravý příběh rangera Gonzalese (Jesse Garcia). CITÁT - Vidíte tohle? Vypadáto, že přežil blízká setkání třetího druhu............... Obsahově nejhorší díl celé série. DÍL DEVÁTÝ - CITÁT - Tvá část musí zemřít........a to je jen začátek......... Zde se mluví o filmu Osvícení a jeho bludišti. Ikdyž příběh má jít do finále, zdá se, že se to začíná komplikovat. DÍL DESÁTÝ - CITÁT - I slepá veverka občas najde omylem oříšek........... Jdeme do finále a je to celkem prodlužované. Poslední dva díly se mi zdají trochu zmatené, ale to nevadí. Je to ukončené, ikdyž teoreticky to může pokračovat. ()

Reklama

Reklama