Reklama

Reklama

Od soumraku do úsvitu

(seriál)
  • USA From Dusk Till Dawn: The Series
Trailer 2
USA, (2014–2016), 22 h 42 min (Minutáž: 41–49 min)

Hudba:

Carl Thiel

Hrají:

D.J. Cotrona, Zane Holtz, Madison Davenport, Wilmer Valderrama, Robert Patrick, Brandon Soo Hoo, Samantha Esteban, Jake Busey, Jamie Tisdale, Don Johnson (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Děj seriálu Od soumraku do úsvitu se točí kolem bankovního lupiče Setha Gecka (D.J. Cotrona) a jeho násilného a nepředvídatelného bratra Richarda Gecka (Zane Holtz), kteří jsou hledaní nejen FBI ale také texaskými rangery Earlem McGrawem (Don Johnson) a Freddiem Gonzalezem (Jesse Garcia), kvůli bankovní loupeži a několika mrtvým.
Zatímco jsou na útěku do Mexika, potkávají bývalého pastora Jacoba Fullera (Robert Patrick) a jeho rodinu a vezmou si je jako rukojmí. Zmatek nastane ve chvíli, kdy si uprchlíci i se svými zajatci udělají zajížďku do striptýzového klubu, který provozován hladovými upíry... až do rána se musí udržet na živu (AXN)

(více)

Recenze uživatele Davies182 k tomuto seriálu (1)

Od soumraku do úsvitu (2014) 

"Zastavte někdo to krvácení!" "Zastaví se, až vykrvácí." Na plnou hubu sem se obával, že to bude mnohem zbytečnější. A otravnější. Není. Robert nakopnul pilot celkem dobře, s narůstající minutáží se ale postupně stejně vytrácí kouzlo hektického napětí. Nevidím jediný důvod, pustit si i S01E02, parádním hláškám a výborným kalifornsko-mexickým oranžovým filtrům navzdory. Klasiku navíc kdovíjak neuctívám, snaha o napodobení Clooneyho a Tarantinových grimas ale i tak tahá za oči, až to bolí... ()

Reklama

Reklama