Reklama

Reklama

Od soumraku do úsvitu

(seriál)
  • USA From Dusk Till Dawn: The Series
Trailer 2
USA, (2014–2016), 22 h 42 min (Minutáž: 41–49 min)

Hudba:

Carl Thiel

Hrají:

D.J. Cotrona, Zane Holtz, Madison Davenport, Wilmer Valderrama, Robert Patrick, Brandon Soo Hoo, Samantha Esteban, Jake Busey, Jamie Tisdale, Don Johnson (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Děj seriálu Od soumraku do úsvitu se točí kolem bankovního lupiče Setha Gecka (D.J. Cotrona) a jeho násilného a nepředvídatelného bratra Richarda Gecka (Zane Holtz), kteří jsou hledaní nejen FBI ale také texaskými rangery Earlem McGrawem (Don Johnson) a Freddiem Gonzalezem (Jesse Garcia), kvůli bankovní loupeži a několika mrtvým.
Zatímco jsou na útěku do Mexika, potkávají bývalého pastora Jacoba Fullera (Robert Patrick) a jeho rodinu a vezmou si je jako rukojmí. Zmatek nastane ve chvíli, kdy si uprchlíci i se svými zajatci udělají zajížďku do striptýzového klubu, který provozován hladovými upíry... až do rána se musí udržet na živu (AXN)

(více)

Recenze uživatele gogos k tomuto seriálu (1)

Od soumraku do úsvitu (2014) 

Pro někoho možná zbytečný, pro někoho možná potěšující seriál. Robert Rodriguez pro svou televizní stanici El Rey těží ze slávy svých starých filmů a jako první se na řadu dostal seriálový remake Od soumraku do úsvitu. Sympatické na seriálu je to, že v prvních dílech řeší kriminální minulost bratří Geckových, celkem úspěšně tak rozšiřuje filmovou mytologii. Herecké obsazení potěší především u Dona Johnsona, Zana Holtze či Madison Davenport. Naopak D.J. Cotrona jako Seth je naprosto nesnesitelný a stejně tak i některé další postavy. Nešetří se krví, nešetří se akcí, nešetří se filmovými odkazy. To vše potěší. Ovšem nepotěší až zbytečně nesmyslné rozvíjení indiánských mytologií, nepotěší výběr některých herců a taktéž nepotěší pokusy o humorné prvky. Tam, kde původní film skvěle fungoval nejen jako akční krvák, ale jako stylová nahláškovaná komedie, tam prostě seriálová verze selhává. Seriál Od soumraku do úsvitu působí jako celkem slušný krvavý akčňák se spoustou odkazů nejen na původní film, ale na "Rodriguezovsko-Tarantinovský svět". Zarytého fanouška filmu asi odradí, stejně tak diváky nevyhledávající podobný žánr. Mě seriál celkem bavil, a tak mohu udělit slušné 3* ()

Reklama

Reklama