Reklama

Reklama

Od soumraku do úsvitu

(seriál)
  • USA From Dusk Till Dawn: The Series
Trailer 2
USA, (2014–2016), 22 h 42 min (Minutáž: 41–49 min)

Hudba:

Carl Thiel

Hrají:

D.J. Cotrona, Zane Holtz, Madison Davenport, Wilmer Valderrama, Robert Patrick, Brandon Soo Hoo, Samantha Esteban, Jake Busey, Jamie Tisdale, Don Johnson (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Děj seriálu Od soumraku do úsvitu se točí kolem bankovního lupiče Setha Gecka (D.J. Cotrona) a jeho násilného a nepředvídatelného bratra Richarda Gecka (Zane Holtz), kteří jsou hledaní nejen FBI ale také texaskými rangery Earlem McGrawem (Don Johnson) a Freddiem Gonzalezem (Jesse Garcia), kvůli bankovní loupeži a několika mrtvým.
Zatímco jsou na útěku do Mexika, potkávají bývalého pastora Jacoba Fullera (Robert Patrick) a jeho rodinu a vezmou si je jako rukojmí. Zmatek nastane ve chvíli, kdy si uprchlíci i se svými zajatci udělají zajížďku do striptýzového klubu, který provozován hladovými upíry... až do rána se musí udržet na živu (AXN)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (66)

pabulator 

všechny recenze uživatele

Má to potenciál ale něco tomu chybí doufám že se vstupem do titty twister přijde ten pravý nářez. Krátký záběr na titty twister na konci pátého dílu a natěšenost vzrůstá...Natěšenost opadla,letos už druhé zklamání mlácení prázdné slámy, příšerně stupidní dialogy a děravý scénář proč já mám tu smůlu a nechám se vždycky opít rohlíkem. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Pro někoho možná zbytečný, pro někoho možná potěšující seriál. Robert Rodriguez pro svou televizní stanici El Rey těží ze slávy svých starých filmů a jako první se na řadu dostal seriálový remake Od soumraku do úsvitu. Sympatické na seriálu je to, že v prvních dílech řeší kriminální minulost bratří Geckových, celkem úspěšně tak rozšiřuje filmovou mytologii. Herecké obsazení potěší především u Dona Johnsona, Zana Holtze či Madison Davenport. Naopak D.J. Cotrona jako Seth je naprosto nesnesitelný a stejně tak i některé další postavy. Nešetří se krví, nešetří se akcí, nešetří se filmovými odkazy. To vše potěší. Ovšem nepotěší až zbytečně nesmyslné rozvíjení indiánských mytologií, nepotěší výběr některých herců a taktéž nepotěší pokusy o humorné prvky. Tam, kde původní film skvěle fungoval nejen jako akční krvák, ale jako stylová nahláškovaná komedie, tam prostě seriálová verze selhává. Seriál Od soumraku do úsvitu působí jako celkem slušný krvavý akčňák se spoustou odkazů nejen na původní film, ale na "Rodriguezovsko-Tarantinovský svět". Zarytého fanouška filmu asi odradí, stejně tak diváky nevyhledávající podobný žánr. Mě seriál celkem bavil, a tak mohu udělit slušné 3* ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

No, nemůžu říct, že bych si to nějak užíval. První série v podstatě kopíruje původní film a to včetně některých hlášek a scén, kapely v klubu, stylu hudby. Naopak několik skutečností to překrucuje a úplně nejvýrazněji v negativním slova smyslu mi z toho vychází Richie - místo sexem posedlého psychouše tady máme inteligentního (někdy až moc) fešáka, kterýho oblbla upírka a tím to vysvětluje jeho vyvšinutou povahu. Ale je to hlavně tím, že to srovnávám s původním Richiem - kdybych ho neznal, nebylo by mě to bilo tak do očí. Jinak jako bratři mi k sobě Seth a Richie moc neseděli, hlavně podobou. Kult hada místo klasického netopýřího upírství byl pěkně originální a zamlouval se mi. Blbé bylo akorát to, jak upír Carlos uměl měnit podobu na jiné lidi, to bylo převelice trapné. Dobrej byl taky ranger Gonzales, kterej se tam přimotal jako nová postava, ale docela zajímavá. Rodinka v čele s Robertem Patrickem možná místama až moc telenovelově dramatizuje své životy, ale to je holt úděl seriálů, dostat mezi akci taky něco, co prodlouží jednotlivé díly. Jinak celkově v seriálu najdeme několik odkazů jak do tvorby Rodrigueze, tak Tarantina, což potěšilo. Béčkoidní atmosféra se kupodivu nějak moc nekoná a spíš to zpracováním předčí tragické digitální efekty z filmu. Uvidíme se u druhé série. Tady cítím lehkej pokles, ale u takové průměrné kvality to ani nejde moc poznat. Fakt mě štve, že Grcko brothers jsou sice záporáci, ale v podstatě hodní. A že tam skoro nikdo důležitej neumírá. Taky Santanico Pandemonium se asi za každou cenu snaží být vždy sexy a její otevřená pusa obalená plnými rty často působí spíš trapně, než svůdně (si dycky říkám, že jestli tu pusu nezavře, vlítne jí tam mucha). Potěšila účast Dannyho Treja, ale zas taková bomba to nebyla - spíš se mi líbí ten jeho drsnej ksicht. No, jinak celkově to v druhé sérii dost ztrácí atmosféru, ale zas musím uznat, že se tam objevilo několik nezapomenutelnejch hlášek, který se vyznačujou hlavně tím, že jsou vtipný a že jsem je už zapomněl. Ještě tomu dám šanci, ale mám dojem, že s hodnocením půjdu dolů... A tak jsem dokoukal sérii č. 3 a stejně jako druhá, i tady to už nemá s původním filmem nic společnýho. Spíš to spěje ke konci, kterej doufám bude i konec celého seriálu, a je mi jasný, že plno postav to všechno úplně v pohodě přežije. Prostě nuda. A tím bych to zakončil. ()

Segrestor

všechny recenze uživatele

Natočit seriál čerpající ze skvělého filmu Roberta Rodrigueze a z pera Quentina Tarantina může být docela dobrý nápad. Ale co tihle chlapi nedořešili, bylo nejspíš to, že chtěli film přímo opsat. Natočit ty samé scény znovu. Nodoprdeletominedělejte. Takže, na tom to stojí, ale zároveň padá. Totálně charismatického Clooneyho zde šíleně přehrává nějaký čuráček a Tarantina rovněž, ačkoliv, ten se přeci jen trochu povedl. Ale i tak. Vyznělo to jak kojotí pšouk v nevadském pohoří. Muselo to dát práci a přitom taková blbost, co? Vážně nevím, zda tomu dát vůbec šanci a zkusit i druhý díl. Jinak ale vše ostatní je pěkný, to zase jo. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrej seriál, první série dost, vykrádá film, ale dělá to se ctí. Druhá řada zase připomíná mexickou telenovelu, kde všichni jdou po penězích, moci a pomstě. Třetí a finální série, je zase dost hororová a jde o záchranu světa. Je to tedy takový guláš, kde je všechno možný, ale překvapivě to funguje. Herecké obsazení, je výborné, objeví se pár béčkových legend. Seriál má celkem dobrou akci, ve třetí sérii bitky dostanou vylepšení v podobě Marka Zarora. Dynamika seriálu, občas zakolísá, hlavně u první série, ale nenudil sem se a byl sem i místy napnutý, někdy zase překvapený. Seriál si za mně zaslouží plný počet. ()

Galerie (479)

Zajímavosti (15)

  • Produkce druhé série byla potvrzena po odvysílání pouhých tří dílů první řady, a sice 26. března 2014. (gogos)
  • V druhé sérii se ve vedlejší roli objeví i Demi Lovato, partnerka Wilmera Valderramy (Carlos Madrigal). Role drsné upírky Maii byla prý vytvořena speciálně pro ni. (Pedronaut)

Reklama

Reklama