Reklama

Reklama

Nevyhrožuj

  • USA Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood (více)
Trailer

Obsahy(1)

Paródia na filmy afroamerických režisérov z 90. rokov, ktorí opisovali príbehy farebných a iných menšín žijúcich v štvrtiach amerických veľkomiest, o každodennom násilí a kriminalite. Všetko sa točí okolo gangsterského života v gete, predsudkov voči farebným, prostitúcii, korupcii polície a sexisme. Ashtray (Shawn Wayans) - čo po ang. znamená popolník - žil po svojom narodení u jeho matky. Ale teraz sa z neho musí stať "pravý muž", ktorého z neho dokáže spraviť iba jeho otec. Preto sa nasťahuje do jeho domu. Znovu stretáva svojich starých príbuzných; jeho bratranca Loc Doga (Marlon Wayans), blaznivú starkú, kamarátov Loc Doga a mnoho ďalších obyvateľov štvrte. Jeho život sa mu zmení, až keď spozná mnohodetnú mamičku Dashiki (Tracey Cherelle Jones)... (demonikus)

(více)

Recenze (142)

Renton 

všechny recenze uživatele

Tragická černošská komedie snažící se (na minimum momentů celkem neúspěšně) parodovat černošské filmy. Tenhle druh trapného humoru opravdu nemusím. Možná, že se najdou fandové pro tento film i mezi „bílými“, ovšem pro mě to byla jen ztráta hodiny a půl. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Nič prevratné sa počas celého filmu nedej, pár dobrých a komických scén sa našlo, lenže sa našlo aj pár dosť trápnych až na hlavu padnutých čiže slabý priemer. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Mohla to být opravdu zábavná a možná i kultovní komedie - ale to by se z ní museli očesat některé trapné vtípky, kterých je tam velmi, velmi moc! ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Naprosto perfektní komedie, která se snaží udělat co nejvíc trapnou, v čemž je také její kouzlo vtipu. 80% / Zeck 10.06.09 ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Super parodie (nejen) na filmy o negrech, kde je každý druhý slovo mothafucka nebo nigga a nejlepší je hned na začátku vypnout mozek, případně si navíc do krve přidat aditivum v podobě alkoholu (huliči možná i něco jinýho) a jenom se bavit a nehledat v tom žádnej hlubší smysl. Tehle film je prostě jenom o hláškách a jednotlivejch scénkách. Nějakej jednoduchoučkej příběh tam sice je, ale ten slouží jenom jako takový pozadí. Ve filmu se najde občas nějaký to hluchý místo a některý vtípky se taky úplně nepovedly, ale já dávám stejně 4 hvězdičky, protože celkově jsem se u toho skvěle pobavil. Jinak českej dabing tady neni špatnej, ale originál je přecejenom o něco lepší. ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Parodie na černošské filmy. Nápad to byl vzkutku originální, výběr herců neméně povedený, ale někdo jaksi zapomněl, že k natočení vtipného filmu je třeba vtipný scénář. Je tu spousta vtipných gegů a scének, mezi nimiž jsou ale dost nudné či jinak méně zábavné mezery. Jasně že babička do novin ubalivší si jointa či předčítání pohádky dospělému synkovi jenž pod dekou vyvádí neskutečné alutrie, to tvoří základ slušné, nikoliv nadstandardní parodie, jenže na celý film je to trochu málo. Občas mi to příde stejně vtipné jako když jeden nejmenovaný popový zpěvák najde v polívce nos, nejprv se směje recesi svého okolí, ale pak zjistí že je jeho. A je po legraci. Tudíž škoda že se nad tím více nepozastavili, mohlo to být zajímevé pokoukání. ()

sepp 

všechny recenze uživatele

Nektere fory a gagy jsou opravdu nudne, nepovedene ci vylozene trapne, jine vsak genialni a popkulturni narazky na jine filmy uzasne, napr. na filmy Boyz n the Hood ci Malcolm X :) ()

juta 

všechny recenze uživatele

O čem to vlastně bylo? Zůstat celou dobu naživu? :D Marlonovy vlasy mě pokaždé skvěle rozesmály, je tu spousta dobrých vtípků. Oproti jiným parodiím odsejpá trochu pomaleji, ale to je detail. Určitě mi kazil dojem špatný starý dabing a některé vtípky jsem třeba nepochopil, když jsem neviděl filmy, které se tu parodují. Lepší průměr. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Černočerní bratři v černočerné komedii, kde není problém, aby černý syn uspával svého mladšího černého otce. Neznám barvu kůže pana režiséra, ale mám pocit, že nečernoch by za tohle už seděl. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 6/10 Děj 5/10 Hudba 6/10 Efekty 4/10/// +trošku pobaví, styl -ne pro každého/// Když vezmu v potaz jak je kvalitní černošská filmografie. Nebo možná jen nejsem ten správný divák pro jejich filmy. Prostě tohle jsem celkem pobral. Fórkům jsem rozuměl a to je myslím to nejdůležitější. Parkrát jsem se prostě uchecht. Jindy jsem však zíral co je to za film a je možná škoda, že je zde i mnoho trapných scének, někdy skutečně nic neříkajících nebo nechutných. Zajímavé obsazení, které se nesejde každý den a v pohodě hudba. Rozhodně to není film pro každého a je zapotřebý vidět několik filmů s touto tématikou, aby jste mnohdy pochopili pointu./// Celkem 52%/// ()

liskam odpad!

všechny recenze uživatele

Dal jsem jen prvních dvacet minut. ještě že nejsem sprostej hoch. Kdybych byl, napsal bych jen "sračky a hovna". ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Pro docenění nesporných kvalit tohoto perfektního snímku jsem zřejmě málo černej. K detailnímu filmovému rozboru by mi zřejmě nestačila moje strohá zásoba sprostých slov, takže to shrnu pouze v krátkosti. Jedná se o neuvěřitelně debilní negerskej blábol, který údajně paroduje negerské filmy. Tohle nemohu potvrdit, protože zdravý člověk, který má správnou barvu kůže negerské sračky většinou nesleduje. Od bratříků Wayansových jsem čekal mnohem víc, i když je to jedno z jejich prvních vystoupení před kamerami. Totální odpad. Od tohoto pracky pryč, pokud je nemáte černé. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Někdy je nemůžu vystát, někdy mi nevadí..Wayansovi. Tady to bylo tak napůl, ale pár momentů mě pobavilo. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Strašná blbost ale neuvěřitelně zábavná. Wayansové jsou prostě šílenci a tady to dokazují sice je tu už pár vtipů neuvěřitelně špatných ale převyšuje tu spokojenost. Role Bernieho Maca byla parádní(nesnáším hašlerky páč jsou černý). NAvíc musím uznat že dabing je výbornej a to jsem si ze začátku říkal že vůbec nepasuje. Bavil jsem se hodně a je to rozhodně překvapení. O to že jde o parodii jsem se navíc dozvěděl až ted protože jsem neviděl ani jeden film kterej je zparodován. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Jestli nemusíte černochy, tak se tomuto filmu vyhněte. Což možná platí obecně... Ale já jsem poměrně spokojený. Jo, je tu spousta drsných hlášek, které uslyšíte od babiček počínaje, piškoty konče. Jenže několikrát jsem se fakt od srdce zasmál a to už je co říct. Na druhou stranu může mnohým vadit právě ten černošský styl, ikdyž je to jen parodie. Takže to rozporuplné hodnocení docela chápu. 55% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Neskutečně debilní černošská komedie, která je cíleně určená jen pro určitou sortu lidí, kteří v ní dokážou najít kult. ()

TheEvilTwin odpad!

všechny recenze uživatele

Na to, jak Wayansovu rodinku miluju, je tohle teda bída a průser jako svině. Obrovská slabota, nezasmál jsem se ani jednou a celé je to až drasticky trapné. Těžko říct, jestli je to nekvalitní filmařinou nebo nevděčným a obtížně zpracovatelným tématem filmu, každopádně výsledek je strašná nuda. ()

Reklama

Reklama