Reklama

Reklama

M is for M.I.L.F.

všechny plakáty
Krátkometrážní / Loutkový / Horor
USA, 2013, 2 min

Obsahy(1)

Frivolní postarší dáma si dopřává koupel v krásné zdobené vaně, ta však skrývá hrůzné tajemství. (PetrPan)

Recenze (6)

Dudek 

všechny recenze uživatele

M is for M.I.L.F. nezaujme nápadem, zpracováním ani pointou. Námět je banální a jeho převedení do filmové formy navíc postrádá cokoliv zapamatování hodného. Trestuhodné to je zejména u závěru, tvůrcům se z něj nedaří dostat maximum, což je dáno i tím, že rezignovali na jeho překvapivost. Nicméně homoerotický ráz, kdy se záměrně asexuální loutka v roli sexuálně atraktivní ženy dobrovolně položí do vaginy dentaty je poměrně zábavný. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Tento krátkometrážny snímok od anonymného tvorcu ma nezaujal, neoslovil a ani nepobavil. Jednoduchý námet a predvídateľná pointa by mi ani tak moc nevadili, ale to amatérske bábkové spracovanie ma úplne odradilo. Omnoho lepšie by to bolo so skutočnou milf kurvičkou. Mimochodom skratka M.I.L.F. v pornografickej terminológii znamená "Mother I´d Like to Fuck", čo sa dá volne preložiť ako "mamina, ktorú by som osúložil". Tento slangový výraz slúži ako označenie pre staršie sexuchtivé ženy. * ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Další krátkometrážní kokotina je za mnou, každopádně něco tenhle short do sebe přece jenom měl. Pointa zábavná, provedení už sice méně, ale tak snaha se cení. Každopádně tohle nemohlo pomýšlet na úspěch. Škoda, že ustřihli ten závěr!30% ()

Reklama

Reklama