Reklama

Reklama

M is for Mad Cow

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
USA, 2013, 1 min

Obsahy(1)

Barbecue čtyř přátel na louce u lesa se ošklivě zvrhlo. (Jezinka.Jezinka)

Recenze (20)

Madsbender odpad!

všechny recenze uživatele

Neopísateľná nádhera a absolútny vrchol tvorivej geniality v kinematografickom siedmom nebi. Ale zjavne to nebolo určené pre mňa. ()

PetrPan odpad!

všechny recenze uživatele

Epický zážitek, který rozhodně nedokáže oslovit každého diváka. Je třeba mu jít naproti a zcela otevřít svou mysl, jinak Vás úplně mine..a přesně to se mi stalo, nechápu se :( ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Už sem se bál, že náš horor bude nejhorší na ČSFD, dobrý, pořád existují ztracenější existence. Teď si připadám skoro jako Nakaši Šimpanzu.0%, nejhorší věc, kterou jsem kdy viděl. ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Hm a s tímhle se jako někdo snažil přihlásit do „Abecedy“? Tak to má sakra kuráž, protože já bych se za tuhle sračku styděl a určitě bych jí neumístil na net. Jediným štěstím je, že to trvá doopravdy jen tu minutu. Protože víc bych asi fakt nedal. Nerad dávám odpad, ale tady je to zcela na místě. Třikrát fuj… ()

Lyli odpad!

všechny recenze uživatele

Přesně taková šílenost, kdy zírám a nevěřím. Buď je to tolik geniální a zaslouží si 5*, nebo je to tak šílené a nestojí to za nic. Já volím druhou možnost. ()

runner85 odpad!

všechny recenze uživatele

Prepáčte ale tomuto ja nerozumiem ... pravdepodobne moje IQ nedosahuje také čísla aby som tomu prišiel na chuť ... ()

URBAN odpad!

všechny recenze uživatele

Co to sakra má béjt !!! Myslím že neexistuje člověk co by dal jiné hodnocení než odpad . ( 2.2.14/MAC ) ()

orkadimenza odpad!

všechny recenze uživatele

Wow! A to jsem si myslel, že ty nejhorší amatéřiny točej v Česku Cejpek s Veselým, no hrůza děs, aspoň že se poměr debilů vyrovnává i v ostatních zemích. ()

Kucndo

všechny recenze uživatele

SPOILER ALERT! Jedná se o naprosto filozofické dílo, kde naprosto můžeme být svědky toho, že obyvatelé Hamburku a obyvatelé Vídně mají zcela odlišnou náturu, že civilizační problémy jsou i u našich západních, respektive jižních sousedů. Němci a Rakušané jsou bratři (spíše Brüder), tak jako my jsme se Slováky, drsné vraždy tedy můžeme přirovnat k biblickému příběhu o Kainu a Ábelovi. Celou završuje zcela trefná narážka na dnešní dobu, kdy děti u Call of Duty nebo Counter Strikeu s libostí využívají teabaggingu jen pro egoistické účely k rozčílení ostatních, zde k pobouření diváků. Trailer byl velice kontroverzní a jsem zvědav na celý film. 5 hvězd dávat přesto nebudu, jen ať to tu má 0% a mne aspoň nikdo nebude moct zteabaggovat. ()

kirmakX6on 

všechny recenze uživatele

tady prostě nemají někteří smysl pro humor :-D ...já se u toho naprosto řehtal a to jsem tomu pořádně ani nerozuměl :-D Zhruba tak nějak na mě působí tak 90% všech "hororů", co jsem kdy viděl - neuvěřitelně levné a otřesně natočené, bezobsažné, samoúčelně násilné, s psychopatem, který je psychopat i na poměry normálního psychopata... (holt horory nejsou můj oblíbený žánr, no). Na co ostatní ale potřebují dvě hodiny tady ten génius stihl v jedné minutě a dvaceti sekundách.... Tohle tedy bylo zesměšnění těch levnějších hororů. Pokud by někdo chtěl zesměšnění hororů "na úrovni", silně doporučuju tří a půl minutový "M is for Musical Chairs" (na rozdíl od tohoto je natočen kvalitně a na youtube je i v 1080p rozlišení). ()

Reklama

Reklama