Reklama

Reklama

Epilog

(studentský film)
všechny plakáty
Krátkometrážní
Česko, 2013, 17 min

Obsahy(1)

Krátký film o člověku, co dělá film. Neoriginální téma, originálním způsobem.(?) Formálně zajímavý počin ve, kterém vynikají herecky neprovařené tváře. Film o lásce ve všech podobách, obsesi, duševní invaliditě a o tom, že film je nejkrásnější umění, protože požírá duše lidí, kteří ho vytvářejí... (Festival amatérských a studentských filmů ČERNÁ VĚŽ)

Recenze (5)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

technicky hodně fajn (kór když je to práce z prvního ročníku), herecky taky, někteří ze zúčastněných už mají za sebou dost slušné role v hodně dobrejch filmech ("Režisér" Jiří Maryško v Poupatech), ohledně těhle věcí toho moc na vytknutí není, dokonce i scéna opravdu vypadala jako něco, kde by se reálně film mohl natáčet, ale délka je o několik minut přepálená a docela jednoduchej děj ji nedokáže pořádně zaplnit, scény z filmu jsou navíc lehce připitomělé a vypadají spíš jako něco z německé produkce, co bych očekával v jedenáct dopoledne na Nově a mělo by to v názvu Rosamunde Pilcher, Danielle Steel, nebo někoho takového. ()

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele

Výborná kamera, technicky obecně na vysoké úrovni, i když na film o filmu, který točí rozchodem rozdrásaný autor, to má poněkud delší stopáž, než by bylo záhodno. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Na jednej strane badať rýdzu filmárčinu, na druhej trošku neuvážene zbytočná dlhá stopáž,, ktorá hlavne v prvej polovici dáva divákovi len pramálo (čo sa týka pútavosti). Byť to desať, maximálne dvanásť minútové bolo by to lepšie. **/*** ()

rock.rebel 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi námět i hloubka jednoduchého děje. V jednoduchosti je ale krása. Taktéž musím pochválit velice dobrý herecký výkon hlavních rolí. ()

allthistime 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavý námět/scénář. Bohužel musím souhlasit, že stopáž je zbytečně dlouhá, měla skončit v momentě, kdy se divák dozvěděl všechno, co se dozvědět měl. Být to o pár minut kratší, byly by to jasné ****/***** ()

Reklama

Reklama