Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Všetko sa začalo nekontrolovanou nenávisťou, ohováraním a šírením hysterických klamstiev na internete a sociálnych sieťach medzi dvoma študentkami strednej školy v malom mestečku Kingstone, štát New York. Emily Parris (Kara Hayward) viedla blog, ktorý nikto nechcel čítať, a tak v snahe zaujať a upútať pozornosť študentov začala šíriť klebety na populárnu Marry Warren (Georgie Henley). Marry sa zaprisahala, že už nikdy nič verejne nepublikuje. Ešte tej noci sformovala myšlienku Sesterského paktu, v ktorom sama rozhodovala, kto sa môže stať členkou. Išlo o skupinu piatich dievčat vo veku medzi štrnásť až šestnásť rokov, ktoré sa stretávali na temných a tajných miestach pod rúškom noci a ktoré zložili Prísahu mlčanlivosti. Avšak, potom, čo sú dievčatá obvinené z čarodejníctva, okultizmu a sexuálneho zneužívania, udalosti v malom meste naberú nečakaný a rýchly spád... (sochoking)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (6)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Partička školáčok si vytvorí tajný sesterský pakt, ktorý zo zvedavosti onedlho postaví na nohy celé tiché mestečko. Fám je veľa, ale pravda len jedna a baby ju nepustia tak ľahko... Štýlovo natočená, teenagerská mystery s trochou napätia a kvalitným hereckým osadenstvom, ktorému vládne Georgie Henley a jej uhrančivý pohľad. Pohodovka; zábavná, chytľavá a nie až tak úplne predvídateľná. Keby to bolo o niečo kratšie / priamočiarejšie alebo aspoň okresané o trochu tých dospeláckych klišé vyšetrovačiek, tak kľudne hodnotím vyššie. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Parta nevyspělých puberťaček s psychoticky čučící Georgie Henley v čele založí tajemné sesterstvo, které budí v místním městě rozruch. Prostě klasická snaha o attention whore, která nakonec všem přeroste přes hlavu, a máme z toho teenagerskou verzi Jagten. Nereálné mi to zas tak nepřišlo, postavy jsou dle mého názoru hloupě napsány záměrně, protože se podobné věci ve skutečnosti můžou stát a tradičně: dokud se nestane průser, lidi hlavu z té prdele prostě nevytáhnou. Obzvlášť u tak rizikové skupiny, jako jsou hormonálně nestabilní teenky. Bylo by to asi i na 4*, ale ten konec je divnej. ()

Reklama

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Mařenka založí Klubík hloupých patnáctiletých pičí (dále jen „KHPP“), hrubě zanedbávaných rodiči v oblasti pravidelného výchovného bití. Holky se vzájemně odpaní flaškou, pokérují si své ploché hrudníčky hvězdičkama a každý večer si v lese u ohníčku svěřují svá nejhrůznější tajemství. Jako třeba, že by rády píchaly Rájena Goslinga, že jsou jejich matky totální krávy, že se jim po xichtech dělají takové hnusné žluté vyrážky nebo že změnily svůj Assbookový status z „tupé“ na „vypatlanou“. Ač je Emilka rovněž hloupá patnáctiletá piča, nějak si s Mařenkou nepadly do hormonální disbalance, a tak ji do KHPP nevezmou. Spravedlivě rozhořčená Emilka si založí blogísek, kde začne náš milý klubík pomlouvat, že tam holky po nocích kouří Belzebuba a lížou si své nezletilé rány. A jelikož jsou ty asociální sítě plné podobně zhrzených patnáctiletých pičí, rozšíří se to okamžitě jako úplavice v cigánské školce, je z toho „skandál“ jako hrom, světově příkladní američtí rodiče začnou místo toho, aby ty rozežrané pizdy pořádně ztřískali a okamžitě odstřihli od internetů, nekompromisně šířit lásku a porozumění a výchovní poradci vehementně citují osvědčenou a nesmírně účinnou příručku „Jak si od rozmazleného fracka nechat ještě více srát na hlavu“. Nakonec si z toho „ukrutného“ Assbookového pekla jedna z nejretardovanějších členek KHPP smlsne na maminčině Xanaxu, načež se na to holky vyserou, klubík zruší, poobjímají se a stanou se z nich napříč celým spektrem hloupých patnáctiletých pičí totální bíefefka. No řekněte sami, chtěli byste něco takového vidět dementně, uboze a nezáživně zfilmované, navíc s oslizlými neherečkami? Já teda, kurva, nechtěl ani omylem! Když ale ten můj oblíbený pupuš Čokokrál umí psát obsahy tak, že i z ultimativně retardovaného melodramatu dokáže udělat krutohustý satanistický napínač. Určitě by tímhle stylem úspěšně prodal i vepřové v Íránu. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Parádny scenár s vynikajúcou dejovou líniou, na ktorej mi však výrazne prekážali tie magické nočné rituály v lese. Nechápem načo to bolo vlastne dobré takto zbytočne do toho pchať nejaké "čarodejnícke" hlúposti, ktoré tomu celému skôr uškodili ako pomohli. Nech sa potom dievčence nečudujú, že ich tam mali za nejaké bosorky, resp. satanistky. A pritom to bola len snaha za každú cenu zaujať. Na tom celom páčilo to vystihnutie nezrelej povahy dospievajúcich dievčat, ktoré napokon skončilo tragicky. A inak, ten uličný tanček na záver, dosť podivné zakončenie... ()

Sokka_ 

všechny recenze uživatele

Film se snaží být tajemným, přestože není - to mě snad štvalo na filmu nejvíc. Všichni víme jak společnost teďka funguje, líbilo se mi, že na to kladli tvůrci důraz, protože mě to zkrátka baví. K tomu konci- dokážu si představit někoho si myslet, že je to trapný:D Mně ale přišel krásný. Mě to přesvědčilo :) ()

Reklama

Reklama