Reklama

Reklama

Hon na čarodějnice

(TV film)
  • Česko Lov na čarodějnice (více)

Obsahy(1)

Atmosféru poklidného městečka rozčeří zmizení malé Hany, která tu byla na návštěvě u babičky a dědy. Ti obviní dívčina otce z únosu a možná i vraždy. David se zoufale brání a snaží se vyšetřovatelům objasnit, jak napjaté vztahy panují mezi ním a jeho bývalou tchyní. Dokonce ji nařkne z čarodějnictví a s hořkostí vzpomíná na to, jak zákeřným způsobem rozbila jeho manželství. Zdrcená Barbara, jejíž vystupování je velmi věrohodné, zase předkládá svou verzi celého případu. Policie se nemůže hnout z místa a pohřešované dítě není k nalezení. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

kingik 

všechny recenze uživatele

Film natočený podle skutečných událostí o záhadném zmizení malé holčičky, jejíž babička je nařčena z čarodějnictví a navíc se to odehrává v atraktivních australských reáliích. To znělo dobře, ale jen znělo. Ve skutečnosti se jedná o druhořadou televizní produkci, která předložila zajímavý námět v naprosto nudném a nejtuctovějším balení, jaké si dovedete představit. Ostřílená Jacqueline Bisset, která bere vzhledem ke své stále více upadající kariéře druhořadé role, s tím nemohla nic dělat a její výkon film z bahna fádnosti nevyzvedl. Hodnotím kladně pouze potencionálně zajímavý námět. Následná realizace je tristní. 20% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Lov na čarodějnice je inspirovaný skutečným příběhem únosu mladé dívky, jejíž babička a otec se stanou prvními podezdřelými..... Povedený psycho film o tom, zda je babička čarodějnice nebo ne. Scénář - Shane Brennan. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Detektivni film o tom, zda malou Hannu unesl jeji otec-nasilnik, nebo babicka-carodejnice. Film je dlouhy nejen svou stopazi, ale zejmena velmi chatrnou zapletkou a naslednymi reakcemi zucastenych. Za cele dve hpodiny se zkratka nestane nic, co by divaka mohlo prekvapit. Na tomhle filmu je snad zajimave jen to, jak spatnej vztah muze mit tchyne a zet. Diky tomu muze dojit divak ke zjisteni, ze v kazde tchyni je kousek carodejnice. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Hodně nezábavné a nezajímavé policisté nesympatičtí... zajímavým se tento film nestal ani snahou o navození tajemna pomocí magie.. Fakt nuda 1z5 ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Jako slušný rozjezd do chvíle,než s určitostí víme kdo TO udělal, pak už to stojí za starou belu. Jako chápu , že jde o nízkorozpočtový TV film,ale měl být natočen podstatně více mysteriózně, nebo alespoň s delším napětím...30% ()

Kolssteyn 

všechny recenze uživatele

Tento příběh podle skutečné události byl poměrně dynamicky zpracován, leč přesto celkově limitován televizním stropem. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Nic naplat, i přes zajímavý námět je tento ryze televizní filmový počin naprosto nevýrazný, nudný a bez veškeré sympatie. Chybí tomu patřičná živost a nějaký ten elán dravosti jak se na dobrou detektivní dramatizaci sluší a patří. Když je takové téma bez atmosféry, napětí a určité psychologie daných postav, zbude jen zcela nudný příběh vhodný tak akorát na usnutí. Bohužel. ()

Tipko 

všechny recenze uživatele

Myslím, že dej tohto filmu, natočeného podľa skutočnej udalosti, sa reálne vo svete často prevádza. Pozitívum filmu je, že sa ako jeden z mála snaží aspoň trochu o oprávnenú kritiku na mágiu a čarodejníctvo. Ale poznámku o Matke Božej a Kristovi si mohli odpustiť. ()

BrunoA 

všechny recenze uživatele

Kupodivu to byla docela legrace, takže jsem vydržel vzhůru skoro do jedné do rána. Sice jenom proto, abych "věděl jak ta blbost dopadne", ale i tak... ()

teodor81 

všechny recenze uživatele

Na televizní film docela koukatelné. Přiznám se, že kdybych to neviděl od začátku, ale jen někde od poloviny, asi by mě to nenadchlo, ale takhle jsem byl napnutý, jak to vlastně dopadne. ()

Reklama

Reklama