Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při krátké přestávce mezi dvěma obchodními cestami najde Julie Styronová na mobilu vzkaz od šéfa, že za ní letí kvůli naléhavé schůzce. Julie dostane strach, že jí hrozí vyhazov, a pozdě večer uvízne v letištním hotelu ve společnosti své mladé asistentky Pauly Murphyové. Jak noc ubíhá, dvě ženy se blíže poznávají flirtují, popíjejí, lžou, na povrch vyvstávají jejich charakterové vady a nectnosti. A když noc končí, zdánlivé přátelství se mění v boj o moc a poté, co se k nim připojí nezasvěcený obchodník, souboj se mění v nebezpečnou hru na kočku a myš. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Juto 

všechny recenze uživatele

Fascinujúca štúdia dvoch veľmi odlišných žien so pôsobivými výkonmi Stockardom Channingom a Juliou Stiles. Je to ako dobrý tenisový zápas sledovať tieto dve herečky, ako na to idú, jedna na druhú počas celého filmu. 6/10 ()

venison 

všechny recenze uživatele

Celý tenhle "thriller" zavání béčkovými psychothrillery 80. let.. Julii Stiles mám moc ráda a tady zrovna nevyfasovala dvakrát nejsympatičtější roli.. Koukat se na to dalo, ale vůbec jsem netušila, jakou pointu jsem si z toho měla odnést.. Kdo byl zlý a kdo dobrý, kdo byl kořist a kdo oběť, tak to netuším asi do dnešního dne.. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Nudný film , ktorý nemožno nazvať ani z jedného z označených žánrov odohrávajúci sa v hotelovej izbe a mierne aj v inom hotelovom prostredí, následne priotravenie typka,ktorý v minulosti ublížil kamarátke  jednej z hlavných postáv a veľa kecania ,Slabé a nudné 1* ()

karlvonarbei 

všechny recenze uživatele

Nejméně přes polovinu filmu jsem si zcela zbytečně lámal hlavu s tím, o jaký žánr filmu zde půjde, až mi téměř ve finále došlo, že jde pouze o jakousi filmovou fresku (trochu teatrální exhibici bez zbytečné hloubky).Přitom začátek je celkem dost slibný a možností, že se příběh svým dějem může vyvíjet vlastně kamkoliv, je opravdu mnoho! Pokud šlo tedy jen o jakousi rozcvičku pana režiséra a scénáristy v jedné osobě, mohl si celý proces střihnout spíše na divadelních prknech a filmovou verzi tak spíše považovat jen za záznam takového představení, tak by totiž celý počin získal alespoň trochu málo na jisté smysluplnosti. Samotná pointa filmu, kdy se "zabitý" násilník, který vlastně ani násilníkem nebyl, probere - to není žádná pointa, neboť se s tím dalo minimálně na 50% počítat.Film bez šťávy, avšak ještě v mezích "koukatelnosti" ()

Reklama

Reklama