Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dave Skylark (James Franco) a jeho producent Aaron Rapaport (Seth Rogen) jsou autory populárního televizní pořadu o celebritách "Skylark Tonight". Když se jim donese, že severokorejský diktátor Kim Čong-un jejich show miluje, domluví si s ním rozhovor s vidinou, že se prosadí i na poli seriózní žurnalistiky. Zatímco se Dave a Aaron připravují na cestu do Pchjongchjangu,  plány jim poněkum naruší CIA, která dvojici nezkušených šílenců pověří jedním úkolem navíc: misí Kim Čong-una "oddělat"... (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (911)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se obstojně, ale This Is the End bylo řádově lepší. Rogenův humor rozhodně není z nejnáročnějších, ale ty dialogové výměny a fekální frky v jeho komediích bývají chytře vymyšleny tak, aby byly opravdu velmi vtipné a co nejúčinnější. Občas je to tak i zde, ale několikrát se mi zdálo, jako kdyby se tu jelo improvizačně na první dobrou. Což je jen dojem, kterým na mě kvalita zdejšího humoru působila, nikoli tvrzení, které bych mohl něčím podložit. A problém jsem měl s postavou Jamese Franca, která se místy chová až příliš full-retarded na to, že úplně full-retarded evidentně není. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// So absurd, so gay, so awesome! Těžko říct čím, ale ten film se tak nějak trefil do té hranice, kdy je to celé ještě skvěle vtipné a přestřelené ale musím říct, že to bylo těsně. Stačilo takhle málo a film bych prozíval a následně zhejtoval, naštěstí to Rogen s Francem vychytaly (luck or not) a já mám radost. Takové malé, Vánoční překvapení. Haters gonna hate. 4* ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Určitým dementním způsobem geniální. Reklama zadarmo Interview nedělá lepším filmem, ale dodává mu nový rozměr vtipnosti. Duo Rogen/Franco navazuje na Travičku zelenou a zhruba se jí vyrovnává. Kdo čeká něco víc bude zklamán. Absurdní situace, často přepálený humor, ale rozjařená až dětinská radost s jakou je celý film natočený hodně vynahrazují. A finálová řež se štěňátkem, zabijáckou Korejkou a tankem supr. Katy Perry je zlo. Make 'em go "Oh, oh, oh!" As you shoot across the sky-y-y. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se fakt povedlo. Po slabé Apokalypse v Hollywoodu se dvojice Seth Rogen a James Franco opravdu předvedla. Nechyběly tomu fóry ani skvělé scény. Producent Aaron Rapaport a moderátor Dave Skylark jsou pozváni do Severní Korey, aby natočili rozhovor s obávaným vůdce Kim Čong-unem. Toho chce využít CIA, aby se ho touhle cestou mohla konečně zbavit. Ale nic není tak jednoduché, když tento úkol svěříte Davovi, který je naivní hlupák. Nechá se opít rohlíkem a s Kimem se skámoší. Takže ho pak samozřejmě nechce zabít. Je tedy na jeho kámošovi Aaronovi, aby to vyřídil. Nakonec se jim to všechno povede trochu netradiční cestou. Ale účel to splňuje. Třeba super byla scéna, kdy se projížděli tankem a u toho poslouchali Katy Perry. Některé hlášky mě fakt dostaly. "Dárek od Stalina. U nás se to vyslovuje Stallone." :D ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Dokáží dva američtí pitomci zabít nejnebezpečnějšího diktátora na světě? Tahle strohá otázka si vysloužila hodně výživnou odpověď, u které snadno zapomenete na krušnou realitu a budete se bavit tím, kam až se tak jednoduchý nápad dá dovést. The Interview to hraje na hodně stran a snadno by se mohlo rozpliznout v nevtipnou frašku. Rogen s Goldbergem ale všechno (a všechny) ukočírovali tak dobře, že se budete s každou přibývající minutou bavit o něco víc. Další nekompromisní žánrová trefa! (8/10) ()

Galerie (24)

Zajímavosti (29)

  • Sook (Diana Bang) přilétá do Číny vrtulníkem Sikorsky SH-3 (S-61). Stejný model je i vrtulník používá Kim (Randall Park) v závěru filmu. V žádné z komunistických zemí však tento typ vrtulníku není dostupný. (Adrai)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v americkom New Yorku a kanadskej provincii Britská Kolumbia. (MikaelSVK)

Související novinky

Comicsový Preacher má obsazení

Comicsový Preacher má obsazení

21.04.2015

Seth Rogen a Evan Goldberg zabodovali komediemi Apokalypsa v Hollywoodu a The Interview a nyní se na chvíli přesouvají do televize. Povedlo se jim totiž sehnat práva na Preachera, kultovní comics… (více)

The Interview vládne internetu

The Interview vládne internetu

29.12.2014

Komedie The Interview, ve které se Seth Rogen a James Franco pokouší zabít severokorejského vůdce Kim Čong-una, měla jít o Vánocích do tisícovek kin po celém světě. Její premiéru ale zastavily… (více)

The Interview míří do kin

The Interview míří do kin

24.12.2014

Kolem komedie The Interview se v posledních dnech dějí hodně divoké věci. Filmový atentát na Kim Čong-una připravili o datum premiéry američtí kinaři, kteří jej svorně odmítli promítat poté, co se… (více)

Ze Severní Koreje je filmové tabu?

Ze Severní Koreje je filmové tabu?

19.12.2014

Hackerská skupina Guardians of Peace včera docílila zrušení premiéry komedie The Interview, v níž Seth Rogen a James Franco letí do Severní Koreje, aby se pokusili zabít jejího vůdce Kim Čong-una.… (více)

Reklama

Reklama