Reklama

Reklama

Muddy Waters & Rolling Stones

(koncert)
  • USA Muddy Waters and the Rolling Stones: Live at the Checkerboard Lounge 1981

VOD (1)

Obsahy(1)

Koncert slavných amerických bluesmanů s Mickem Jaggerem a dalšími význačnými hosty. Remastrovaný záznam z roku 1981 v Chicagu. 22. listopadu 1981 v rámci svého amerického turné skupina The Rolling Stones navštívila v Chicagu legendární klub Cheskboard Lounge jejich bluesového přítele Buddy Guye, kde právě vystupoval jejich bluesový guru Muddy Waters se svou skupinou. Když atmosféra vystoupení M. Waterse stoupla k bodu varu, přidali se k muzikantům spontánně Mick Jagger, Keith Richards, Ron Wood a Ian Stewart... (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

bohemia_regent 

všechny recenze uživatele

Skvěle zachycená bezprostřední atmosféra přátelského session v malém chicagském klubu. Na podium se všechny ty hvězdy sotva směstnají, ale ani to jim nebrání vychutnat si pohodovou náladu plnou nepřipravených fórků a prvotřídní muziky včetně invenčních improvizací, ať už vokálních (Muddy Waters, Mick Jagger), nebo instrumentálních (kytaristé Lefty Dizz, Buddy Guy, Keith Richards, Ron Wood). -------- V titulcích pořadu uvedeno: český název Muddy Waters & The Rolling Stones; originální název Muddy Waters & The Rolling Stones Live At The Checkerboard Lounge; rok výroby 1981 (to, že byl pořad z roku 1981 remasterován v roce 2012, asi těžko změní jeho rok výroby, že?). ()

Bohemák 

všechny recenze uživatele

Stouni se přišli poklonit muzice, ze které celou kariéru čerpají a bylo z toho úžasné setkání. I když zvláště Jagger a Richards by svými adolescentními výrazy mohli starší část publika rozčílit (drzí frackové od pohledu). ()

Reklama

radys.v 

všechny recenze uživatele

Naprosto dokonalý koncert :). Samozřejmě když se spojí nejlepší bluesman s jednou z nejlepších rock'n'rollovou kapel všech dob to jinak ani dopadnout nemůže. Muddy Waters, Little Walter, Howlin' Wolf, Little Richard, Buddy Guy a dalsí - to jsou nezapomenutelná esa, která stála za zrodem kvalitní hudby :) ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama