Reklama

Reklama

Výtvarka!

(seriál)
  • Kanada Artzooka!
Rodinný
Kanada, 2010, 24 min

Hudba:

Jeff Morrow

Obsahy(1)

Kam pro výtvarné nápady? K Jeremiemu do dílny! Dnes se poprvé setkáme s Jeremiem a jeho kouzelnou výtvarnou dílnou, kde nic není nemožné. Jeremie je dokonce tak šikovný, že dokáže udělat hračku, dárek či co vás napadne z čehokoliv, co si na něj vymyslíte! Třeba i z věcí, které najde v lékárničce, jako dnes. Také nám ukáže, jak vyrobit skvělé stínítko na lampičku z pomerančů, klacíků a provázku, jak natočit animovaný film anebo co krásného se dá vytvořit ze starého sandálu. Naučí nás dívat se na běžné věci kolem jako na výtvarné potřeby a bude to velká zábava! (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

troufalka 

všechny recenze uživatele

Kanadská verze Šikulů, u dětí oblíbená. Hodnotím kladně všechny pořady, které rozvíjí tvůrční myšlení a nevedou pouze k pasivní konzumaci. Tento pořad k nim bezpochyby patří. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad pro děti je naprostá špička. Proč? Protože se z dětí nesnaží dělat bandu blbů a ukazuje různé opravdu zajímavé výtvory a hračičky ze všech možných věcí, které sympatický průvodce pořadem popíše jednoduše a díky tomu všechno působí krásně lehce. Jelikož mám trochu co dočinění s pár handicapovanými lidičkami, se kterými občas nějaké podobné výtvory páchám, našel jsem tu i já slušnou inspiraci, koneckonců, stačí se podívat do zdejší galerie. A animované prostřihy s papírovým pytlíkem jsou v rámci možností docela zábavné. ()

Linda.csfd 

všechny recenze uživatele

Tak jako napůl no. Mám ráda veškeré kutilské pořady, ale ta část, kde se "vysype šuplík z příborama a poskládá se z nich žirafa" to mi přijde jako blbost. :D ()

Haitower 

všechny recenze uživatele

Konečně pořad, kde se s dětmi dělá něco, co je složitější, nápadité a nenaučili byste to i bezrukou opici. Dokážu si představit, že něco z toho využiji pro děti, ať už v práci, nebo v budoucnu pro své vlastní. Jediné, co se mi nelíbí, jsou ty "filmy", ale to už je zřejmě o mém vkusu. Velice kladně bych hodnotil i moderátora, který je sic vzhledově poplatný době, přesto velice sympatický. Jednoznačně dobrý pořad pro děti, které tak po čase odsednou od elektronických hraček a jednou třeba zase něco vyrobí z papíru/látky. ()

Pajela 

všechny recenze uživatele

Jediné pozitivum tohohle pořadu spatřuju v tom, že to nutí děti aspoň něco dělat. Ale upřímně. Ty "výtvory" jsou ve většině případů strašné, hnusné, o ničem... Prostě čumim jak puk pokaždé, když ten kluk něco splácá dohromady. Mnohem víc se mi líbí Art Design... ()

lele 

všechny recenze uživatele

Snad jediná šikuláda v tv, kde nedělají totální hovadiny plné nevkusu a těžko recyklovatelného/likvidovatelného odpadu. Skoro v každém díle se vyrobí aspoň jedna věc, u které mě na chvíli přepadne touha popadnout nůžky a pohledat drátěné ramínko. Uvaděč je taky docela sympaťák a ani není úplně blbě nadabovaný (plus body za ponechaný podkres originálního slova). Nebaví mě ta vsuvka s pytlíkem, ale jinak příjemný pořad s originálním obsahem. ()

len.tilka 

všechny recenze uživatele

Ten kluk je boss. Nechte ho na pět minut v pokoji s toaleťákem, lepenkou a kartonem a on vám tam udělá celý koupaliště se skluzavkama a tobogánem. Nemam věkovou kategorii, která se pro tohle předpokládá, ale stejně při sledování jeho výroby kouzelnický baterky sem byla totálně nadšená a zatoužila sem po ní jako malý dítě. A nejlepší na tom je, že v dnešní době, kdy děti se naučí psát na klávesnici dřív než na papír, je to úžasně podněcuje k nějaký tý výrobní akci, místo toho, aby zas jen celý den tupě pročuměli na bednu bez jakýhokoliv pohybu a zapojení mozku a fantazie. ()

Reklama

Reklama