Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Odjela do Itálie zachránit své nakladatelství a objevila zde lásku. Místo dovolené odjíždí Claudie do jižní Itálie,aby zachránila svoje nakladatelství. Není z této země nadšená i přes úzkou spojitost s rodinou. Zatímco sbírá fotky nejkrásnějších míst - pro vydání romantického průvodce Itálii, začíná Kai /její redaktor/,konečně psát texty. Claudie pomalu přichází díky chytrému Italovi Lucca a jeho strýci Padre Itálii na chuť. Dokonce i pomůže i přátelství s Padrem, Claudii objasnit rodinné tajemství a ukáže jí cestu, jak si oblíbit Itálii, Lucovu rodinu a otevřít sama sebe i lásce. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

italka63 

všechny recenze uživatele

Tak příšerně instantní zjev jednoho z hrdinů a mizerný scénář mně i dcerce přinášel nečekaně vysmáté chvíle a ty dvě hvězdy jsou za exteriéry, které v nás vyvolávaly nostalgii . ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Chvílemi to připomíná telenovelu. Být žena, nebo kdybych podlehl citovému vydírání, které jsem nepostřehl, dám i druhou hvězdu. ()

Reklama

Jarsey odpad!

všechny recenze uživatele

Člověk má náladu na romantický film a vsadí na jistotu, na německé klišé, které však většinou dodá to, co je slibováno, tedy romantickou náladu. Po několika extrémních klišé (největší asi, když hlavní hrdinka píchne a kdo jede kolem a zastaví ani ne dvě minuty po nehodě? No přece její na konci budoucí partner, to se snad nestává ani ve snech) jsem film vypnula a doteď toho nelituji. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Nuda, která vás u televize nikterak nezabaví. A ani nepobaví nezamýšlenou komikou, kterou německé představy romantiky obvykle oplývají. Z nekonečného plynutí nudy, nad kterou ztrácíte pozornost, vás vyruší jen vedlejší homosexuální dějová linie a krásná italská zákoutí, za která jsem se nakonec rozhodl dát tu hvězdičku. ()

Galerie (62)

Reklama

Reklama