Reklama

Reklama

To je moje dítě

(TV film)
  • Česko Spi, holčičko, spi (více)
Trailer

Obsahy(1)

Amber přišla při automobilové nehodě o dítě. Po třech letech se pod falešným jménem uchází o místo chůvy malé holčičky. Rodina je z ní zpočátku nadšená, ale s postupem času vychází najevo, že s Amber není něco v pořádku... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

bez1 

všechny recenze uživatele

Tento film má hodně mizerné hodnocení, ale to je škoda. Jasně téma již v televizi v jiných verzích bylo, děj byl předvídatelný a konec bych jednoznačně zkrátila a film ukončila už na železničním mostě. Nemám ráda ty závěrečný sentimentální konce, jak se všichni mají rádi a jak bude všechno úžasný. Ale jinak mě to bavilo. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Filmy typu „Jedovatý břečťan“ mě baví. Jenže tady z tohoto béčkovost přímo čišela. Zápletka nebyla špatná, jenže zase – béčkově udělaná. Otec byl pěkný pitomec, za prvé, když si našel mladou náhradu za svou atraktivní manželku, a za druhé, že dával najevo žárlivost vůči své „dceři“, čímž se naprosto ustřelil. No a tento film si nakonec ustřelil dvě hvězdy, z čehož plyne závěrečná jedna. Protože v momentu puštění filmu je má laťka na hvězdách třech. ()

Reklama

golfinka1 

všechny recenze uživatele

Nedokážu si představit že bych své dítě svěřila uplně cizí osobě ,nedokážu si představit že bych někdy měla o svě děti přijít.... v takovém to filmu se umím vžít do role matky a otce a trpím s nimi jako bych zrovna přišla o jedno ze svých dětí ...konec dopal naštěstí dobře,což ve většině případů ztracených a unesených dětí takto není. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Spinkej, moje dítě... nudný film uspí tě." Anne, Ben a já jsme si vybírali. Oni chůvu na hlídání a já film ke koukání. Oni i já jsme vybrali HODNĚ blbě! Je nemile překvapila pečovatelka uchvatitelka a mě nemile překvapilo, že i o dvou zoufalých matkách se dá natočit zoufale nudný film. Mimochodem, Mekennu Melvin, imrvére vrhající šílené pohledy čerstvě uprchlé pacientky psychiatrie, bych já coby pečovatelku o ratolest rozhodně nezaměstnal! Nicméně, s takovým hrudníkem by se mohla ucházet o pracovní pozici kojná... u mě, resp. pro mě. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Přeafektovaný film v předpotopní režii. Bez zlomku napětí, připomínám, že mělo jít o thriller. Kozaté Mekenně Melvin se má věřit, že má přebujelé mateřské pudy a ještě k tomu má být vyšinutou. A docela dost trvá, než dojde k avizovanému únosu holčičky. Přibližně polovinu filmu se vůbec nic zajímavého nestane. Postavy na sebe mluví, probíhají čistě televizní dialogy, divák se úspěšně nudí a předvídá každý decimetr této hovadiny. A pak se chůva rozpomene, že by měla už konečně se svým partnerem unést dítě kamsi do nesmyslných končin, nejlépe se stavit na pokec u svých rodičů a diváka dokonale uondat. Flim nedodal ani žádné finále. Kormidlo změnilo směr k citové dojičce. Režisér si patrně sliboval, že když vytáhne pavučinou potaženou dvojici upadlých hvězdiček Ashley Scott a Kip Perdue, navrch přihodí Mekennu Melvin, tak má bomba thriller na dosah. To by se někdo musel ještě obtěžovat s vymýšlením záživného příběhu a trochu dát filmu režijní formu. Absolutně neobjevná režie jede po celou dobu v nevzrušivém taktu, divákův lačný pohled sjede po dobře rostlé Melvin, přičemž autofelace byla jedinou možnou kompenzací, neboť Scott má na hlavě nemožný účes, jak kdyby kadeřník během natáčení prožíval největší pracovní trauma, vymřela mu celá rodina a navrch dostával jen samé špatné zprávy. Na tomhle filmu je všechno tak mizerně realizováno, až je to směšné. 2/10 ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama