Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Může nezkušená, ale odvážná holka uspět mezi tvrdými profesionály? Její šance prověří případ smrtelné nehody bohatého restituenta. (Česká televize)

Recenze (3)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Když pan zástupce po nás mermomocí chce, abysme čmuchali lidem v rozkroku, tak to musí mít nějakou formu." Naivní začínající novinářka si však myslí, že spapala veškerou moudrost světa a ví, že všichni všechno dělají špatně, Její cesta za premiérově natlučeným čenichem mě tedy moc nebavila, protože mi Hedvika nebyla ničím sympatická, konflikt seriózní a bulvárové novinařiny byl příliš sterilní a kauza usmrceného boháče Schneidera přišla s nečekaně tupou koncovkou. Jestli tohle mělo vzbudit mou zvědavost ke sledování dalších dílů, tak to moc nevyšlo. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Námět prvního dílu sice na papíře zajímavě zní, na obrazovce ale naopak vůbec nefunguje. Příšerná vizáž Terezy Voříškové až skoro kazí oči, což dokonale dokresluje absolutně příšerné chování její postavy. Celkově mi v celé epizodě sedl pouze Jiří Bartoška a Jarda Plesl, který znovu dokazuje, že mu záporné postavy opravdu skvěle padnou ... Nejen, že se mi nelíbí, že z novinářů tvůrci udělali detektivy lepší, než samotné policisty, nesedí mi ani arogantní chování téměř každé postavy ... K závěru bych jen chtěla dodat, že v případě, když si diabetik zapomene inzulín, nastává hyperglykemie, což je naprostý opak hypoglykemického šoku :) Inzulín by naopak hypoglykemii ještě prohloubil ... To bych ale asi chtěla od tvůrců už moc, aby si ověřili základní fakty ... ()

Reklama

Galerie (45)

Reklama

Reklama