Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkušený profesionál hledá pravdu mezi kordy šermířů, zatímco na jeho mladší kolegyni dopadají doteky víry v nečekané síle. (Česká televize)

Recenze (2)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Ó pane, odpusť mému lůnu, že porodilo slabocha, kterého svedl Ďábel." Pokud reportérka narazí na sektářský případ ohrožených dětí, tak si samozřejmě postiženou vezme domů a zpřístupní jí porno. Bravo, Hedviko. A pokud reportér řeší ovlivňování výsledků voleb, tak je jasné, že je v tom žárlivost a je vhodné vyprovokovat ozbrojeného šermíře. Bravo, Vlachu. Tento díl je pro mne zkrátka tím jednookým králem mezi slepými a to je spíše vítězství Pyrrhy než kohokoli jiného. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Znovu tvrdím, že by se tvůrci měli nejdříve pořádně rozmyslet, jestli půjdou do natáčení o sektě nebo ne. Protože to v devadesáti procentech dopadá úplně přesně jako tady. Rádoby temná hudba s rádoby temnou atmosférou vytvořenou neustálým se točením kamery dokola, až je z toho divákovi na blití opravdu nefunguje. Taky stále nedokážu pochopit, kde přesně vznikl ten zlom, kdy se z absolutně neschopné reportérky stane profesionálka, za kterou budou všichni bojovat i kdyby je to mělo stát místa ... Ještě slabší díl než předchozí, ale přece jenom to Jiří Bartoška neustále zachraňoval (i když jsem málem vypínala televizi, když se objevily ty absolutně nesmyslné komentáře na kameru) a jenom díky němu nehodnotím odpadem. ()

Reklama

Reklama