Reklama

Reklama

Andy Summers - Autobiografie

  • USA Can't Stand Losing You
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Mimořádný dokument, natočený podle vzpomínek brilantního kytaristy Andrew „Andyho" Jamese Summerse vás vezme na strhující cestu hudebním světem. Film mapuje Summersův život od mládí až po jeho současné dny, osudové setkání s bubeníkem Stewartem Copelandem a především období nadvlády skupiny THE POLICE. Film přináší jak exkluzivně natočené rozhovory, tak také záběry ze světového turné skupiny The Police v roce 2007. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (2)

Dupac 

všechny recenze uživatele

Reunion Police, 2008, zákulisí natáčení rozhovoru s kapelou v TV. Stewart a Andy mlčky a s mírnou nervozitou sledují, jak Sting, hlavní hvězda večera, se svojí typickou arogancí dělá tĺustou čáru za nadějemi na další možnou společnou hudební budoucnost. Ta scéna je typická nejen pro historii slavného tria, ale i pro život Andyho Summerse, který jakoby pořád skromně čeká zastíněný slavnějšími kolegy a připravený na nějakou společnou šanci, aby ji rozvinul svým talentem. Právě to, že v The Police (a vždycky předtím i potom) nejsilnější světla reflektorů svítila na někoho jiného, mu dává neuvěřitelný odstup od svojí kariéry i od sebe samého (půvabná scéna, když skupinka Asiatů v karaoke baru zpívá neskutečně falešně největší hit The Police, Every Breath You Take, a Andy se k nim nenápadně přidává..). I díky tomu jsou mrazivě a bez emocí okomentované nejslavnější roky kapely jako masomlejnu tří eg, drog, odcizení, děvek a rutiny jednou z nejsilnějších výpovědí o zákulisí hudebního showbusinessu, jaké jsem kdy viděl. 90 % ()

Kalim 

všechny recenze uživatele

The Police - co se k tomuto uskupení dá dodat ještě nového... A přeci! Andy S. ukázal dle mého nejoběktivněji chemii tohoto tria, a nevyhýbá se i těm temnějším stránkám, o nichž se povětšinou jen šuškalo. Záběry ze zákulisí jsou chuťovka a je na tom pěkně vidět, že tihle tři se kromě toho že si lezou krkem, se taky mají velice rádi. Zřejmě proto jejich hudba explodovala a stali se naprostou extratřídou. Záležitost zřejmě jen pro skalní fandy - doporučuji doplnit četbou knih One Train Later od Andyho S., Broken Music od Stinga a Strange Things Happen od koho jiného než Stewarta C. Taktéž nutno zmínit, že film působí velice osobním dojmem, místy až doznáním toho, co je za oponou obrovského úspěchu - deprese, odcizení, izolace, ale i vystřízlivění a možnost postavit se sebevědomě na vlastní nohy s čistou hlavou. Bravo Mr. Summers... ()

Reklama

Galerie (14)

Reklama

Reklama