Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Německého ovčáka Sniffa vycvičil Tom. Naučil psa mnoho speciálních dovedností a spolu se svou přítelkyní Mirjam s ním zažívají vzrušující dobrodružství. Během letních prázdnin je Tom spolu s Mirjam a Sniffem u strýce Hanse a synovce Jaapa. Doslechli se, že v blízkosti je strašidelný hrad. Legenda o něm praví, že ve středověku se jistý rytíř Betram zamiloval do služebné Ady. Ta ale milovala podkoního. Betram se rozhodl, že se jim ohavným způsobem pomstí a od té doby se říká, že v lese u hradu straší. Tom, Mirjam a Sniff při své cestě na hrad vypátrají v lese skupinu pašeráků, což opět vede k velkému dobrodružství... (Filmbox)

(více)

Recenze (2)

HappyDeath 

všechny recenze uživatele

Ona říká jemu: Nemám zájem o vážný vztah, budeme jen kamarádi, jo? No že ji hned nezabil 😀 Takový j komisař pes (Rex) s děckama. I když tady už nebyl na dietě, jelikož v poslední scéně slupnul celou klobásku! Drsnými scénami se tomu snažili dodat na dramatičnosti, což mi vadilo. Jinak se jednalo o lehce podprůměrný rodinný film. ()

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

Strašný film s ešte horšími hercami, väčšina z nich nesympatická a niektoré primitívne dialógy absolútne všetko zabili. ()

Reklama

Reklama