Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když umělec Colin Ware (Firth) zjistí, že jeho životní láska a snoubenka Vera (Driverová), přitažlivá, prohnaná potvora, si bere jiného muže, uteče do ospalé americké vesničky v Nové Anglii, aby se zde ponořil jen do svého umění a ukonejšil svou zmučenou duši. Brzy potká někoho, kdo mu nabídne víc, než jen rameno, na kterém se může vyplakat je to Mandy (Grahamová), kouzelná bezprostřední duše, která uchvátí jeho srdce dokud se náhle neobjeví Vera s nečekaným překvapením. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (74)

golfista 

všechny recenze uživatele

Romantické komedie mám rád (to se opakuju :), ale tahle ničím nevyčnívá nad průměr. Ale je příjemně natočená, staví na rozdílech anglické a americké mentality a hlavně v ní hraje jako vždy neodolatelný Colin Firth a opravdu nádherná Heather Graham :) ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Docela netypická romantická komedie. Nic zvlášť originálního, ale jde o celkem příjemnou záležitost, kterou zdobí jako vždy okouzlující a výtečný Colin Firth, jemuž skvěle sekunduje Heather Graham. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Romantická klasika v duchu on miluje / ona miluje, ale ...... Film se ke tříhvězdičkovýmu nášupu dopracoval díky sarkatisckým dialogům, krásný Hetaher, civilnímu Colinovi a dramatickýmu obličeji Mr. Fishera. Takhle dramatickej obličej jsem viděl jen na uživateli Malarkey, když na veletrhu cestovního ruchu koukal na tlustou kubánku jak kouří obrovskej doutník. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ten Colin Firth si s těmi romantickými komediemi nedá pokoj. Pořád si chce šáhnout na švába a ty ženský ho ne a ne k sobě pustit. Pak se naskytne možnost a on má na krku hned dvě a neví co s tím. Spokojenej chlapskej obličej na plakátu je jenom klasická chlapská zástěrka, že všecko je v pohodě. V tomto filmu je ale opak pravdou. Dramatickej obličej pana Fishera ve filmu je toho jasným důkazem. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Brát si do tuctových komedií na post hlavního představitele natolik charizmatickou osobu, jakou je Colin Firth, je téměř až hřích. O to víc, že jeho přímé romantické tahy na bránu v Bridget Jones, natožpak v Lásce nebeské, jsou o poznání jinde. Tady se lze až do lehce překvapivé dějové zatáčky, která přesně ohraničí polovinu filmu, zlehka usmívat příjemné maloměstské náladě, ale jakmile se ukáže Minnie Driver, nejde čekat nic jiného než jedno klišé za druhým, bez nějakého vítaného osvěžení (výstřední Oliver Platt opravdu nestačí). Nezbývá než se zasněně podívat na obrazovku a přemýšlet, jaké by to bylo, kdyby se takhle roztomilé světýlko, jakým je Heather Graham, rozhodlo jen tak z radosti svléknout přede mnou. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

I když velkým tahákem na tenhle film byl pro mě můj oblíbenec Colin Firth, tak to nezachránilo můj vlažný dojem z celého snímku. Trochu jiná, ale nenáročná a zcela průměrná romantická komedie, nic víc asi nečekejte .50% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ach ty romantické komedie jako přes kopírák.. Snad to bylo tím módem ztřeštěnosti a pubertálním chováním dospělých, ale dilema plačtivého Colina, jestli bezprostřední neukojená alkoholička, nebo dosluhující velšská stíhačka s doutnajícím motorem šlo celou dobu mimo mě. Všimli jste si, že se Heather Graham snad v každém svém filmu vysvleče, ale udělá to tak, že není nic vidět? Přirovnal bych to k sledování čísla ve striptýzovém klubu při výpadku proudu či házení bankovek z hry Dostihy a sázky do klobouku žebrajícího slepce.. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Po dvou dnech jsem si nemohla vzpomenout, jak se tento film jmenuje, ani o čem vlastně byl. A tak - ačkoliv jsem během sledování uvažovala i o třech hvězdičkách - fakt, že mi stačí 48 hodin na to, aby se má znalost tohoto filmu zredukovala na: "Je to nějaký romantický příběh s Colinem Firthem," nakonec zapříčinil i podprůměrné hodnocení. Ale dívat se na to dá a úplně blbé to taky není. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Rutinní romantická komedie pracující s osvědčenou floskulí o tom, že sexy Angličan z Londýna Colin (Colin Firth) jistě zaujme v americkém vidlákově Hope Springs. A co teprve, když má zlomené srdce. Pro českou verzi je škoda, že nebylo lépe zpracováno hraní si s názvem místní obce a toho dvojsmyslu o naději (Hope = Naděje). Jinak je zde několik humorných nápadů (mezi něž počítám i obsazení Franka Collisona), ale celkově je to jen ryze odpočinková záležitost - ideální na vytrávení po víkendovém obědě, kdy je jen minimální pravděpodobnost, že budete přemýšlet o logice. Heather Graham se po své roli v Z pekla přeškolila na blondýnečky od vedle a její kreace zde, ve Zbouchni mě! a například v Té záležitosti s Gray jsou k nerozeznání. Stejně laxní se ve svém hereckém vývoji zdá být i Minnie Driver, ale komu by to vadilo, jde přece o fenomén jménem Colin Firth, že, milé dámy. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Další křišťálově průhledný a nekomplikovaný snímek, k nepochopení natočený tvůrcem britského Tichého hlasu. Zhrzený umělec má za velkou louží zapomenout na nešťastnou lásku, záhy skočí do postele se sympatickou pečovatelkou a pohádky měl být konec. Jenže ouha; ona nešťastná láska začne klepat na dveře bizardního hotelu. Ocenit lze fakt, že se tvůrci s ohledem na žánr snažili o jakési ozvláštnění. Místy se jim to daří, jindy ohoblují ta nejprotivnější vypravěčská klišé. Hrdinovy peripetie jsou značně nevěrohodné, jinde viděné, alespoň, že herci vstávali tou správnou nohou. Krásná Heather Graham (rozmělňujíc svůj v hloubi skrytý talent a často vystupujíc jen jako obnažené maso v podprůměrných kouscích jako Posedlá nebo Zabij mě něžně) příjemně osvěží lecjakou scénu, u Colina Firtha je to v podstatě samozřejmostí, jen zamrzí, že nevyrovnanost výběru jeho rolí nehází na jeho filmografii dobrý dojem – a pro tentokrát snobská nána Minnie Driver má (po velmi slibné druhé polovině 90. let) rovněž nakročeno do poněkud rozpačitějších vod (rozuměj regálů videopůjčoven). Oči sice padaly, ale vydržel jsem to do konce.. jen následující ráno jsem skoro nevěděl, o co tam přesně šlo!! 50% ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Romantika jak má být :-) Colin Firth je výborný herec, jeho postavy jsou vždycky pohodové, Heather Graham je opravdu nádherná a v téhle roli bezprostřední a zajímavá Minni Driver se svým super hlasem bodují na plné čáře. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá zápletka a strešně slabý děj, který téměř postrádá moment napětí, vzrušení, prostě jakékoliv překvapení. Tohle ani krásná Heather Graham nezachrání. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Je to zábavné, je to romantické, je v tom okouzlující Colin Firth pro dámy, pro pány zase sympatická Heather Graham, je v tom sympatické městečko plné typicky svérázných obyvatel. Zkrátka romantická komedie, která má všech pět pohromadě. Příjemná podívaná s řadou opravdu povedených dialogů. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Trestuhodná kravina. Uvřískaná, ohavná, kobylí držka, vyplesklá blbka alias Nasťa a mezi nimi povadlý anglický párek, měsíc po expiraci. Špatné od A-Z, jedna za barevný podzim. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Umělec uteče od vyskákané brunety na anglický venkov, aby se zde zapletl s vyskákanou blondýnou. Když za ním bruneta přijede, bude to pěkný tanec. Asi skočná. Kdyby aspoň obě ty holky nevypadaly už tak... použitě. ()

Mgb21 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie na víkendové odpoledne, která ničím neurazí, ale také dohužel ničím nenadchne. Colin Firth je jako vždy výtečný a Heather Graham je přímo k nakousnutí. Celé to je takové příjemné a hezky barevné, jako městečko Hope, ale kromě dvou hlavních herců si toho moc pamatovat nebudu. ()

Qasa 

všechny recenze uživatele

Umělec Colin uteče do Ameriky, protože si jeho černovlasá prohnaná snoubenka bude brát jiného. Najde si hodnou blonďatou Mandy, ale snoubenka se vrací a chce ho opět získat. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Podle mě nedoceněná romantická komedie. Krásný příběh a vůbec vše to bylo podáno v hrozně milém hábu. Ikdyž Colina Firtha nemám úplně tak v lásce, tak zahrál svoji roli skvěle a jeho protějšek Heather Grahamová byla strašlivě roztomilá. Hrozně se mi líbila :) ()

Reklama

Reklama