Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když umělec Colin Ware (Firth) zjistí, že jeho životní láska a snoubenka Vera (Driverová), přitažlivá, prohnaná potvora, si bere jiného muže, uteče do ospalé americké vesničky v Nové Anglii, aby se zde ponořil jen do svého umění a ukonejšil svou zmučenou duši. Brzy potká někoho, kdo mu nabídne víc, než jen rameno, na kterém se může vyplakat je to Mandy (Grahamová), kouzelná bezprostřední duše, která uchvátí jeho srdce dokud se náhle neobjeví Vera s nečekaným překvapením. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (74)

Gromit 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě uznávám, že tato romantická komedie není ničím vyjímečným. Na druhou stranu ale musím říct, že jsem se u ní dobře pobavil a příjemně odreagoval. A zásluhu na tom mají především herci, zejména pak Colin Firth a Heather Grahamová. Jen by mě zajímalo, odkud se vzal ten podivný český název... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ten Colin Firth si s těmi romantickými komediemi nedá pokoj. Pořád si chce šáhnout na švába a ty ženský ho ne a ne k sobě pustit. Pak se naskytne možnost a on má na krku hned dvě a neví co s tím. Spokojenej chlapskej obličej na plakátu je jenom klasická chlapská zástěrka, že všecko je v pohodě. V tomto filmu je ale opak pravdou. Dramatickej obličej pana Fishera ve filmu je toho jasným důkazem. ()

Reklama

Pingu 

všechny recenze uživatele

Úsměvná, romantická skorokomedie plynoucí si svým poklidným a pohodovým tempem až k milému a pohodovému - a co se týče schůzky v parku i snadno odhadnutelnému závěru. Určitě nenudí, neurazí a Heather Graham rozhodně potěší minimálně oko každého chlapa :o)).... Ze začátku maličko ukecané a zlehoučka se rozjíždějící, nicméně originální příběh v netypickém prostředí, pár dobrých vtipů a roztomilá Mandy mě nutí zauvžovat i o 4* hodnocení....kdo ví příště??? ()

castor 

všechny recenze uživatele

Další křišťálově průhledný a nekomplikovaný snímek, k nepochopení natočený tvůrcem britského Tichého hlasu. Zhrzený umělec má za velkou louží zapomenout na nešťastnou lásku, záhy skočí do postele se sympatickou pečovatelkou a pohádky měl být konec. Jenže ouha; ona nešťastná láska začne klepat na dveře bizardního hotelu. Ocenit lze fakt, že se tvůrci s ohledem na žánr snažili o jakési ozvláštnění. Místy se jim to daří, jindy ohoblují ta nejprotivnější vypravěčská klišé. Hrdinovy peripetie jsou značně nevěrohodné, jinde viděné, alespoň, že herci vstávali tou správnou nohou. Krásná Heather Graham (rozmělňujíc svůj v hloubi skrytý talent a často vystupujíc jen jako obnažené maso v podprůměrných kouscích jako Posedlá nebo Zabij mě něžně) příjemně osvěží lecjakou scénu, u Colina Firtha je to v podstatě samozřejmostí, jen zamrzí, že nevyrovnanost výběru jeho rolí nehází na jeho filmografii dobrý dojem – a pro tentokrát snobská nána Minnie Driver má (po velmi slibné druhé polovině 90. let) rovněž nakročeno do poněkud rozpačitějších vod (rozuměj regálů videopůjčoven). Oči sice padaly, ale vydržel jsem to do konce.. jen následující ráno jsem skoro nevěděl, o co tam přesně šlo!! 50% ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Velmi nudné a natahované až trapné, připomíná to spíš středoškolskou (ovšem nevtipnou) komedii se skoro čtyřicátníky v hlavních rolích- chvílemi to vypadá ,že se snad rodí zajímavá zápletka,ale nakonec to skončí přesně tak, jak bylo od začátku jasné- hvězdička za aspoň občas vtipného Colina Firtha...20% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama