Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve snímku Obhajoba Santy narazí šerif ospalého lyžařského střediska na sáně a muže převlečeného za Santu, jak spí ve sněhu. Po roce stráveném v kómatu se tato záhadná osoba probudí a trvá na tom, že je skutečným Santou Clausem. Během líčení na obhajobu vlastní totožnosti se šerif zamiluje do jeho obhájkyně. (Universal Channel)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

freddy 

všechny recenze uživatele

Existuje Santa? A jsou lidé ochotni v jeho existenci uvěřit? Toto je už několikátý film na téma Santa musí před běžným soudem dokazovat, že je skutečný a že existuje, který jsem viděl, a tahle verze patří rozhodně mezi ty lepší a záživnější, ať je to zajímavými postavami (především šerif a pak právnička a zároveň obhájkyně Santy) nebo originálními nápady tvůrců, obzvláště nápad s poníkem byl něčím naprosto novým a přelomovým, co jsem dosud v žádném vánočním filmu neviděl. Co se týče vánoční atmosféry, tak tento film jí zrovna neoplývá, ale Vánoce jsou zde všudypřítomné a film tak má příjemné vánoční vyznění. Celkově na mě film působil příjemným dojmem, příběh byl zajímavý a ani příliš nenudil, takže vlastně ve výsledku u mě panuje docela spokojenost. Tak proč hodnotím jen třemi hvězdičkami? Možná je to obheraností ústředního nápadu, kolem kterého se film točí, možná tím, že film funguje nejlépe na první zhlédnutí a člověk nemá touhu ho vidět znovu a možná jen tím, že jsem v tomto filmu neobjevil nic, co by ho v mých očích mělo činit nezapomenutelným. Ale za zhlédnutí rozhodně stojí. Uděluji tedy lepší tři hvězdičky. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Milá vánoční jednohubka na téma, které je vousatější než zdejší Santa. Nicméně vánočné kouzlo jí nechybí a některé momenty fungují natolik dobře, že jsem tomu odpustil, když byly ty Vánoce, i tu dementní zápletku, se kterou se scénáristé snažili příběh zkroutit tak, aby mířil tam, kam ho chtěli dostat. ()

Reklama

Galerie (9)

Reklama

Reklama