Reklama

Reklama

Bojovníci severu: Sága Vikingů

  • Švýcarsko Northmen: A Viking Saga (více)
Trailer 4

VOD (1)

Když loď s Vikingy ztroskotá na nehostinném pobřeží Anglie, má posádka jen jednu šanci na přežití – probít se nepřátelským územím na sever země, kde mohou získat novou loď. Když ale zmasakrují karavanu vezoucí cenný náklad, stávají se lovnou zvěří... (Bohemia MP)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK

Uživatel smazal svůj příspěvek.

Uživatel smazal svůj příspěvek.

hmyzovrah

hmyzovrah (hodnocení, recenze)

tak tenhle film me total prekvapil, zacatek sem si rikal to bude brak jak svina ale po pul hodine se to rozjelo do skvele honicky se samima jak bych to nazval"jatkama" a musel sem ohodnotit za 5, vykony hercu a pribeh sou mi ukradene, v tomhle filmu de proste o jatka! a ty byly super.

alienemo

alienemo (hodnocení, recenze)

Zrovna som to dopozeral. Uplne v pohode film. Az ma laka dat 4*. Kamera, lokacie, vyprava bitky ok. Dej je priemer ale zase co ineho sa dalo cakat. Po reziserskej stranke zvladnute. Jedno co vadi je sem tam chaoticky strih pri subojoch, straca sa prehlad kto koho vlastne bije. Z historickeho hladiska to najskor nebude o nic realnejsie ako Banderasov 13th Warrior ale nie je to dokument, tak co tam po tom

movieband

movieband (hodnocení, recenze)

Já to plánuju buď dnes nebo zítra. Film sleduju od začátku, co se o něm začalo mluvit, tak su zvědavý, jak to nakonec dopadne. Seriáloví Vikingové jsou perfektní. Z historického hlediska až tak výborní nejsou, ale když si to tak vezmem, tak sami historikové teď prej potvrdili přesnost ve třetí sérii, kdy jsou útoky na Paříž, přesné s historií. 

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

janci351

Nevim no, ale bitva 12 na 12 plus jeden kun, je presne tak ekonomicky opatrnej pristup stanice History, ktery me naprosto odradil vzdyt to vypada jako lepsi LARP :DDD navic kazdy detail zpracovani je strasne lacinny. Uz jsme to tady resili, tohle proste nemelo existovat.

na příspěvěk reagoval janci351, Helo

janci351

janci351 (hodnocení, recenze)

duckman

tak to si urobil obrovsku chybu lebo je to vynikajuci serial a momentalne beží tretia séria, ktorá je každým dielom lepšia a lepšia

na příspěvěk reagoval duckman

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Uricte lepsi a hodnotnejsi nez serial Vikings, ktery jsem po nekolia dilech prestal sledovat, ale predpokladam, ze jakozto spravni VIkingove museli jiz ve Velke BRitanii usporadat prvni demokraticke volby :D

na příspěvěk reagoval janci351

Benedygtus

Benedygtus (hodnocení, recenze)

ywo666

jak jsem psal v komentari, pokud hledas sem tam bojovou scenu(vcelku vydarenou), nicmoc pribeh, ale v hlavni roli skupinku vikingu (tvarici se jako ustredni skupinka z Pana prstenu), jdi do toho ;)

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Tak uz to konecne vyslo aj v HD. Doteraz bol k dispozicii len nejaky shitny orezany rip.

na příspěvěk reagoval ywo666

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

Nesmie sa zabúdať na lingvistický prínos. Pán posunul význam slova "nakúpiť" do úplne nových rozmerov. Štúr môže blednúť závisťou.

sir-dave

sir-dave (hodnocení, recenze)

Ne netu už jsou fotky ze slavností premiéry :-) Mohlo by to být pomalu někde ke shlédnutí

Dragovit

Dragovit (hodnocení, recenze)

Tak nevím no, zatím vidím toho severského bojovníka jen na tom obalu. V galerii a v traileru se nám zatím představila jenom jakási méně zajímavá partička vlasatých trhanů a nějaká dámička s kuší, kterak kdesi v lesích Skandinávie společně bojují proti menší armádě nezajímavých padouchů oděných v dost zvláštní zbroji, všichni jsou tam v historicky nepříliš přesných kostýmech. Mám pocit, že něco podobného tu už pákrát bylo (zíííív), a mimochodem znásilňování historie a vytváření neexistujících legend je dnes nějak populární. Což o to, námět je to zajímavý, ale může být krutě nevyužitý, asi jako letošní Lolules: Zrození hemeroidu.

alienemo

alienemo (hodnocení, recenze)

Dufam ze to dopadne dobre, Alebo aspon priemerne. Filmov s podobnou tematikou nie je vela. A takych co sa dostanu aspon na priemer je este menej.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Ja nejak extra neoblubujem historicky filmy, ale toto vyzera kurevsky dobre. Akcia vyzera, ze bude prehladna, rozmanita a krvava. Mňam.

Uživatel movieband smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama