Reklama

Reklama

K-9 Adventures: A Christmas Tale

  • Slovensko Ako zachrániť Vianoce

Obsahy(1)

Mladá Kassie Stevensonová zachráni bývalého policajného psíka Scoota z legendárnej policajnej jednotky K-9. Kassie, jej priatelia a Scoot sa snažia vyzbierať peniaze do vianočnej zbierky pre deti z miestneho speváckeho zboru. Ich plán ale narušia dvaja podvodníci, ktorí pracujú vo firme Kassienho otca Paula a získané peniaze im ukradnú. Kassie, Scoot a ich priatelia sa vydávajú na divokú a dobrodružnú cestu, počas ktorej musia chytiť nielen podvodníkov, ale aj zachrániť Vianoce. (TV JOJ)

(více)

Recenze (3)

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Rodinný asi jako sporák. Celej film čumim na užvatlaný fakany a pes někde zalezlej div né v kleci. Sračkoidní béčkařina, která není vhodná ani pro děti. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Je to policejní pes, ale můj pes............ Tohle je však legenda o ztraceném zlatě. Hodně dětsky pojatý příběh. Mé děti to sledovaly a já to měl jako kulisu při žehlení:-) ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nejsem z tohoto filmu nějak moc unesený. James Belushi se nevrátil, vrátil se jen americký komisař Rex, ale s ním také Dylan z "Beverly Hills 90210". Luke Perry překvapivě ani tolik nevadí, nakonec, nemá zde ani moc prostoru. Místo toho vedou děti a jejich zpěv. To je rozhodně něco, co tenhle vánoční snímek posouvá na průměr rodinných filmů, protože jinak by to za něj nic jiného nedokázalo. Ten průměr si za ty parádní sbory ale rozhodně zaslouží. ()

Galerie (50)

Reklama

Reklama