Reklama

Reklama

Transformers: Poslední rytíř

  • USA Transformers: The Last Knight (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Automechanik Cade Yeager (Mark Wahlberg) má s Transformery bohaté zkušenosti a válce navzdory se spojí s „nepřítelem" Bumblebeem. Jejich společným cílem je nalezení důvodu, proč se Transformers po staletí vracejí na Zemi. Odpověď na tuhle otázku jim může dát významný historik a asi největší teoretický znalec Transformers Edmund Burton (Anthony Hopkins), který věří, že právě v minulosti lze najít klíč k ukončení války a záchraně lidstva. Velmi nesourodou skupinku doplňují ještě krásná oxfordská profesorka (Laura Haddock) a osiřelá puberťačka Izabella (Isabela Moner), která toho na svůj věk zažila s Transformery až příliš. Je i filmové diváky čeká příběh, který se odehrává v časoprostoru několika set let, na několika kontinentech. Dozví se, k čemu doopravdy sloužily kameny ve Stonehenge, a možná nakonec naleznou i ztraceného Optima Prima. (CinemArt)

(více)

Diskuze

beba789

beba789 (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Překvapuje mě, že člověk jako ty vůbec dokáže správně ve větě použít slovo "ego" a "IQ". :-) Mrtví... vás by na to moje ego lezlo více nebo si jen prostě tupý pablb, který nezvládá ani základy gramatiky??

na příspěvěk reagoval Prometheus69

 (hodnocení, recenze)

tak to bolo utrpenie :( neviem, co som to vlastne videl. nehorazna zlatanina. roztahane jak svina. normalne bolo vidno, ze bay aj wahlberg toho uz maju plne zuby. ked je na scifi filme najlepsia historicka bitka, tak to o niecom svedci.. uz mi tam chybali len smolkovia. inac tam bolo vsetko. ostavam verny jednotke. ked optimus rozrazi na konci odpadkove kose a v drifte sa premeni z trucku na transformera tak mi ide slina jak homerovi simpsonovi, ked mysli na pivo. je citit, ze nad jednotkou mal dohlad spielberg. jednotka mala vsetko, co transformeri mat mali. bol to tak dobre urobeny film, ze vsetky ostatne su proste odsudene na kopirovanie a neuspech. aj ked trzby to nepotvrdzuju. T5 na seba znova pekne zarobi. takze utrpenie tak skoro neskonci..

Nu.Fylyp

Nu.Fylyp (hodnocení, recenze)

st.ranger

to je tiež pravda tak isto séria hračiek súvisiacia s týmto filmom stojí určité percento od produkčnej spoločnosti ...to by zaujímalo aj mňa ..vraj to bolo skrátené o rovných 40 minút čo je dosť veľa ..uvidíme či bude nejaký rožšírený cut

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Nu.Fylyp

$216 je jen produkční předpoklad, s ohledem na reklamu, propagaci, daně a další položky počítej s celkovými náklady okolo $450.

Zájem v US ale značí již zřetelný nezájem, už při předchozím to bylo vidět a tady to bylo jen projev bezmoci. Jsem zvědav na povrzení fám, že byl film zkrácen ze tří hodin.

na příspěvěk reagoval Nu.Fylyp

Nu.Fylyp

Nu.Fylyp (hodnocení, recenze)

Lateef

nechápem čo sa všetci tak rozčulujú, že filmy v USA zarábajú málo a potom to "svet doženie" alebo "zachráni" k vyším číslam ..áno je celkom smutné, že film z krajiny ktorá ho zaplatila tam zarobí málo ale keďže je celostvetovo vysielaný nevidím na tom zachraňovaní zo zvyšku sveta nič zlé ..

Nu.Fylyp

Nu.Fylyp (hodnocení, recenze)

áno to je fajn podľa mňa sa to vyšplhá na nejakých 65 ..viac myslím, že nie ale mohlo by ..zatiaľ len 563 hodnotení to je ešte nič oproti predošlým častiam

Lateef

Lateef (hodnocení, recenze)

265 mega celosvětově po prvních 5ti dnech... jenom v Číně za první víkend přes 110 mega... ale v USA nic moc, tam to neudělá ani 200 mega... jenže zbytek světa to dožene zase k miliardě...

na příspěvěk reagoval Nu.Fylyp, st.ranger

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Nu.Fylyp

Nejen jako... Ono je to tam interpretovaný jako reinkarnace. :D Nebude tam jen v roly Marlina... Pssst. Též je tam naražka na...Sama, přijmení schvalně říkat nebudu. ;)

na příspěvěk reagoval Nu.Fylyp

Nu.Fylyp

Nu.Fylyp (hodnocení, recenze)

Zaujímavé, že Stanley Tucci si tu nezopakoval rolu z predošlého filmu ale objavil sa ako Merlin

na příspěvěk reagoval Prometheus69

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

st.ranger

Transformeri začínali v Číně vyrábět už cca před 25ti lety.. tudíž ti žlutí, malí podilidi laskaji po těchto Robotech... Tudíž Čína to bude zachraňovat i kdybych to točil já, ale proste všeobecně se ví, že je to tam jejich oblíbená hračka, která jak jsem již psal se tam vyráběla ještě jak my dospělí jsme za sebou před převratem tahali kačera..

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Persival

Persival (hodnocení, recenze)

5ku sem si užil a těšim se na další pokračování, ať si kdo chce co chce řiká :)

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Nu.Fylyp

To byla Morgana. .. Navíc Contessa mohla být jen loutka. Víz Unicron "To nema rad nakonci... Může mít jakouli podobu. Však je to čarodějka klamu. Ty rohy, to je ten obří transformers jak Bay nastínil ještě před natočením 4 dílu?

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Pod

https://www.csfd.cz/uzivatel/431493-yoshitsune/komentare/ já to myslím vážně, viz recenze kde sem i krátce zhodnotil, můj pohled na ostatní Transformers a já chápu, že už asi tahle filmová série nebude jako seriál https://www.csfd.cz/film/84575-transformers/prehled/ který byl a je stále nezvykle dospělý a to že je animovaný tak nějak nehraje roli, jelikož seriál nabídl to co asi žádný jiný animovaný seriál ve své době nenabídl, ale tady je ten scénář logický a děj dává smysl, no viz komentář   

na příspěvěk reagoval Pod

Pod

Pod (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Myslíš? Nebo je to ironie? Někomu to může vyhovovat (nepolevující tempo od začátku do konce), ale já tam pořád vidím strašně nevyužitý potenciál příběhu a mytologie. A to mne mrzí. Co mě taky zklamalo byl nevhodně použitý humor (já bych ho vystříhal).

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Pod

já si myslím, že sám od sebe přestal mluvit, tak trochu jako mnich v buddhistickým chrámu, on se tím trestal za to co udělal a tohle byl trest který si udělil, no je to jenom moje domněnka a uvidí se v jeho solo filmu 

na příspěvěk reagoval Pod

Související novinky

Koho studio zvažuje do role Batgirl?

Koho studio zvažuje do role Batgirl?

21.07.2021

Filmová Batgirl brzy dorazí na plátna v samostatném celovečeráku, scénář píše Christina Hodson (Birds of Prey) a za kameru si stoupnou Adil El Arbi a Bilall Fallah, režiséři posledních Mizerů. Stále… (více)

Vánocům kraluje Aquaman

Vánocům kraluje Aquaman

24.12.2018

Aquaman Jamese Wana (V zajetí démonů) konečně doplaval do amerických kin a za první víkend z toho bylo včetně předpremiér 72 milionů dolarů. To je sice v aktuální sérii DC filmů nejméně, pro co si… (více)

Michael Bay a Robopocalypse

Michael Bay a Robopocalypse

08.03.2018

Pátý díl Transformerů vydělal o 500 milionů dolarů méně než čtyřka, takže není divu, že je Michael Bay konečně opouští. Víc než půl roku jsme nevěděli, co slavný akční režisér chystá dál. Teď se ale… (více)

Transformery čeká reboot

Transformery čeká reboot

18.02.2018

Nesmějte se, je tomu tak. Loňská pětka Transformers vydělala zhruba polovinu toho co čtvrtý díl, což je v Hollywoodu jasný argument pro stopku. Optimus Prime je ale příliš prodávanou hračkou na to,… (více)

Reklama

Reklama