Reklama

Reklama

Transformers: Poslední rytíř

  • USA Transformers: The Last Knight (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Automechanik Cade Yeager (Mark Wahlberg) má s Transformery bohaté zkušenosti a válce navzdory se spojí s „nepřítelem" Bumblebeem. Jejich společným cílem je nalezení důvodu, proč se Transformers po staletí vracejí na Zemi. Odpověď na tuhle otázku jim může dát významný historik a asi největší teoretický znalec Transformers Edmund Burton (Anthony Hopkins), který věří, že právě v minulosti lze najít klíč k ukončení války a záchraně lidstva. Velmi nesourodou skupinku doplňují ještě krásná oxfordská profesorka (Laura Haddock) a osiřelá puberťačka Izabella (Isabela Moner), která toho na svůj věk zažila s Transformery až příliš. Je i filmové diváky čeká příběh, který se odehrává v časoprostoru několika set let, na několika kontinentech. Dozví se, k čemu doopravdy sloužily kameny ve Stonehenge, a možná nakonec naleznou i ztraceného Optima Prima. (CinemArt)

(více)

Diskuze

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

Doufám, že Bay už půjde dál a Transformery nechá bejt. Viděl jsem 4 a z úplně každýho záběru je cejtit, že ho to už nebaví - ten film nepůsobí vůbec Bayovsky, ale Wahlberg, jeho dcera a Tucci to zachraňovali. A sice 2 a 3 měli místy debilní humor a nepřehlednou akci (ve smyslu, kterej se zrovna pere šrot), ale pořád tam byl Bay

 

Chce to nový pohled na látku, režiséra, který tomu dá novou energii. Bay mi pak může už konečně natočit ty Bad Boys 3, na který čekám už léta. Nebudu lhát díky těm odkladům mě Transformers dost serou (i když je má rád, tak Bad Boys jsou Bad Boys)

Pod

Pod (hodnocení, recenze)

Mě by to ani nevadilo, už by to chtělo jiné pojetí. A hlavně jiný příběh, než jen dokola navracení Decepticonů.

 (hodnocení, recenze)

Potvrdil už Bay účast nebo zas dělá zagorku a všechny "napíná" tím jak velká suma mu přijde dobrá?

dannyd14

dannyd14 (hodnocení, recenze)

Dufam, ze obnovia Shiu Labeouf znovu, spolu s Megan Fox, lebo ked budu novi herci+novy reziser, bude to epicka sra*ka...staci v podstate novy reziser, aby to dopadlo zle-nedobre...

na příspěvěk reagoval Spiker01

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

CANNIBAL

Proč by se dělaly rozhovory k neexistujícímu filmu? Ku příležitosti rozhovorů k nadcházející čtyřce padly otázky i na další díl. Nevím, co je na tom nelogického.

Uživatel CANNIBAL smazal svůj příspěvek.

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

Žralok

u filmu jako Pain and gain nebo Wolf of Wall Street je dvojka blbost. V mizery doufám dlouho, ale měl jsem na mysli to, že pokud Bayovi odklepnou menší film mezi robotama 4 a 5, tak bych si tipnul, že to ti mizerové nebudou. Tam bych to viděl na vyšší rozpočet a řekl bych, že to bude muset natočit bez transformers na krku (jelikož tam tříletej interval asi chtít vynechat nebudou a teď záleží na tom, jestli mu teda mezi tou čtyřkou a pětkou ty prachy dají)

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

GAZ789 , Spiker01

Trojka je prej už odkleplá konečně. Ale není jasný jestli se vrátí Bay. Doufam že jo. Přece jenom je to jeho dítě začal s tim kariéru. Pokud vzniknou tak doufam že s celym triem Bay, Smith a Lawrence. Co se týče P&G2. Tomu moc nevěřim. Přece jenom je ten příběh uzavřenej. Leda by se jednalo o jinej skutečnej námět. Patřim k těm který film hltali každou vteřinou. Ale dvojku nevim jestli bych uvítal.

na příspěvěk reagoval Spiker01

GAZ789

GAZ789 (hodnocení, recenze)

Žralok

podla mňa by od neho chceli PaG2 pretože to bol slušný film i keď je jasné že taký film by dvojku nemal mať lebo by nemala význam ale aj tak by od neho cheli dvojku pretože by si štúdio myslelo že bad boys je už stará značka .. ale osobne by som chcel aby spravil tú bad boys 3-jku a aby 5-ku TF točil snyder alebo spielberg :D a to sa asi nikdy nesplní :D

na příspěvěk reagoval Žralok

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

CANNIBAL

Vim, prohlásil že chce nastolit směr nový trilogie a skončit s plecháčema. buď seženou jinýho režiséra, nebo Baye opět ukecaj hezkym šekem ;)

na příspěvěk reagoval CANNIBAL

hmyzovrah

hmyzovrah (hodnocení, recenze)

Me se trojka taky libila, sice zacatek slabsi, za to finale v chicagu stalo za to a ta scenka v tom mrakodrapu je proste boziiii.

CANNIBAL

CANNIBAL (hodnocení, recenze)

Spiker01

Ale na většinu taky nemůžeš dát. Jen se koukni, kolik je na databázi rozporuplných filmů. Já jich už našel mraky co jsou v modrých číslech a přitom to ve fanklubu vede. A taky kdyby Bay TF nepřivedl do plusu, tak už by ho dávno od toho vyhodili. Já jsem byl s trojkou spokojen a to mi stačí. Vezmu-li taky v úvahu, že už je to 'trojka'  

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

CANNIBAL

Já neřikam že ne.
Avšak co se týče trojky, tak ta se dle mnohým moc nepovedla, tak sem zvědavej, jaká bude ta čtyřka. Jestli to bude zas blbost, tak ať už raději točí něco jinýho.

na příspěvěk reagoval CANNIBAL

CANNIBAL

CANNIBAL (hodnocení, recenze)

Spiker01

Diť to je jedině dobře. Když TF drží na určitý úrovni, tak ať klidně pokračuje dál. Než aby hrozilio, že to jinej rejža sprasí. Jak se říká. Lepší holub v hrsti... 

na příspěvěk reagoval Spiker01

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

CANNIBAL

Vždyť řikam. Už trojku nechtěl točit, cukal se i na čtyřku, ale pak mu odklepli Pain and Gain a proto připravuje TF4, Furt řiká, že další díly točit nechce, že je čtyřka takovej start a tim předá pochodeň, ale když v budoucnu natočí i pětku (za nějaký další projekt třeba), tak se asi nikdo moc divit nebude.

na příspěvěk reagoval CANNIBAL

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

Nechtěl točit ani trojku. Podle mu zase odklepnou nějakej menší projekt, aby vzal další Transformers.

na příspěvěk reagoval CANNIBAL

Související novinky

Koho studio zvažuje do role Batgirl?

Koho studio zvažuje do role Batgirl?

21.07.2021

Filmová Batgirl brzy dorazí na plátna v samostatném celovečeráku, scénář píše Christina Hodson (Birds of Prey) a za kameru si stoupnou Adil El Arbi a Bilall Fallah, režiséři posledních Mizerů. Stále… (více)

Vánocům kraluje Aquaman

Vánocům kraluje Aquaman

24.12.2018

Aquaman Jamese Wana (V zajetí démonů) konečně doplaval do amerických kin a za první víkend z toho bylo včetně předpremiér 72 milionů dolarů. To je sice v aktuální sérii DC filmů nejméně, pro co si… (více)

Michael Bay a Robopocalypse

Michael Bay a Robopocalypse

08.03.2018

Pátý díl Transformerů vydělal o 500 milionů dolarů méně než čtyřka, takže není divu, že je Michael Bay konečně opouští. Víc než půl roku jsme nevěděli, co slavný akční režisér chystá dál. Teď se ale… (více)

Transformery čeká reboot

Transformery čeká reboot

18.02.2018

Nesmějte se, je tomu tak. Loňská pětka Transformers vydělala zhruba polovinu toho co čtvrtý díl, což je v Hollywoodu jasný argument pro stopku. Optimus Prime je ale příliš prodávanou hračkou na to,… (více)

Reklama

Reklama