Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlie Watsonová (Hailee Steinfeld) slaví osmnáctiny, ale moc důvodů k radosti nemá. Na čele jí vyrazil čerstvý megabeďar a naděje, že od rodiny dostane vysněné auto, se rozplyne ve chvíli, když rozbalí mimořádně trapné dárky. Až majitel bazaru a vrakoviště, u kterého brigádničí, se nad ní smiluje a daruje jí žlutý Volkswagen Brouk, jenž ovšem spadá spíš do kategorie dar nedar. Jen ten největší optimista by totiž vsadil na to, že tahle kraksna bude ještě někdy provozuschopná. Charlie ho dokáže rozchodit aspoň natolik, že s ním doskáče domů do garáže, kde se ho pokusí opravit. Když se ale poprvé zespodu podívá na podvozek, zírají na ni dvě veliké modré oči a Charlie okamžitě dojde, že tohle nebude obyčejné auto. S Autobotem Bumblebeem se dívka spřátelí pozoruhodně rychle, navzdory tomu, že ten s ní kvůli poškození nemůže komunikovat jinak než prostřednictvím útržků písniček z autorádia. Vzhledem k tomu, že Bumblebeeho poměrně intenzivně hledají nepřátelsky naladění Deceptikoni z jeho rodné planety a podobně nebezpečný vládní agent Burns (John Cena), nebudou mít Charlie a Bumblebee na bližší seznamování čas a prostor. Na útěku před nepřáteli však zjistí, že navzdory všem předpokladům můžou být v tomhle nesourodém tandemu neporazitelní. (CinemArt)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Mr.Unknown

Mr.Unknown (hodnocení, recenze)

Kobain

presne :D raz nejaký kritik povie, že Bay je lama, a potom to nájdeš vo väčšine diskusií, ach, no čo už :D

Uživatel smazal svůj příspěvek.

Mr.Unknown

Mr.Unknown (hodnocení, recenze)

nechápem aký máte furt problém s Michaelom Bayom, náhodou sú tie filmy od neho aspoň vždy sranda, toť moj názor. Nech pekne tú 5 a 6 natočí :D

na příspěvěk reagoval Kobain, CANNIBAL

Mayers

Mayers (hodnocení, recenze)

Pětka a šestka???? :D :D Že by to režíroval zase Bay? Snad neee... a jestli jo, tak ten chlap fakt nemá soudnost. Ale jo, vydoj si svoje miliardy, dokud se oslíček otřásá. Ale měl bys radši ukázat koule a nechat robůtky bejt. Už čtyřka byla vrchol přehnanosti...

richard.rych

richard.rych (hodnocení, recenze)

Šestý díl?! Na tohle by se měli vykašlat protože s postupem dílů je to horší a horší...

 (hodnocení, recenze)

CANNIBAL

A co, že to je kreslené? Vždyť já neříkám aby tam cpali básně, předčítali ze slovníku nebo ať zruší výbuchy, roboty nebo válku, ale ať s tím už začnou pracovat trochu jinak! Pochybuju, že si Bay nechává diktovat od někoho jak to má dělat... To zahlcení dívaka vjemy všeho druhu, kde všechno splývá a megalomanské scény v tom všem zanikají, protože tam toho je prostě moc si myslím, že už toho bylo dost. Je to můj názor a nemusíš s tím souhlasit... upřímně mi to je jedno. Je jasné že od výbuchů, robotů a války nejde očekávat nijak sofistikovanou podívanou, ale dělat to pořád dokola jenom proto, že studio tak dobře platí... Jako sorry, ale ta nenažranost všeho dneska, to je hnus!

CANNIBAL

CANNIBAL (hodnocení, recenze)

Je to podle kreslenýho osle! Vždycky to bude o výbuchu, robotech, válce katastrofě a vůbec. Bay to zvládá furt v pohodě. Takových povedených sérií jako je Transformers zas tolik není. Ačkoliv je pravda, že kdyby se podílel na scénáři nějaký zkušený Japonec bylo by to zas o něčem jiným. Ale veškerou odpovědnost házet na Baye je hodně přehnaný. 

 (hodnocení, recenze)

CANNIBAL

A já se na to chci koukat... i když to je zhruba stejně zábavné jako koukat z okna, ale viz. dole...

na příspěvěk reagoval CANNIBAL

 (hodnocení, recenze)

CANNIBAL

Na druhou stranu... "paranormal shit" a nezvratny osud, všechny díly točili jiní tvůrci... minimálně jiní režiséři, takže tam byla určitá možnost, že se mohl někdo vzchopit a udělat něco jinak, líp a netočit jenom slepě další díl toho samého... o tom že to nikdo neudělal se nemá cenu hádat. Obě série šly do hajzlu, teda jenom nezvratny osud, "paranormal shit" stál za hovno už od začátku, ale tady to už čtyři filmy točí jeden a ten samý týpek, který veřejně prohlašuje, že už ho ti roboti nebaví a chce dělat něco jiného, ale vždycky se vrátí jako poslušný pejsek, když studio zaštěrká dostatečně velkým pytlem prachů. S takovou ať jde Bay do prdele a ty kecy o "nastartování nové série" ať si vezme sebou... prachů už musí mít dost! Ať k tomu pustí zas někoho, kdo tu sérii něčím osvěží... a tím nemyslím, že bez nějakého vysvětlení zabije prakticky všechno z původní série, překope pro potřeby příběhu celý vztah s Autoboty, najme nové herce, ale přitom to je ta samá blbost jako předchozí díly. Jako sorry, ale tady souhlasím s rawu... Proti Transformers v zásadě nemám nic a občas rád vypnu u kraviny, ale koukat pořád na jeden a ten samý film ve kterém se dějou pořád ty samé věci mě prostě nebaví! Prostě pořád samé výbuchy, roboti, výbuchy kecy o lidstvu, výbuchy a výbuchy...

na příspěvěk reagoval CANNIBAL

 (hodnocení, recenze)

rawu

a co paranormal shit nebo nezvratny osud nebo dalsich tisic filmu s pokracovanim ?

rawu

rawu (hodnocení, recenze)

cekam kdy se z toho stane serial saw  a nebo scary movie uz ta trojka se musela vypnout v pulce pro velkou blbost to uz je zazivnejsi trailer na blby a blbejsi 2014

na příspěvěk reagoval CANNIBAL

Turbinen

Turbinen (hodnocení, recenze)

Sázka na legendární jméno-myslím že jak díl 5 tak 6 bude propadák.

CANNIBAL

CANNIBAL (hodnocení, recenze)

Myslím, že to jsou zatím jen fámy, dohady a spekulace. Zatím se předpokládá nová trilogie v závislosti na tom, zda bude vůbec úspěšná 4. Eventuálně 5 bez Baye, ale sedmička to je zatím jen fikce. Osobně si myslím, že ani na nějakou sedmičku vůbec nedojde. Páč poslední hollywoodské trendy jsou furt samé restarty.

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Karamba90

Násilně navázané, tlakem studia ve snaze vydělat na zaručeně mizerném pokračování dokud je železo žhavé. Taky proto jsou obě pokračování Matrixu snad to nejhorší, co dělá prvnímu filmu akorát ostudu. Sice nechápu ubohé odkazování na americký sitcom, ale mě ve škole učili, že věta končí tečkou. Pokud máš ještě co říct, prosím, rád se pobavím.

na příspěvěk reagoval G.Sylar

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Naplánování celé trilogie má alespoň výhodu v částečné návaznosti. První tři filmy jsou na sebe navázené asi jako Matrix, násilně, nelogicky a ve výsledku to vypadá stupidně. Jenom by už bylo dobré, aby to netočil Bay.

na příspěvěk reagoval Karamba90

GAZ789

GAZ789 (hodnocení, recenze)

takéto filmy ako TF vždy potrebujú viac častí a je len dobre keď ich je veľa lebo TF je rozsiahly vesmír a nedá sa všeko vmestiť do jednej trilógie

Související novinky

Nový Transformers našli režiséra

Nový Transformers našli režiséra

27.03.2021

Studio Paramount oznámilo nový film ze světa Transformers, jenž nebude mít nic společného se sérií Michaela Baye ani spin-offem Bumblebee. Nový robotí snímek pak natočí Angel Manuel Soto (Charm City… (více)

Další Transformers našli režiséra

Další Transformers našli režiséra

17.11.2020

Po dlouhém a náročném hledání zdá se studio Paramount konečně našlo režiséra příštích Transformers. Snímku, jenž si klade za cíl restartovat celý vesmír a začít s čistým štítem, se tak nakonec ujme… (více)

Animovaný prequel Transformers na cestě

Animovaný prequel Transformers na cestě

02.05.2020

Společnost Hasbro a studio Paramount najali režiséra a scenáristu Joshe Cooleyho (V hlavě, Toy Story 4) aby natočil animovaný prequel robotí série Transformers. Film by měl mít gigantické měřítko,… (více)

Další Transformers na cestě?

Další Transformers na cestě?

30.01.2020

Akční blockbusterová série Transformers je na scestí, dosavadní filmovou sérii pohřbil Michael Bay posledními dvěma filmy, které zaznamenaly vůbec nejhorší kritické přijetí v rámci značky a v případě… (více)

Reklama

Reklama