Reklama

Reklama

30 Seconds to Mars: City of Angels

(hudební videoklip)
  • USA 30 Seconds to Mars - City of Angels

Recenze (11)

kingik 

všechny recenze uživatele

Pocta Los Angeles se vším všudy. Prostřednictvím klipu a dvojníků ožívají nesmrtelné ikony, jako je třeba Superman, Marilyn Monroe nebo Michael Jackson. Celá řada celebrit se vyznává ze svého vztahu k městu v často až emotivním projevu. Počínaje bouřlivákem Corey Feldmanem přes kontroverzní Lindsay Lohan, novodobé stars Lily Collins & Selena Gomez až k ikoně skateboardingu Shaun Whiteovi a konče pornohvězdou Brandy Aniston. Při této nemalé koncentraci hvězd z různých oblastí showbyznysu je hudební klip natažený na úctyhodných 12 minut. Obrazově si však nezadá s filmem, což právě zřejmě byl záměr Jareda Leta a spol. Ten poměrně úspěšně skloubil svoji hereckou dráhu s pěveckou a naopak. Po herecké stránce mě však dokáže více překvapit než po té hudební. Fanynky z jeho pronikavého pohledu omdlévají, jemu se dostalo oskarového ocenění za jeho poslední film a nebýt přepálené stopáže, protože se stále jedná o hudební klip, tak není námitek. Písnička zajímavá, jímavá, zpěvák dostatečně charismatický a natočeno s vytříbeným obrazovým citem, který Jared Leto coby režisér má. A to prosím, band "30 Seconds to Mars", dvakrát nemusím. 80% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Píseň výborná, škoda těch teatrálních klipů které Jared Leto až příliš emocionálně prožívá a tlačí na pilu.Na druhou stránku to všechno bere opravdu smrtelně vážně a dává do toho srdce.Dřív mě byli úplně u prdele a považoval jsem to za hudbu pro nanynky, ano převážná část jejich fandů jsou děti, škoda, ty nemohou plně docenit rozsah toho, o co se Leto snaží a jaký je.80%. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Netušil som, že tieto celebritné báchorky budú pôsobiť emotívnym dojmom. No a ako sa hovorí, všade dobre, doma najlepšie. Aj keď ide o L.A. ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Letovci chceli sprostredkovať pohľad na LA cez ľudí, ktorým toto mesto niečo dalo a dostali sa z dola hore. Nepodarilo sa im to však tak srdervúco, ako určite chceli. Hlavne v úvode vyznievali všetci veľmi narcisticky. Monológy napr. haiťanského Michaela Jacksona alebo otravného Kanyeho Westa klip poväčšinou kazili. Videoklip nula bodov, pieseň top. Na bežné počúvanie odporúčam lyrics verziu. ()

applause 

všechny recenze uživatele

Tenhle krátký film mě chytil za srdce. To se opravdu Jaredovi povedlo. Řekla bych, že je to jejich nejlepší klip, je tam i dokonce uvedené jeho jméno. Je to skvělé propojení hudby a příběhu, kde vystupuje on se svojí kapelou a další slavné osobnosti, např. James Franco, Selena Gomez a Lily Collins. ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Je hezké, že Jared dokázal do svého projektu angažovat čtvrtku L.A., ale nijak tím nezakryje fakt, že nám jaksi "bonovatí". ()

Erik7595 

všechny recenze uživatele

Pre mňa rozhodne najslabší počin zo všetkých videoklipov tejto kalifornskej rockovej skupiny. Oceňujem námet a hlavne snahu ukázať a sprostredkovať nám určité dojmy, postoje a pocity späté s mestom anjelov.. Ale problémom je celková skladba videoklipu, ktorý je podľa môjho názoru až príliš rozťahaný a veľká škoda, že na mňa emocionálne klip pôsobí pomerne chladne. Chýba mu práve atraktívnosť, pôsobivosť a bolo by prospešnejšie, ak by sa Letovci viac venovali svojím pocitom a klip by bol len o nich - tak by vyznelo omnoho úprimnejšie, než v takejto podobe. 3* ()

Reklama

Reklama