Reklama

Reklama

Iron Man & Hulk: Heroes United

Trailer

Obsahy(1)

Neporaziteľný Iron Man a Neuveriteľný Hulk spoja svoje sily, aby zachránili Zem pred jej doposiaľ najväčšou hrozbou. Keď sa dvaja vedci Hydry snažia preťažiť Starkov oblúkový reaktor Hulkovým gamma žiarením, stvoria bytosť z čistej energie s názvom Zzzax, túžiacu po ničení. Iron Man a Hulk sú jedinou prekážkou, ktorá stojí v ceste Zzzaxovi pred planetárnym zatemním. Najskôr sa však superhrdinská dvojica bude musieť dostať cez zúrivých Wendigos, smrtiacich robotov a mocnú šupinatú kreatúru. Podarí sa dvom najmocnejším hrdinom komiksov od Marvelu nájsť spôsob, ako spolupracovať bez toho, aby sa povraždili navzájom, a to predtým, ako ich čas vyprší? (figliar)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

liquido26 

všechny recenze uživatele

1,5 Jestliže se u Iron Man a Kapitán America: Heroes United dal vystopovat ještě jakýs takýs příběh a byl to slabej průměr, tak tohle je vyloženě průser. Celých 71 minut je jedna velká nudná "smash" akce bez nápadů a s hroznou animací - Iron Man vs. Jarvis v obleku Hulkbuster, Hulk vs. Abomination, Iron Man vs. Hulk, Iron Man a Hulk vs. agenti Hydry, Iron Man a Hulk vs. oživlá elektrika, iron Man a Hulk vs. Iron Manova ukradená loď, Iron Man a Hulk vs. oživlá elektrika podruhé. Prostě hrůza a nuda a to vše v nudných unylých sterilních tmavých kulisách. ()

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je hnus, obrovskej hnus jak po stránce animační, tak dějové. Animace: Něco takhle zrůdně nehezkého jsem viděl naposled v mezifilmečcích v počítačových hrách, ale bohužel ne těch aktuálních (takové prachy, aby se stejnou animací vytvořil celý film a ne jen cut-scény od těch největších herních studií nesežene nikdo, ani Disnyeho kombinovaná skvadra těch největších značek současnosti), ale těch, které by vypadali debilně i před deseti lety, bohužel, mimika postav neexistuje, Starkův helicarrier vypadá jako by ho tvořilo asi deset a půl pixelu, fyzika se vesele ignoruje.. Já vím, že si stěžuju, že klasické superhrdinské animáky vypadají všechny naprosto uniformě a dvacet let vypadají v podstatě stejně, ale... Bohové, raděj to, než tuhle hrůzu. Děj: Který lobotomizovaný lumík po mrtvici tohle napsal? V celém animáku se vyskytuje PĚT postav, včetně Hulka, Ironmana a hlavního padoucha (jen Jarvise nepočítám)! To je kurevsky málo i na artovou konverzačku o hledání smyslu života v kusu plesnivého sýra odehrávající se ve dvou místnostech albánské sýrárny. Je tu možná desítka (!) dost velkých dějových chyb, které by se měli eliminovat i amatérského filmu, ve filmu od MARVELu se nemůžou tolerovat v žádném případě, obzvlášť když dělají z obou aktérů totální dementy, kterým by se měla odebrat občanka. Hnus. ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Moderní a trendy vizuální kabát je parádní, stejně jako vzájemné hláškování Iron mana s Hulkem je příjemně úsměvné. Ovšem příběhově naprosto prázdné a neosobní. Neměl jsme vůbe pocit, že bych se měl o některého hrdinu alespoň lehce strachovat. Přímočarost a jednoduchost je základem vesměs všech komix animáků, ale ne každý to umí pořádně prodat. Viz this. ()

Alairik 

všechny recenze uživatele

Teda. Jsem komiksovej fanda, Marvel universe mám rád. Zvlášť ten filmovej, mají ho udělaný pěkně, srozumitelně, uvěřitelně a poměrně se drží komiksové předlohy (rozhodně víc jak DC). Ale tohle drazí a vážení, byla blbost. Nevím podklady ke vzniku, ale přišlo mi to jako studentský projekt animátorů, něco jako nové večerníčky v Animáku na TV Barrandov. Příběh naprosto mdlý, bez náboje, vyjma hlavního záporáka, který jím přímo srší. Bylo to jen "Bum, teď jsem tě hodil zdí, au, teď jsem odlítl, zkusím to znova z jiného úhlu". Hláškám jsem se občas uchechtl, ale nic světoborného, snažili se je nacpat i tam, kde nebyly potřeba. Raději bych, kdyby to udělali klasickou animací, s vícero postavami, aby bylo potřeba víc než čtyř dabérů. ()

kiros179 

všechny recenze uživatele

Animace o ničem, říkejte mi mi starej prďola, ale klasická animace je prostě hezčí, přidejte k tomu nezáživného protivníka, ne příliš oslnivý děj a máte tady výsledek, kterým by se animáky určitě neměli vydávat. S těží na dvě hvězdy. 35% ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama