Reklama

Reklama

Justin Bieber's Believe

  • USA Justin Bieber's Believe (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Teenageři ho milují. Dospělí ho nesnášejí. Kontroverzní zpěvák, skladatel a jedna z největších popových hvězd současnosti, Justin Bieber, rozhodně umí vzbuzovat silné emoce. Jeho talent a obrovská vášeň pro hudbu jsou však nezpochybnitelné. V září 2012 vyrazil Justin Bieber na roční světové turné Believe, které zahrnovalo 162 koncertních vystoupení v  Severní i Jižní Americe, Evropě, Asii, Africe a Aus-trálii. Většina koncertů v Americe byla beznadějně vyprodána běham 1 hodiny, vstupenky na jeho show v Madison Square Garden zmizely za 22 vteřin. Jako doprovod na část turné Bieber přizval režiséra Jona Chu, který svou lásku k hudbě a tanci ukázal již svými filmy Let's dance 2 a Let's dance 3D. Z této spolu-práce vzniknul jedinečný film, který nám přináší intimní pohled nejen na Bieberovo koncertní turné. Uvidíme vizuálně úchvatný záznam Justinových největších hitů a zároveň nahlédneme do zákulisí příprav a vzniku celé show. Justin Bieber's Believe nabízí výjimečný pohled na zpěvákův život mimo pódium. Film sleduje Justinovu cíle-vědomou cestu od neznámého chlapce, který snil o hudební kariéře, až po zrození jednoho z největších fenoménů dneška. (Bioscop)

(více)

Recenze (61)

RedAK odpad!

všechny recenze uživatele

Protože tady každý první kokot dokument hodnotí, aniž by ho viděl a ještě se k tomu hrdinně hlásí, proběhla tu nedávno razie z vyšších míst a téměř všechny komentáře byly smazány. Překvapen důležitostí té mladé kurvičky jsem se odhodlal k nepochopitelnému. Dobrovolně jsem se obětoval pro databázi, totálně zavraždil celou sobotu a ztratil poslední zbytky soudnosti. Šel jsem na to do kina. Dnes jsem pokořil nejnebezpečnější zkoušku svého života a detailní popis mého psychopatického dobrodružství včetně fotodokumentace najdete v mém deníčku. Amen. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Bíbr je mi jedno, nepotřebuju ho hejtovat, ani mu sázet "odpady", ale prostě ten dokument (?) byl nudnej, neukázal nic, co by si soudný člověk nedokázal domyslet a neslyšel nic nového, nic, co by už neslyšel v jiných takových filmech. Tohle je věc, u které si pobrečí jeho fanoušci, člověku, který se u něj nezajímá, to absolutně nic nedá. A ten, kdo ho nesnáší (z jakéhokoliv důvodu), bude nesnášet i tenhle film. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Co k tomu dodat, dle všech v dokumentu je nejlepší, je to citlivý chlapec, náctiletý lolitky si trhaj rodidla jen co ho viděj a informativní hodnota dokumentu téměř žádná, až na to že jsem slyšel nějaký jeho songy, ale na plakát nad postelí to ještě nebude. Neznám ho osobně a ani mě ničím neublížil a jen a pouze podle dokumentu ho hodnotit jako člověka nebo osobnost nemůžu, každopádně jsem na to koukal ze zvědavosti a nebavilo mě to. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Říká se vždycky, že s malým kašpárkem jde zahrát velké divadlo. Segrestorův axiom však nyní tvrdí, že velké divadlo jde zahrát i s velkým kašparem. ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak kde je sakra hodnocení a komentář od kůůůl Majka?! Živě si přitom představuji jeho vlog jak z nadšeným výrazem a čerstvě pocákanýma trenclema oznamuje a teď si dáme... Džastina Bíííííííbra. A ani při tom nepostřehne, že mu někdo šlápnul na koule. No nic počkám si na videorecenzi od Holčičky a ořezanýho pruta (co si ještě nevrznul) a uvidím. Na závěr musím dodat, že se v žádném případě nestáduji z hatery a nikomu nebudu kecat do toho jak to má ohodnotit. Já pouze vše hodnotím, tak jak si to zaslouží.0% ()

Slartibarkfast

všechny recenze uživatele

Právě jsem dokoukal přírodopisný dokument o Bobrovi. Je to vcelku milé a talentované zvyřátko se smyslným knírem a hlasem eunucha. Jeho ošetřovatelé jej vypiplali již z malého bobřátka a udělali z něj megahvězdu, která je naprosto oddána tomu, co dělá. Věří, že je to tak správně. Už i sami ošetřovatelé zřejmě věří, že je to tak správně. Tězko uvěřit jejich upřímným výrazům, těžko uvěřit slzám. Těžko hodnotit. Bobr je jistě fenomén, který hýbe světem na obou stranách. Popová hvězda, kterou polovina světa nenávidí a druhá polovina fanaticky uctívá. Až se svět jednou zbaví tohohle přístupu, nebudou války, nebudou spory. Dokud ale budou fanatici a lidé, kteří je pomáhají vytvářet, budeme se muset koukat na podobné věci. Talenty, superstár, hlasy různých zemí, hroutící se mrakodrapy, uřezané hlavy.. A bobry. Unrated ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Kameraman výborně vychytává emoce na tvářích fanynek na koncertech. Přeci jen je znát, že jde o jednodušší dětskou hudbu. Děti, přidejte si v hodnocení tři hvězdy. ()

Borrtex odpad!

všechny recenze uživatele

Schválně jsem na to šel do kina, zajímalo mě, co to bude za krásu. Strašně jsem se na to těšil. "Jo, to bude skvělý film, nemohu se dočkat" říkal jsem si............ Zhruba po 5 minutách jsem z kina odešel.:-) ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Jedno je naprosto jisté.. Že svůj účel tahle velereklama sebe sama dokonale plní, a to rozhodně ne jen mezi skalními fanoušky Justina Biebera, no spíš fanynkami, tedy soudě dle většiny vlastně spíš Nanynkami, když Jon Chu zkrátka ví dobře, co a jak dělá.. Pomineme-li tu zvukovou stránku věci.. Stačí se jen podívat, jaká kupa canců se tady v těch komentářích plných zášti a pošklebků válí.. Nicméně co může platit za větší poklonu než skutečnost, kolik hejterů, aniž by na tuhle hvězdičku jakkoliv změnilo názor, když vlastně předem věděli, jak budou hodnotit, Justin Bieber`s Believe nakonec vidělo.. Ačkoliv jistě velká část diváků hází odpady tímhle kusem naprosto netknuta, což lehce zavání přinejmenším nadutostí.. Opravdu zvláštní doba.. Mně ten chlapeček s vlnou v žaludku skutečně neleží, zvlášť s přihlédnutím k jeho fantastickému hlasu a schopnosti do úmoru dřít, a ať už to s ním dopadne jakkoliv, ať už se vydá (ne)cestou Lindsay Lohan, Britney Spears a Miley Cyrus nebo se mu naopak podaří ustát ten skok mezi dospělé jako to třeba vyšlo takovému jeho jmenovci Justinu Timberlakovi, z něhož se dokonce vyklubal i opravdu velmi slušný herec.. ()

SaNcHeZ_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Poznámka k hodnocení: Neviděl jsem snímek celý, pouze několik výseků z filmu. Silný akcent na kult osobnosti nebo dlouhotrvající detaily na až maniakální fandom dokáží nalomit i statnější jedince. To že je to docela solidně natočený dokument je tak trochu na druhé koleji. Fanynky pláčou dojetím, ti ostatní mají další důvod k nenávisti. A tedy i přesto že dokument je z řemeslného hlediska vcelku solidně sestříhán a obstojně natočen, jeho poselství se u mě naprosto míjí účinkem. O tom jak moc se už v pořadí druhý film o tomto fenoménu snaží uspět kde to jde, je použití opět toho nejvíce profláklého hitu i do závěrečných titulků. Když chlapci a děvčata opouští sál v slzách, asi to funguje a já prostě nejsem cílovka. Proto tedy můj odpad! je stanoviskem po shlédnutí několika částí filmu (nebo spíše televizního dokumentu který mě nedokázal přesvědčit o nutnosti být v kinech), spíše než neurvalým gestem jaké vyjádří desítky lidí před filmem aniž by z něj minutu viděli. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Standardní profesionální výrobek, jehož účelem je podpořit prodej značky Bieber. 1) Pop i R&B poslouchám docela rád (mimo jiné), i když, musím sebekriticky přiznat, Bieberovy songy nevyhledávám. 2) Justin mluví tak trochu jako Jan Bendig, ovšem od 19letého teenagera stejně žádné moudré promluvy neočekávám. Zato zpívá, tancuje, bubnuje, hraje na klávesy, na trubku, režíruje klip a zřejmě intenzivně maká. On i všichni lidi okolo, což film pěkně ukazuje. 3) Bieberomaniaci stejně jako jeho hateři jsou módním výstřelkem doby, kdy je prostě hrozně cool milovat či nenávidět produkty showbusinessu. Jeho nekritičtí fanoušci stejně jako odpůrci nevědomky nemluví o Bieberovi, ale sami o sobě, o svém hudebním (ne)vzdělání a (ne)vkusu, o svých životních hodnotách, o svém charakteru a přihlédneme-li k formě, kterou své emoce prezentují, i o své (ne)inteligenci. 4) A ty kalhoty by fakt měl radši nosit kapánek výš... ()

charlie.x odpad!

všechny recenze uživatele

Tento "snímek" by měl vyjít jen na DVD. Nechápu distributory, že do kina nasadí takovou kravinu a přitom je tolik filmů co se do kina nedostanou i když si to zaslouží. ODPAD ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Hodnotím zde dokument ne osoby, proto dávám dvě hvězdy. I přesto mě samotný dokument připadal jako komunistická reklama na "božího" Biebera s mnoha řvoucími fanynkami. Kdybych měl ale hodnotit osobnost Justina Biebera, tak bych šel s hodnocením ještě níže. Už jen tím, že bere drogy, podvádí svou přítelkyni, ale podvádí i lidi kolem sebe, je agresivní, kašle na pravidla, závodí se svým lamborghini v obydlených čtvrtí a mnohem více... Právě tento dokument také dost vypadal, že má právě zalepit tyto jeho problémy, které si se svou namyšleností a rozmazleností nadělal... P.S.: Na mnohých jeho spolupracovnících je vidět silná odtažitost k němu, kterou skrývají jen kvůli natáčení dokumentu. .... HODNOCENÍ: 20% (2*) ()

Caym odpad!

všechny recenze uživatele

Já teda nevím, proč na tohle někdo leze do kina, stačí si počkat, na youtube to máte i se španělskýma titulkama - dvojjazyčná propaganda rozmazleného chlapce v akci. Vykradený Michael Jackson a jeho This Is It (jeho choreografie a samozřejmě i ruka v rozkroku), teenage emoce vyšponované na maximum (he's so cute!!!! ohhhh, that's adorableeeee), Justin dokonce vymáčkne slzu z oka - 2x (je to citlivý chlapec), všem mění život (dětem, maminkám, otcům, babičkám, tanečníkům, tanečnicím, producentům, kteří z něj mají nervy v kýbli a kotel peněz, securiťákům, šlapkám...), maminka mu laškovně řekne, ať si vytáhne ty nasrávačky zas hezky do pasu, no a pak je tady to moudro o lásce a zlomeném srdci, které si zaslouží doslovný přepis (oni ho totiž jinak moc nenechávají během "dokumentu" mluvit - když opomineme naučené fráze o tom, jak jsou na něj paparazzi a divní nefanoušci zlí -, protože chlapec je od pohledu tupý jak řiť): "Have you been in love?" - "Have I been in love? Of course I've been in love. I think being in love is the most powerful thing ever. It’s an extreme feeling. "Have you ever had heartbreak?" "Yes, yes, definitely. That’s… that’s…that’s…I-I would say it’s about even just the same feeling… as much as it is to fall in love… like in eeee—just that explosiveness, that just that fire, just when when you break up from that, if you give them everything and you break up from that you’re … it’s the same type…it’s like that…eeee…clenching feeling like like when you this is my feeling oh I love her so much like aaah like this is but then that’s the same feeling when I when I when we when we break up it’s like aaaah like this hurts this hurts so deep it’s just the same emotion but ee – flipped backwards." - opona, potlesk. Multinadaný zpěvák, textař, hudebník, umělec a prostě believer nám to všem konečně vysvětlil ve svém adorable a cute videjku. PS: ne, obvykle se na takovéhle věci nedívám, měla jsem slabou prokrastinační chvilku ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Jen se podívejte na strukturu jeho fanouškovské základny! Slečny U15, párek "mužů", u nichž se homosexualita projevila už ve věku třináctého roku a samozřejmě všudypřítomné maminy, jež hlídají své náctileté dcery před pohledy toho možná nejtalentovanějšího mladého podnikatele 21. století! Justinova hudba je určena pro tu sortu populace, jež si nevydělává ergo Justin je bohat pouze díky štědrosti rodičů, jež svým dcerám neodepřou cokoliv ze sortimentu JB (parfémy počínaje, knihami konče). Justinovi nelze upřít vskutku propracované performance na pódiu (tedy vyjma těch patheticky přehnaných, viz. Justin přilétá na pódium coby anděl či v náručí nese dosti modifikované batole). V minulém roce Justin vydělal sto milionů dolarů - skvělý úspěch na to, že se to nedá poslouchat, že? 30% ()

pravdovravny 

všechny recenze uživatele

Takže nakoniec Pomo zakročil a zmazal im tie komenty, aspoň nejaká spravodlivosť na čsfd existuje:D A český bratia , veď nezáviďte, to ja slovenská vlastnosť a nie česká:P, ()

Fisek odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám ponětí, co se ve mě zlomilo nebo co se mi to vlastně stalo, že jsem si tenhle film pustil. Začal jsem toho litovat už od prvních minut. Ale jestli mám film spravedlivě ohodnotit, musel jsem ho zhlédnout celý. A povím vám, že jsem teda trpěl. To si režisér vážně myslel, že lidi dojme záběry brečících teenek? Ehm... Raději měli věnovat větší pozornost backup tanečnicím. Ty byly k nakousnutí. To je v podstatě jediná pozitivní věc, kterou jsem si z filmu odnesl. A jediný rozdíl od jeho posledního dokumentu je, že z Justina už je tvrďák, bacha na něj, nechal si narůst knírek. Pfff... Katy Perry je lepší. ()

Reklama

Reklama