Reklama

Reklama

Signatures

  • Slovensko Signatures (festivalový název)
Trailer
Dokumentární / Sportovní
Česko, 2014, 30 min

Obsahy(1)

Signatures je mountainbikový dokumentární film od Fullface Productions, který se pochlubí nejen pěknou řádkou zvučných jmen, ale také ukáže, co obnáší gravity MTB disciplíny. Přední evropští jezdci se představí ve svých nejlepších výkonech a vtáhnou vás do neopakovatelné atmosféry jedinečných míst po celém světě - Britské Kolumbie, Livigna, historického centra Prahy, Indonésie nebo rakouských Alp. Snímek umožňuje nahlédnout do světa profesionálních sportovců a poznat, že to všechno není jenom o tom sjet dolů z kopce. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

BUBO26 

všechny recenze uživatele

Na filme je vidieť, že nepracuje s takými rozpočtami ako napr. Life Cycles, Where the Trail Ends... ale je to vydarený snímok o partii bláznivých týpkov :) Zábery sú fajn, letecké zábery sú skvelé, fajnové lokality a hlavne skúsený bikery. Potešili zábery z domáceho prostredia (scény z Bratislavy a Prahy sú skvelé) a tiež z poľských Tatier. Na pol hodinu fakt bohatý obsah. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

V obsahu se píše cosi o tom, že divák pozná, že tohle všechno kolem mountainbiků není jen o tom sjet dolů z kopce. Já ale v Signatures vidím JENOM sjíždění dolů z kopce a několik rozpačitých záběrů na opici, ponožky nebo buřta na triviálnosti celého dokumentu nemění zhola nic. ()

Reklama

Kick077 

všechny recenze uživatele

Parádní film, všechno v něm sedělo, ubíhalo to, až bylo neuvěřitelný, kolik se toho vejde do půl hodiny. U tohohle sportu je prostě na co koukat a nezbejvá, než obdivovat, jak sou ty, co jezděj, gumový. Musej fakt umět padat. A taky je krásný jak to na tom videu vždycky vypadá jednoduše, ale pak v reálu normální negumovej smrtelník má co dělat aby si něco nezlomil. V podstatě jediná škoda na tomhle filmu je, že trvá jenom tu půl hodinu, klidně bych se vydržel koukat i dýl. ()

losmachos 

všechny recenze uživatele

Jasných 5 hvězd, protože v ČR nemá takovýdle projekt konkurenci. Výborně zpracované, kreativní a zábavná kamera a z mého hlediska naprosto nadupanej soundtrack. Jinak nejvíce se mi líbí krušnohorská enduro sekce, to je prostě paráda. Malá česká produkce oblétla svět a dokazuje, že i u nás může vzniknout světový MTB dokument.. Co dodat, snad jen tak dál... ()

markus57 

všechny recenze uživatele

Parádní lokality, všichni bikeři ukázali, že opravdu umí, soundtrack taky ok. Akorát mi tam scházelo ježdění ve větší divočině a možná trochu zajímavější záběry, to je však každého subjektivní pocit. Kluci z Fullface i tak předevedli, že umí natočit skvělý film a v Čechách jsou TOP. Jen tak dál ... 85 % ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Jedná se o první "velký" MTB film, který natáčela evropská produkce. Všechny ostatní filmy až doposud pocházely z Kanady a USA. (losmachos)
  • Před objektivy se vystřídali jezdci čtrnácti národností. (losmachos)
  • Natáčelo se celkem 58 dní v 9 zemích na 3 kontinentech. (losmachos)

Reklama

Reklama