Reklama

Reklama

Gabbar is Back

  • Indie गब्बर इस बैक (více)
Trailer

Obsahy(1)

Přišel o svou milovanou ženu a sám málem zemřel. Bere proto zákon do vlastních rukou. Hlavní hrdina Akshay Kumar, který si říká Gabbar, hledá a vraždí nejzkorumpovanější úředníky a policisty. Při honbě za spravedlností se k němu přidávají hlavně studenti a snaží se tak změnit celou indickou společnost a vymýtit úplatkářství. (DJMaroko)

(více)

Recenze (9)

Dudek 

všechny recenze uživatele

Erik Tabery jako hlavní hrdina akční jednohubky, která sice pobaví, ale přílišný dojem v divákovi nezanechá. Klasicky vystavěný indický film, v němž se toho sice moc nestane, nicméně téměř každých pár minut dochází k efektivně exponované podívané. Celek trochu táhnou dolů bojové scény, které by měly být jednou z hlavních atrakcí. Některé jsou sice relativně zábavně podané, jako třeba ta před studenty, ale jiné tragicky selhávají, což je třeba ta závěrečná. Krom opravdové fyzičnosti jí chybí blízkost kameramana – zoom příliš zužuje ohnisko což vzhledem k relativně rychlému střihu ubírá tempo a zčásti i přehlednost. Druhým neduhem je docela překvapivá epizodnost, díky které snad nejzapamatovatelnějším dojmem působí scéna s nebožtíkem v nemocnici, která sice přináší do příběhu nového (bohužel dost nevýrazného) padoucha, ale pro celek není nikterak podstatná. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Pěkný a zajímavý příběh, celkem hodně akce a nějaká ta písnička. Film mě bavil a konec celkem překvapil. Akce opět hodně přehnaná. Za mě 75% :) ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Naozaj veľmi veľmi podarený film. Natočený s obrovskou energickosťou, ktorá v pozitívnom zmysle z filmu priam srší. Hodne akcie veľmi pekne urobenej. Akshay v tejto roli vyslovene zažiaril, aspoň pre mňa. Brada mu preukrutne sekla a vyzeral úžasne. Vážna rola, ale skvelá. Ale aj tejto rovine bol skvelý. Film veľmi pozitívne naladený napriek vážnej téme, ktorú riešil. Takmer som si vnucovala vieru, že to bude mať nejako vykonštruovaný koniec a nezomrie. Ale možno To bolo takto lepšie, nakoniec aj jeho smrť vyznela vysoko pozitívne . Naozaj skvelé dielo a veľmi dobrou hudbou a ako v indických filmoch býva nezabudli ani na romantickú polohu hlavného hrdinu. Pieseň Teri meri kahani s Kareenou bola nádherná. Absencia titulkov k piesňam je veľká chyba, dopĺňajú zásadne dej a sú nedielnou súčasťou textu, osobne mi to príde ako nepreložiť štvrtinu filmu, ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

"Zlomit vaši hrdost je mnohem zábavnější, než lámat kosti." ...Gabbar byl fajnovej týpek, takovej indickej "Bruce Lee" v akci. ッ Další role ušitá na míru pro charismatického Akshay Kumara. ()

marrjaana 

všechny recenze uživatele

Neviděla jsem trailer, nevěděla jsem o čem to má být, ale čekala jsem, že to bude o něčem jiném. Takže o co tam vlastně jde? Pokut toto není Váš první indický film tak jste stejně jako já došli k názoru, že Indie je pěkně zkorumpovaná země( například Singham je přímo o zkorumpovaných policajtech, ale i v zlodějské komedii Happy New Year, nebo ve venkov oslavujícím Matru ki Bijlee ka Mandola je na to upozorněno), a to dokonce i více než ta naše malá zemička, No a tento film ukazuje, že pokud neuplatíte politika, nebo policajta( nebo si sami ten úplatek nevezmete) tak vlastně ani nejste správný Ind, a proti této korupci se rozhodne bojovat Gabbar, takže unese deset zkorumpovaných úředníku a toho nejzkorumpovanějšího zabije a oznámí, že bude pokračovat. Úředníci a policisté dostávají strach, lid se raduje a hon může začít. Ovšem do hry se nakonec zapojuje podnikatel, který věci co nejdou vyřešit úplatky řeší násilím a s kterým má Gabbar nevyřízené účty z minulosti. Samozřejmě tam nechybí téměř povinná romantická linka, ale ta tam naštěstí nevypadá jak kdyby byla do toho narvána násilím, ale je tam jen tak trochu okrajově a vlastně není ani nijak důležitá. ()

DJMaroko 

všechny recenze uživatele

Indický Robin Hood nebo také Jánošík, který si říká Gabbar jen s tím rozdílem, že hledá zkorumpované úředníky a následně je popraví. Skvělý film z dílny Bollywoodu, ale bohužel jeho stopáž je vražedná ...takže lepší trojka. V průběhu filmu zazní také několik dobrých songů, které nám přiblíží hlavní postavu. Začínám se orientovat na Indické filmy. ()

michalkop 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film, co má spád plná akčních scén na Indii až s příliš techno muzikou. Dokonalý zážitek kazí až příliš pompézní a kostnatý konec neodpovídající zpěvnému Bollywodu. ()

StandikK 

všechny recenze uživatele

Film ztrácel občas své tempo. Tvůrci by se mohli více zaměřit na akce, když už to je akční film... Zajímalo by mě, jestli je skutečně v Indii tolik zkorumpovaných lidí. ()

Reklama

Reklama